Delfinasi jucausi de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 7
crispro spune:
La multi ani copiilor, sa creasca sanatosi, sa ne bucuram de ei!
I-am dat azi lui V cadoul (o punga de pufuleti, niste plastilina, creta si recipient de suflat balonase de sapun). A vazut baloanele, nimic altceva nu l-a mai interesat. SI a suflat si a suflat, si numai nu se oprea. Acum doarme si i-am facut un desert buuuun. Cica e budinca, eu zic ca e un fel de praji (dar e cu multa branza, oua, gris, stafide, un pic de lapte - fara faina, praf de copt) si e usor de facut. http://savalaura.blogspot.ro/2010/01/budinca-din-branza-de-vaci.html
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
LA MULTI ANI DELFINASI DRAGI SI FRATIORI SI SURIOARE! SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI SA AVETI O VIATA MINUNATA!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+
baby78 spune:
Racusor pupam delfinasul sef sa se faca bine repede Peste cateva zile este sarbatoare mare la noi in delfinariu si la voi in familie....Implineste Andrei 2 aniiiiii!!!!!! Sa inceapa petrecerea cu delfinas sanatos tun
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+
michelle1981 spune:
La multi ani delfinasi scumpi! La multi ani tuturor copiilor!
Eu azi am facut piata, apoi am bucatarit. Acum vreau sa aspir un pic si ma pregatesc de petrecere la gradi. Azi se inaugureaza parcul de joaca, va fi petrecere cu printese si clovni
crispro - arata bine prajitura, de retinut
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">30+ cu
AMR 9+
lauri_ca spune:
La multi ani copilasii nostrii dragi!
Azi l-am dus pe Radu la scoala sa se intalneasca cu copii si sa plece la film impreuna si mi-a zis" mami, sa nu ma faci de rusine" . Adica sa nu-l pup sau sa-l alint cumva.
Fetele care ati mai gatit naut, trebuie sa arunc apa in care fierbe, ca la fasole?
ilinca79 spune:
La multi ani, delfinasi dragi! Sa fiti cuminti si sanatosi!
Noi am sarbatorit 1 iunie la cofetarie, cu Bianca, prietena lui Victor Le-am luat praji, fresh de portocale. Au luat 2-3 lingurite de praji, dupa care V a varsat fresh-ul pe mine Apoi bineinteles ca au tot patrulat prin cofetarie, ca era mult mai interesant. Cred ca de le luam cate un covrig si-i lasam sa zburde prin piata pe la fantanile arteziene erau mult mai fericiti
Racusor pupam delfinasul sef, sa se faca bine repede!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ooana spune:
Ochidut si Matei cum prinde cum ia mopul sau matura si da-i si freaca pana luceste parchetul
la mama si la bunica mea are cate o matura - a lui - e mare gospodar
Crispro voi de cand incepeti gradinita?
incredibil cat de repede trece timpul asta
eu m-am intors la munca deja de 6 luni ...
Alina il pupam pe Andrei sa se faca bine repede
imi pare rau ca nu mai veniti
si ca de obicei, cand se imbolnavesc cei mici e teribil de aglomerat si la servici
azi dimineata i-am dat cadoul la Matei
i-am explicat 1 iunie - ziua copiiilor, si ca el primeste un cadou
un Mickey Mouse de plus de care nu s-a mai dezlipit, ii lace foarte mult Clubul lui Mickey Mouse
si o carte - Alice in tara minunilor
era atat de incantat s-a urcat la mine in brate sa ii citesc povestea...o data...si inca o data...pana cand a venit bona la 8.30 si eu eram in pijama
si mai primeste plastelina cu care ne vom juca impreuna dupa ce ajung acasa
e atat de frumoasa perioada asta...cand vezi ca inteleg tot si se chinuie sa iti raspunda cum pot, si stalcesc niste sunete de iti vine sa mori de drag
azi sper din suflet sa scap mai repede de la servici sa avem mai mult timp de joaca impreuna
si daca si vremea ar tine cu noi sa stam pe afara ar fi perfect
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alice_Elena spune:
Sunt singura care nu sarbatoreste 1 iunie? Nu le-am luat nimic. E drept ca nici n-am mai ajuns prin magazine..
anca_vlad spune:
sa vezi cum trece timpul, ma uit la Vlad si vad ca imi ajunge pana la umar nu imi vine sa cred, daca ma intrebi as zice ca ieri am iesit cu el din maternitate!
sunt ff "suparata" din aceasta cauza, am senzatia ca imi fura cineva timpul si parca toate se deruleaza prea repede!
Cat despre Maria, este un vis implinit!
carla_2008 spune:
Alice suntem 2!nici eu nu am luat nimic!dar am de gand sa le iau plastelina si creta. ce plastelina ati luat?
Lauri ca ideal ar fi sa o arunci da.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar