Delfinasi jucausi de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 8
anca_vlad spune:
Azi de ziua lor(a copiilor mei)nu as vrea sa le spun doar un simplu "la multi ani!" vreau sa le multumesc din tot sufletul de mama ca exista si m-au ales pe mine sa fiu mama lor, bucurie mai mare nu puteau sa imi faca decat sa imi acorde increderea lor!
Vladut este o dorinta implinita a noastra, iar Maria este visul nostru implinita!
Pentru Delfinasi si Delfinase le doresc tot ce este mai bun in lume si parintii pe care i-au ales sa fie mandrii de increderea pe care le-ati pus-o la incercare!
Pentru copiii acestui Pamant un sincer "La multi ani!" zilele copilariei sa le fie senine!
puiutz_mic spune:
Intru pe fuga...azi nu am avut deloc timp de forum, sper sa am timp sa citesc mai pe seara.
Vreau sa urez La multi ani si copilarie fericita copiilor nostri dragi si tuturor copiilor din lume, sa fie sanatosi si voiosi, ascultatori si papaciosi!
trecea ziua si eu nu apucam sa felicit copiii
Un pupic mare si pentru mamicile lor!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Sunt singura care nu sarbatoreste 1 iunie? Nu le-am luat nimic. E drept ca nici n-am mai ajuns prin magazine.. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
ha, nici eu nu le-am luat nimic. Ba chiar m-am simtit ca draq ca a venit nasa Rebecai cu hainute pentru ambele fete, iar eu nu am luat nimic pentru baietelul ei de 7 luni. Cateodata parca nu ma mai duce mintea.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
paula_m spune:
Salut!!
Vreau si eu sa urez La Multi Ani pentru toti copii din lumea asta!! Si un pupic pt delfinasii, fratii si surorile lor!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
gabrielaene spune:
La multi ani! pitici, sa fiti sanatosi, sa aveti o copilarie minunata, dar si pentru cei care inca se mai simt copii
Noi nu am facut ceva deosebit azi, am fost la plimbare prin IOR, au primit baloane, am fost cu ei la fanfara, Maria a dansat non-stop. Am vazut-o si pe Ochidut cu Larisa cand plecam, nu am zis nimic pentru ca ai mei sunt inca muciosi si stam deoparte. E imposibil sa nu o recunosti, e atat de dulce Larisa
eladea2005 spune:
LA MULTI ANI PUIUTI FRUMOSI, DELFINASI, FRATIORI SI SURIOARE!:)SA AVETI O COPILARIE FERICITA, LIPSITA DE GRIJI!:)
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui ooana La multi ani, delfinasilor! pe mine m-a sunat mama sa imi spuna la multi ani Ilinca, da voi fi in Cluj Victo, Andreea poate ne vedem in 10 daca aveti timp 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
MI-AR PLACEA...:) NE AUZIM...:)
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui laurika1982 Crissteo, La multi ani ! Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 14+ |
LA MULTI AAAAAANI, MUUUUUULTA SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
CRIS2010!!!! VINE BEBE???? UAUUUUU, AM RATAT VESTEA... SA AI SARCINA USOARA SI FARA PB!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...