Gravidute cu tromobofilie -cap 20-
Raspunsuri - Pagina 8
valy27 spune:
dr chitescu-mi s-a parut o.k, am intrebat-o cam ce am vrut-i-am zis ca am venit cu poezia invatata de acasa.dar mai bine o intrebi la sfarsit.in timpul ecografiei nu e vorbareata.ce-i drept eu m-am dus la ea cu niste probleme...sau diagnostice puse cum am scris mai sus si a fost super atenta.m-a tinut vreo 40 de minute...dar eu am fost trimisa la ea in disperare de cauza.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+31 sapt, doamne ajuta in continuare.
andie_n spune:
Buna tuturor. Am primit si eu acum rezultatul la anti-fxa, mi-a iesit 0.25. Ce credeti, e ok rezultatul? Parca intre 0.2 si 0.4 era range-ul pentru doza profilactica, nu? Multumesc pentru informatii.
Andreea 17+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
mdeeag spune:
buna...
am fost la medicul de familie pt reteta cu clexane dar mai nou de pe 1.04.2012 clexane este cu **# ceea ce necesita un protocol special
- Tratamentul cu medicamentele corespunz#259;toare DCI-urilor notate cu (**) se efectueaza pe baza protocoalelor terapeutice elaborate de comisiile de specialitate ale Ministerului S#259;n#259;t#259;#539;ii
-Pentru medicamentele corespunz#259;toare DCI-urilor notate cu (#) regulile de prescriere sunt stabilite prin Contractul Cadru
cum pot beneficia de reteta compensata???ce ar tb sa fac???
irina21 spune:
mdeeag eu am luat sambata clexane compensat 100% xu reteta de la medicul de familie...intr-adevar mi-au zis de la farmacie ca clexanul e pe o lista cu stelute si inseamna ca se deconteaza 100% chiar daca se depaseste plafonul maxim de 300 ron...si in aprilie si mai am luat fara probleme...dar sa-ti bifeze ca esti gravida..
19
_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s
Tratament: Clexane 0,4/zi; Thrombo Ass de 75 mg - 1/zi, Magne B6 1/zi, Elevit - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, arefam 200 mg-1/ zi, nospa 1/zi
norma36 spune:
Mie mi-a dat hematologul o scrisoare medicala prin care recomanda Clexane de 0,4 pe toata perioada sarcinii, cu care m-a dus la medicul ginecolog si mi-a dat reteta compensata; cu ele m-am dus intai la medicul de familie care si-a facut copie si din a doua luna tot medicul de familie imi da reteta compensata.
23+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
sper spune:
Fetelor va rog aducet-mi aminte cine este fata care a facut tromboelastograma la Fundeni pt ca se invinetea rau de la aspenter iar dr U i-a zis sa nu-l ia niciodata. Mai precis vreau sa stiu dc avea mutatia PAI.
MeAlex tu stii?
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Sigmund Freud
Brigit spune:
Sper, de Albinuta83 e vorba, nu avea trecute Pai -urile la semnatura, dar era homozigota pe C. A scis ca a trebuit sa cumpere ea kitul si ca e scump, a povestit la un moment dat.
Da-i un pm si sigur te ajuta cu detalii, dar tb sa ai rabdare ca e proaspata mamica si nu stiu cat de des intra.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
sper spune:
Multumesc Brigit . Nu o mai deranjez, am gasit postarea ei in cap 19 pe 10 mai.
Eu nu am facut mutatiile PAI si nici fact II deoarece toti hematologii mi-au spus ca nu are rost sa mai dau banii pe alte mutatii pt ca mi se va da tratam maxim pt ce am (FVL hetero si MTHFR C677T homo). Fac vanatai f usor si hematoame cand fac clexane asociat aspenter . Voiam sa stiu dc cumva e vinovata mutatia PAI pt asta.
O sa ma interesez dc pot face la mine in oras tromboelastograma.
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Sigmund Freud
p@ulici spune:
Buna tuturor noi si vechi ... de cateva saptamani imi propun sa va scriu dar nu am timp
Balanta ma bucur sa vad ca sunteti tot 3 in 1
Mussete ai un baiat tare dulce va va aduca numai bucurii
Valy dr Varstoveanu e f bun, ai incredere ... si bebe va doresc sa fie bine
Raluca ma bucur ca ai ajuns la termen chiar si cu contractii
Tonniro ma bucur sa vad poza cu minunea ta luptatoare sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii invingatoarea voastra
Pe restul nu va pomenesc dar ma gandesc cu drag la voi
Noi suntem bine doar ca micuta imi ocupa tot timpul ... are 2 luni si 2 saptamani ... e o smechera o rasfata si o dulce ... pana acum vreo 2 saptamani ne-am luptat cu colici urati, inca din spital, primele saptamani imi dormea doar pe piept zi si noapte ... acum cel mai adesea la san ... ziua doarme putin, noaptea e ok, chiar daca inca papa de 2 ori. O alaptez exclusiv, prima luna a luat 750g(ii dadeam si lapte praf), a doua luna doar 500g, iar ultimele 2 saptamani 370g, pt ca ii dau si muls, ca ii e lene sa suga cand nu vine tare laptele desi e o mancacioasa mare. E un copil f energic, vioi. M-am luptat si inca ma lupt cu alaptarea, am avut si probleme cu operatia, a puroiat, acum sunt bine.
Aspirantelor: Un bebe sa se cuibreasca pt 9 luni in burtica voastra si apoi sa va aduca numai bucurii
Gravidutelor: Sarcina si nastere usoara si bebelus sanatos nascut cu bine la termen. Cele care urmeaza sa nasca: ffffffffff important cereti sa fiti invatate sa puneti si tineti corect bebele la san, iar daca faceti rani cumparati-va PURELAN de la Sensiblu.
Mamicilor: copii vioi, mancaciosi, cuminti si sanatosi
Brigit spune:
Paulici, ma bucur din tot sufletul ca traiesti momentele fericite ale maternitatii.
Multa sanatate micutei, sa va umple viata si casa de bucurie!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg