Delfinasi jucausi de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 9
eladea2005 spune:
DISTRACTIE FRUMOASA CRISSTEO...(am ratat si asta, nu stiu unde mergeti...)
histamina, sa dea Domnul sa fie cel mai bun si usor diagnostic posibil...
ilinca, asa repede in concediu? super!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
2PRICHINDEI-MAGAZIN ONLINE...
tina_80 spune:
LA MULTI ANI DELFINASI!!! Sa traiti fericiti, sanatosi si iubiti de cei dragi!
Si pe mine m a sunat mama sa mi spuna La Multi Ani! Atat de bine m am simtit....
Azi am avut program administrativ, iar R a iesit cu bona dimineata iar eu seara. In parc s au impartit baloane, au cantat copii, a fost o zi frumoasa.
Victo spune:
oana, 10 e duminica, da sunt libera. de la 12,30 suntem la masa si apoi dorm copiii. depinde varianta in care vrei sa ne vedem/vii tu. fara copii pot dupa ora 13,30 iar cu copii dupa 17 sau dimineata.
trebuie sa verific daca mai am nr tau, ca mi-am schimbat telefonul si am avut surpriza sa nu gasesc undele nr.
bamboletta spune:
Salutare
La noi a fost distractie maxima azi...am fost la noul mall Pallas unde am primit baloane... dupa am fost in parcul de langa mall unde erau fantani arteziene,David era f incantat...daca il lasam sarea in bazina bagat un pic piciorul,am facut baloane cu sapun,am fost la spectacol pt copii in Copou....Antonia a fost pictata ca o pisicuta...toata ziua ne-a mieunat ....am fost si eu copil pe langa ei
Ochidutz- e tare scumpa Larisa...v-a facut-o cu mopul si galeata...cum sa-i dai la fata sa spele pe jos fara apa
noapte buna delfinariu
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 DISTRACTIE FRUMOASA CRISSTEO...(am ratat si asta, nu stiu unde mergeti...) histamina, sa dea Domnul sa fie cel mai bun si usor diagnostic posibil... ilinca, asa repede in concediu? super! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII 2012... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... 2PRICHINDEI-MAGAZIN ONLINE... |
Andreea cred ca te-am mai intrebat: ce aparat de apa ai/vrei sa iei?cumva cel cu apa kangen?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
crispro spune:
Neata! Dau o cafea maaare, ca atomic boy e treaz de la 6 juma. Maica-mea se tot mira de el ca e asa energic, o clipa nu sta locului. Zice ea ca de aia nu se ingrasa ca alearga non stop. Sinse mira cum de doarme asa putin ( ca nr de ore- total 10-11).
L-am tuns, gata cu buclele. Ne pregatim de gradi, sa arate ca un baietel. Noi din 11 iunie incepem gradi. A primit ieri un ghiozdanel cu winnie, numa bun pt gradi.
Si mai dau o cafea pt ca mi-am vandut masina! O sa imi iau alta la juma din banii astia, ca e criza
Va pup, o zi faina!
Sa-l ajutam pe Alex
tina_80 spune:
Neata si de la mine!
Off, si la mine R a fost matinal, s a trezit la 7 si se mataie prin patul nostru. Nu mi a venit sa cred cand am auzit ca iese de la el din camera si am deschis un ochi sa ma uit la ceas.
Noi weekendul avem mari probleme cu somnul, doarme mai putin cu 1 si 1/2. Probabil ca e Cata acasa, ca restul programului e la fel ca in cursul sapatamanii
Bambo, ma uitam la David pe FB si nu mi vine sa cred ca l mai alaptezi....e asa mareee!
Am vrut sa i luam acelasi ATV dar lui R ii stateau picioarele cam inghesuite si am renuntat. I am luat un set de golf, un puzzle si 2 mingii.....si hainutze, dar astea nu se pun ca baietii nu se bucura la asa ceva
Ieri seara am uitat sa i pun la culcare lui R ciorapi, de fapt i am pus, si i a dat jos ca nu poate adormi cu ei si cand adoarme tb sa i pun si ieri mi a facut pishu din 1/2 in 1/2 ora, pana la urma i am pus scutec. A mai avut o zi acum vreo sapt cand la fel, facea putin si des. Oare a racit? De la frig facea atat de des? Sau ce se intampla? Nu ma pricep deloc....
Sa aveti un weekend placut!
crispro spune:
Off, V e cu febra! A fost ieri nepotul la noi, e bolnav de numa, e cu antibiotic, de 3 zile nu ii scade febra sub 38, tuseste non stop. SI l-a adus la noi. Nu ma deramjeaza sa fie in aceeasi camera, sau sa vina pe la noi. DAR SA FIE SUPRAVEGHEAT!!! Maica-sa (cumnata-mea) statea cu spatele la el, la povesti, iar el ii tot vorbea lui Vlad in gura lui Vlad. Tot l-am tras pe V, tot i-am zis nepotului sa nu mai sufle pe Vlad. A inceput cu tuse tot acolo. Il tot trageam pe V, nepotul tot dupa el. Maica-sa ii zicea sa nu mai tuseasca. In loc sa il ia de acolo. Bine ca nu il da la gradi ca sa nu imbolnaveasca alti copii, ca doar asta e scopul, si il imbolnaveste pe al meu. Stiu ca putea V sa se imbolnaveasca si in alte conditii, dar mi se pare foarte urat din partea ei sa il aduca asa bolnav si sa nu il supravegheze. Era tot transpirat, cu febra. Si a dat sa iasa afara. Ii zic sa intrebe intai pe maica-sa dacae voie afara (fiind transpirat si in papuci de casa). Maica-sa zice nu, ca esti bolnav si transpirat, dar copilul iese afara. Maica-sa continua cu povestile, vede ca e copilul afara, dare prea prinsa in discutii. Il strig pe nepot, nu vrea sa vina, pana la urma ii zic ca am o surpriza, reusesc sa il aduc in casa. I-am dat niste baloane , ca am zis ca aia e surpriza si el iar afara. Si ii spun iar (cu maica-sa langa el) ca a zis mama sa nu mergem afara, dar cum ea nu zice nimic catre el, ii dau drumul. Ca doar nu l-oi tine cu forta. Afara era deja rece, el transpirat. No, acum e mai rau nepotul (nu ma mir). BAAAAi, dar ma enerveaza ca mereu nu il supravegheaza. Mereu sta la povesti cu cine apuca. cu mine nu prea, ca eu nu stau, ca daca merg copiii in alta camera, eu merg dupa ei. Si is mai atenta sa ii raspund lui V daca ma striga decat ei. Si de fiecare data e asa, nepotul se catara peste tot, strica jucarii, le arunca, trage, rupe. abia cand aude pleosc, treosc, se intoarce si cumnata si ii zice, ioi, da ce ai facut? no acum mergem acasa. No, hai ca m-am descarcat. Ideea e ca V e bolnavior si mor de ciuda!
Sa-l ajutam pe Alex
tina_80 spune:
Crispro, tare rau imi pare ca Vladut e cu temperatura.
De cumnata nu mai zic nimic".......
S a culcat R la 8, imediat dupa ce am terminat de postat mesqjul anterior si doarme si acum
carla_2008 spune:
Of Cris,il pupam pe Vladut sa ii treaca repede.
vaaai te-a lasat inima sa tai buclele alea angelice????vrem poza
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar