Gravidute cu tromobofilie -cap 20-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

toni si noi regurgitam dar putin si o data-de doua ori pe zi. Am fost la gastro-enterolog si noua ne-a zis ca nu ne recomanda formula pt colici pentru ca bebe ia in greutate, chiar mult si chiar daca il doare papa in timpul zilei la 2ore jumate - 3. Noaptea doarme intre 5 si 7 insa. Eu ii dau doar lapte matern in continuare.
Tratamentul sincer e frectie, placebo pentru parinti, sa nu zicem ca nu-i dam. Ma mai ajut cu un preparat farmaceutic care il mai culca, atat.
In schimb, medicul ne-a zis ca pe langa gazele care se fac in burta, el inghite mult aer (mai ales cand plange) si daca ar regurgita mai des, ar mai iesi din aerul din stomacel si nu ar mai face crize asa de violente. Deci poate nu e asa de rau ca bebica ta mai si varsa laptic.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament postnatal: Fragmin 2500+5000/zi, Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000
mami de Marin Constantin nascut pe 24.05.2012, la ora 06:10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

musette, piticoata mea nu varsa, doar ca laptele nu ramane in stomac, i se intoarce pe esofag si ii provoaca rani. Din cauza lor refuza hrana. Am ales sa ii dau o formula antireflux, un lapte gros ca o smantana care fiind mai greu, nu se mai "plimba". Dupa ce trece valul asta de caldura reincep diversificarea si sper sa ia si ea mai bine in greutate. Gata ca nu vreau sa va plictisesc , va pup pe toate si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

salutare fetelor!
sa va plictisesc si eu nitel cu nelamuriri si probleme diverse;)) sper sa nu ma injurati insa am 1000 de intrebari in cap..cateva imi vin acum in minte:))

Ieri am fost si eu la analizele mele periodice la hematologie... toate perfecte, Dr U era f incantata ca Ir-urile nu mi-au crescut si s-au normalizat la valori perfecte, etc.. totul bine, analizele au iesit la fel ca si pana acum, usor oscilante unele dar in parametrii unei sarcini..cu LA2 nitel mai mare decat limita si LA1 mai mic, LA negatv,dar atat..si totusi de ieri sunt oficial si eu Clexanta :))sunt buimacita inca.. dr U. m-a trecut si pe mine pe clexane de 0,2 (doza minima) de acum incolo pana dupa nastere..cica preventiv :))ca bebe creste mai mult de acum etc..d-astea.. asa ca ieri m-am intepat pt prima data la spital si azi o voi face sg acasa..am emotii pt diseara, sper sa imi iasa...ca asistentei i-a venit asa usor..dsi nu m-a durut deloc!!
* tot ieri am aflat si o posibila cauza a scurgerilor mele roze rosiatice periodice si mici cantitativ de pana acum: aspenterul cica poate provoca asa ceva..asadar de ieri de cand am trecut pe clexane, mi s-a miscorat aspenterul pe care il iau doar din 2 in 2 zile...spre deloc daca mai observ sangerari..sa vedem de acum incolo...
- ma simt mult mai linistita acum cu toate..nu stiu de ce.. parca daca esti informata si stii ce si cum si nu mai esti in negura nestiintei, parca altfel privesti totul :)) eu sunt tare happy de ieri:) eu as fi vrut clexane inca de cand am ramas gravida, de paranoia..insa medicul nu si nu ca sa vedem cum merge pe viitor..asa ca sunt un pic mai linistita, insa piticii pe creier au inceput sa apara: 0,2 e ok doza? am citit ca e cam mica,etc.. nu-s grasuna eu,insa nici vreo silfidica, am 62 de kg la 170cm acum in luna 5. Peste 10 zile m-a chemat la Fundeni sa imi faca antifxa.
ps: dupa ce fac injectia seara, nu am voie sa mai ies din pat? sa ma mai plimb? adica eu nu-s genul sa doarma intre 20-22 cand m-au pus sa imi fac injectia..ce ma fac?:)) ma ales vara acum.. as fi vrut sa mai stau la o terasa uneori la o limonada..nu sa ma bag in pat la ora 20;00 :(... sau merge ca atunci cand ies in oras sa fac injectia mai tarziu, pe la 00:00? :)) e ca la antibiotic? se face fix la aceeasi ora aceasta injectie?

si mai am o problema uriasa desi mai am pana acolo: nu reusesc sa imi explic deloc cum s-ar putea naste natural daca nu stii cand se declanseaza nasterea ca sa poti opri cu minim 12-24 ore inainte clexane-ul? eu as fi vrut enorm sa nasc natural..insa de ieri se pare ca va trebui sa ma obisnuiesc cu gandul ca s-ar putea sa nu o mai fac, daca fac clexane.

21+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane 0,2; FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, Aspenter (3 pe sapt); 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 200mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

mami de2, anticoagulantul nu are nicio legatura cu nasterea ci cu anestezia in coloana. Eu am nascut natural dar fara anestezie desi travaliul s-a declansat la 12 ore de la ultima doza (o anestezista cretina). in fine, asta e alta discutie. In principiu daca esti la prima nastere ai tot timpul sa te prinzi. Eu injumatatisem doza cu doua zile inainte cand incepusera sa plece bucati din dopul gelatinos. In plus, medicul care te monitorizeaza ar trebui sa te ghideze in treaba asta. Bine, lor le e mult mai usor sa programeze o cezariana. Meciul asta l-am avut si eu cu medicul meu. Dar crede-ma ca merita. Lui barbata-miu nu-i venea sa creada ca abia nascusem si ma miscam si comportam ca si cand nici nu fusesem gravida la douar cateva zile (in primele m-a cam tinut epizotomia, dar e incomparabila cu o cezariana).

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament postnatal: Fragmin 2500+5000/zi, Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000
mami de Marin Constantin nascut pe 24.05.2012, la ora 06:10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Multumim mult de informatii despre nasterea naturala, Musette! Si eu mi-as dori foarte mult sa nasc natural, dar nu cred ca o sa am curajul sa nasc natural fara epidurala, pentru ca rezist foarte prost la durere (mie mi se parea ca imi vine sa ma urc pe pereti de durere si cand eram la ciclu, si la nastere va fi mult, mult mai greu). Sper totusi sa am noroc de un anestezist care sa-mi faca epidurala si sa pot totusi naste natural. O zi buna si sanatate in continuare tuturor si mamicilor si bebeilor!

Andreea 22+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

buna dragelor.am fost si eu azi la dr.bbelina e bine.....dar cam ar vrea sa iasa.

col scurtat,am inceput sa pierd si din dl dop si ea a coborat f mult, lichid pe duca.....

mi-au spus sa stau lipita de pat cu perna sub fund,poate prindem sapt 38.
pupici la toate.nu cred c-o sa mai intru-din motive de pozitie...

mamide2 legat de anticoagulant-seara-ele spun ca ideal e sa-l faci cat mai tarziu,ca apoi sa stai linistita in pat. eu-cand inca mai aveam voie pe afara- il luam si-l faceam pe unde apucam,sau mai decalam ora cu o ora-doua......

[b]toni
si pe bebelina ta-tare greu ti-a fost si inca...mai e.....dar sunteti luptatoare.

eu deja mi-am luat o perna antiregurgitare si cu niste laterale sa nu se duca pe spate...sper sa ne foloseacsa.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+36sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Valy,! Hai, stai putin lipita de pat, ca acusi faci 38! Si daca nu faci, e bine si mai devreme. Ma intrebai ce fac...mai nimic, mai am o luna de luat cycloprogynova pentru refacerea endometrului si apoi avem verde...mi-e frica, tratamentul nu mi se pare acoperitor...acum voi face clexane 0.6, prednison 5 mg de la test pozitiv pana in saptamana 12, aspenter la 2 zile...incercam si asa...am obosit de la incercari si nesiguranta.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

alex #351;i eu am luat medrol plus trat pregatitor de la dr u.cred ca ajuta.tin pummi

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.

Mergi la inceput

alex #351;i eu am luat medrol plus trat pregatitor de la dr u.cred ca ajuta.tin pummi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Valy, sper sa reusesti sa mai tii bebelina la caldurica! Asteptam vestile bune, Doamne ajuta!
Alex stiu ca e greu dar atata vreme cat ai o schema noua la dispozitie da-i putina incredere. E greu sa iti spun sa fii optimista, insa e important sa crezi ca vei reusi. Te imbratisez

Musette, ce a trecut timpul si ce fecior dolofan ai! Sunt convinsa ca esti o mamica f mandra.
Toni

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput