Gravidute cu tromobofilie -cap 20-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Buna fetelor,
va rog sa ma ajutati cu o parere: mi-a iesit AntiFXA 0,34.
Ce inseamna asta? E ok, trebuie modificata doza ?????
I-am scris si d-nei Avram dar pana imi va raspunde please heeeeeelp.

23+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Norma intervalul profilactic e 0.2-0.4 asadar rezultatul tau e f bun, nu trebuie modificata doza.
Tonirro, frumsa foc luptatoarea ta!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Multumesc Brigit !

Sa ai o sarcina usoara, vad ca avem tratament asemanator (doza mea de eutyrox e de 75, si iau mangenrot nu magneB6, in rest identic).

23+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Fetelor am fost azi la Fundeni cu morfofetala de saptamana trecuta, v-am zis ca mie mi-a iesit la 14,2 saptamani de sarcina IR pe dreapta 0,55 si IR pe stanga 0,72 si mi-a zis azi hematologul ca e prea mare aia pe stanga si ca sa revin peste 2 sapt cu alta eco si daca tot asa e, s-ar putea sa ma bage si pe mine pe Clexane...sa vedem ce facem..cum merge..ca eu acum nu iau decat aspenter si am 3 mutatii heterozigote (MTHFR ambele si Pai)
si eram curioasa voi cat aveati valorile pe arterele uterine pana in 18 sapt? erau la fel? sau mai mici??
ca cica normale sunt 0,50 si sa nu prea treaca peste....
acum am un stress pe cap, nah:(

sapt viit ma mai duc sa fac un alt doppler;

aveti vreo idee? exista vreun remediu sa mai scada valoarea aia pe IR stanga pana sapt viit? tre' sa mananc ceva anume? sa fac ceva anume? mi-e frica acum..offf

15+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 2 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:200 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

Mami de 2 mie mi-au fost masurate IR-urile pt prima oara la 13 sapt de catre una dintre ginec care ma urmareste si in care eu am amre incredere pt ca e doxa de carte si f bine pusa la punct cu privire la sarcinile cu trombofilie...eu ama vut atunci pe stg 0,42 si pe dr 0,53..ea e de parere ca toata sarcina aceste valori tb sa se mentina sub 0,6.
Pe de alta parte cealalata gineco a zis ca nu vrea sa mi le masoare pana la 20 sapt pt ca nu au nici o relevanta...deci parerile sunt impartite!
Nu te speria..dar cred ca ar fi bine ca la urmat eco sa le masori din nou si daca sunt marite sa introduci clexan-ul...

Succes!

19
_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s

Tratament: Clexane 0,4/zi; Thrombo Ass de 75 mg - 1/zi, Magne B6 1/zi, Elevit - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, arefam 200 mg-1/ zi, nospa 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

fetelor, am mai spus de multe ori ca ir-urile nu au nici o relevanta pana in sapt 20.
daca totusi nu va ies din cap valorile ir-urilor masurate pana in sapt 20, o solutie intermediara ar fi statul in pat pe partea stanga. se spune ca ajuta la scaderea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ca dovada a celor spuse de Balanta, nu exista tabel cu valori pentru IR-uri mai devreme de saptamana 20...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

off ce stress si cu ir-urile astea...
vneri pe 15 iunie am din eco doppler sa mi le mai masoare o data lt ecografist , dupa 2 sapt de la ultimul doppler. sper sa fie in regula..sunt curioasa..

15+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 2 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:200 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

salutare-am fost si eu la dr chitescu-dumneai n-a vazut nici artera subclavie aberanta,nici vas aberant care sa duca la persistenta de nanal arterial....va dati seama ca mie imi convine prognosticul asta...am fost si la dr carstoveanu-care mi-a spus ca aceste probleme sunt de mare finete si ca cel mai concludent este ecocordul facut dupa nastere,si ca oricum aceste probl nu impun urgente medicale la nastere.
acum cu dumnezeu inainte,am fost capiata destul-oricum nu pot face nimik,asa ca stau la pat sa ajungem la 38 de saptamani,beau apa muuuulta pt lichidul mai putin ...si vom face doppplere saptamanal aproape pt ca bebelina are o saptamana in minus

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+30 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Valy pe 15 iunie am si eu programare la Chitescu tot pt un doppler morfo... sa vad cum mai stau cu Ir-urile. cume medicul? e ok? comunicativ? o deranjeaz adaca o intreb chestii?:)) ca eu sunt curioasa de fel..:P

ps: fetelor nu mai tin minte, vorbeati aici unele din voi parca de anumite riscuri pe care vi le-au explicat medicii la un mom. dat cand ati primit rezultatul pt mutatii fiecare..adica potentiale efecte secundare: gen scurgeri, samgerari,etc..
*Eu am Pai si MTHFR heterozigote.. si am avut niste secretii mai ciudate la culoare de vreo cateva ori pana acum zielel astea la 15 sapt.. roze, bej roze-maronii..ieri o data chiar roze inchis. de am crezut ca e sangeriu.. m-am si speriat..insa sapt trecuta dupa pirma secretie de acest gen am fost la medic si bebe e bine, mi-a facut control si pe masa cu clestele ala si colul e inchis, placenta bine, si nici urma de secretie atunci..deci a disparut cum a aparut..
Acasa apoi ieri, la vreo cateva zile, am avut iar secretia roze inchis si la cateva ore mi-am bagat un ovul cu utrogestan seara si la fel, nik nu se mai vedea..nici urma.. nu mai inteleg nik..oare sunt normale secretiile astea roz cateodata?
recunosc ca m-am speriat..insa dureri de burta nu am.. medicul mi-a zis ca ar fi putut fi de la vreo contractie, dilatare, etc ceva ca i-am zis ca in seara precedenta ma duruse tare spatele lombar si sa iau no spa, magne si scobutil daca ma mai doare spatele.

dar si asta cu dilatarea uterului, contractii,etc.. ar fi putut crea secreti d-astea si totusi imediat sa se vada colul inchis..adica secretiile stea pe unde ies?:)) voi ce stiti?
Doamne cate stresuri.

voi ati intalnit asa ceva? ati avut? sau e doar o cauza a mutatiilor astora? eu nu iau decata spenter, clexane inca nu fac.mai astept sa vad, asa zice dr U.

15+

Mergi la inceput