Gravidute cu tromobofilie -cap 20-
Raspunsuri - Pagina 21
MeAlex spune:
Valy, Brigit, sper sa mearga...acord incredere tratamentului, daca nu as crede deloc, nu as mai incerca.
fetelor.
Am vorbit cu Danezza, va saluta si va pupa pe toate si se scuza ca intra rar pentru ca pitica ii ocupa tot timpul.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
andie_n spune:
Valy, sanatate si succes sa o mai tii pe bebe la caldurica putin si sa fiti bine amandoua cand o sa vina totusi!
Alex, succes cu tratamentul si ai incredere, trebuie sa te gandesti pozitiv ca de data asta va fi bine!
Sanatate si o zi buna in continuare tuturor, gravidute, mamici sau aspirante!
Andreea 22+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
irina21 spune:
Buna fetelor! Stiti cumva prin ce farmacii se gaseste omega3 pentru gravide? Caut de cceva vreme dar nu gasesc varianta pt gravide! Mersi!
20
_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s
Tratament: Clexane 0,4/zi; Thrombo Ass de 75 mg - 1/zi, Magne B6 1/zi, Elevit - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, arefam 200 mg-1/ zi, nospa 1/zi
irina21 spune:
Buna fetelor! Stiti cumva prin ce farmacii se gaseste omega3 pentru gravide? Caut de cceva vreme dar nu gasesc varianta pt gravide! Mersi!
20
_
Tratament: Clexane 0,4/zi; Thrombo Ass de 75 mg - 1/zi, Magne B6 1/zi, Elevit - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, arefam 200 mg-1/ zi, nospa 1/zi
lorena_86 spune:
fetelor va rog mult de tot care aveti nr d-nei viorica de la fundeni sa mi-l trimiteti pe pm
e urgent
am nr d-nei claudia dar nu raspunde
va multmesc
12+
Mami_de2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irina21 Buna fetelor! Stiti cumva prin ce farmacii se gaseste omega3 pentru gravide? Caut de cceva vreme dar nu gasesc varianta pt gravide! Mersi! 20 |
mie pt omega 3 mi-a zis sa iau femibion 2. ca are si Omega 3 pt gravide.
femkibion 2 contine cate 2 pastile o data: una cu B-uri si una cu Omega 3: ambele le iei o data::zilnic
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor va rog mult de tot care aveti nr d-nei viorica de la fundeni sa mi-l trimiteti pe pm e urgent am nr d-nei claudia dar nu raspunde va multmesc 12+ |
il am eu insa ti-l trimit pm cand ajunge sotul meu acasa, adica pe la noapte..ca e dosarul la el in masina de ieri:(..sper sa nu mi-l uite iar in masina.
21+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane 0,2; FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, Aspenter (3 pe sapt); 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 200mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
irina21 spune:
Lorena86 ai pm
20
_
lorena_86 spune:
multumesc mult fetelor
am primit nr
pana acum nu am avut probleme in sarcina exceptie facand greturile mari si perfuzi ca sa ma pot hrani dar nu am avut probleme cu trombofilia
fac clexane si tratamentul clasic al d-ne U dar azi din senin a inceput o hemoragie nazala urata
mi-a curs foarte mult sange si cantitativ si timp
abia s-a oprit
am vb cu d-na viorica si maine o sa merg la fundeni sa vedem analizele cum sunt
tin sa va spun ca in acelasi timp ma doare foarte tare si tampla stanga si sange mi-a curs din nara stanga
cred ca s-a spart vreo vena pe acolo
e cam greu cu drumul ca nu sunt din bucuresti si fac cam 6 ore cu trenul dar asta e
va pup
14+
MeAlex spune:
Lorena, multe gravide au sangerari nazale sau gingivale din cauza aspenterului, nu e din cauza clexanelui. Probabil ca iti vor zice sa il raresti sau sa il scoti. Nu ti s-a spart nicio vena, stai linistita.
Daca se spargea, ajungeai urgent la spital.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
ioana_55 spune:
Fetele, ma primit si pe mine? Sunt o graviduta in 7 saptamani, care tocmai a aflat ca are PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor 13 heterozigot
Sunt destul de speriata, am vb cu dna doctor Avram, care mi-a recomandat sa continui cu aspirin protect (+femibion, magne, cetebe, omega), dar mie mi-e fff frica ca e prea putin. Motivul a fost ca n-am cazuri in familie si nici sarcini pierdute (dar cum sa am sarcini pierdute daca asta-i prima si de-abia am obtinut-o, ff greu)
Am vazut ca multe dintre voi aveti tratamente cu clexane.....
Ma puteti ajuta cu ceva pareri de inceput, vad ca voi sunteti mai experimentate. Ma gandeam sa merg si la dr. U, pt second opinion, aveti cumva adresa sa de mail?
Scuze ca am scris atat din prima, sunt un pic disperata si mi-e ff frica ca bebele meu sa nu pateasca ceva