Copilasi iubiti de sept-oct (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

LA MULTI ANI PIANNA! TOT CE ITI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA!

CE FAC FETELE?...LA NOI E O CALDURA AM DAT DRUMUL LA AER
VA DORESC O ZI FRUMOASA!
VA PUP

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Fetelor va multumesc mult pentru urari!!!
Inca o cafea si din partea mea daca mai sunt doritori. Si pentru cine se risca, am si placinta cu visine facuta dupa reteta Anei. La gust e buna, dar aspectul e cam...dubios. V-am zis ca eu sunt un non-talent in ale bucatarisitului.

Cami, vacanta placuta. Abia astept impresiile de dupa

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Fetelor va multumesc mult pentru urari!!!
Inca o cafea si din partea mea daca mai sunt doritori. Si pentru cine se risca, am si placinta cu visine facuta dupa reteta Anei. La gust e buna, dar aspectul e cam...dubios. V-am zis ca eu sunt un non-talent in ale bucatarisitului.

Cami, vacanta placuta. Abia astept impresiile de dupa

V-am pupat!

Cu aspectele dubioase sunt obisnuita in propria-mi bucatarie, asa ca accept! Chiar ma gandesc sa bag si eu in functiune mixerul pentru a face un chec sau un pandispan in care sa ,,scap'' niste cirese...
Am fost la farmacie de mi-am luat pastile pt ameliorarea durerii de cap...sper sa nu fie nevoie sa iau si maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna fetele!

La multi ani,Pianna! multa sanatate,fericire si impliniri alaturi de cei dragi! multumim pt tratatie
Cami, multa sanatate lui Tudor! sper sa plecati si sa n-aveti probleme la drum.. vacanta placuta!
Alina, ce frumos tre sa fi fost David soricel , iar de Maria, ce sa zic poze nu ai?
Mari, sanatate! si cu invatatul.. sigur o sa recuperezi
fetele de la mare, Andreea, Doina, cum e apa? s-a incalzit? ma batea un gand pt weekend..

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

LA MULTI ANI, PIANNA!

Nicopic, apa este caldutza, M ar sta non-stop :)

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

HELLO
Intru si eu sa-i spun LA MULTI ANI PIANNEI ! MULTA SANATATE SI BUCURII
CAMI- drum bun si distractie maxima asteptam impresii si poze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

noapte buna

nicopic apa e calda...

Va pupi

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. Cafeaua (cu lamaie pentru mine) e gata.
Noi am avut o noapte pe jumatate alba deoarece Vlad a avut probleme cu burtica, a facut treburi mari, insa nu diaree si a plans la fiecare partz. Asa ca azi se duce programul meu de invatat, voi dormi cand adoarme copilul. Plus ca e deja foarte cald, nu stiu de ce as putea fi in stare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Neatza!

Mari si eu sunt cam avariata. Am stat alaltaseara in fata televizorului pana la 2 noaptea sa urmaresc telenovela Nastase si am pierdut cateva ore de somn bune pe care inca nu le-am recuperat, pentru ca pinguina mea doarme putin si agitat de vreo cateva nopti. Mai sunt copii care se trezesc noaptea sa mai manance, sau noi suntem singurele exemplare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Pianna, noi n etrezim noaptea sa urlam sau sa facem la olita. Abia, abia l-am convins azi noapte sa bea apa

Mergi la inceput