Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Am uitat sa intreb la voi la 13 saptamani se vedea burtica ca la mine deja se cunoaste.M-am intanlit cu o graviduta de 5 luni si avea burtica un pic mai mare decat a mea.Nu spun ca dupa ce mananc am senzatia ca imi crapa asa de mare se face.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Biona, da, spune-i sa se calmeze, ca important e sa creasca bine bebe, nu cat te ingrasi tu. Bebe misca dupa 4 luni la prima, parca asa imi aduc aminte.

Angelique, e normal sa ai dureri daca stai mult in picioare. Plus ca in perioada asta coloana e solicitata pentru ca trebuie sa sustina plusul de greutate de pe burtica.

Daca imi amintesc bine, am citit undeva ca dureaza o perioada pana se modifica pozitia corpului, apoi dupa ce nasti, te doare iar pana revii la pozitia normala. La mine, cel putin, asa a fost.

Editez ca sa le felicit pe Valicutza pentru baietel si pe AC pentru vestile bune!
Angelique eu am 12 sapt si cum spuneam mai sus burtica e maricica, la fel, dupa ce mananc, pare de 5-6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Felicitari valicutza si sunshine_rox pentru . Sa fiti sanatosi si voi si bbeii in continuare.
Felicitari Alina ca l-ai vazut pe bb din nou si te-ai linistit.
Eu o sa merg diseara la eco. Tineti pumnii sa fie ok colul si sa nu am nevoie de cerclaj . Si poate sa reusesc si sa aflu ce o sa avem. Abia astept sa il simt si eu pe bb, dar fiind prima sarcina, sigur mai am de asteptat destul.
O zi buna in continuare!

Andreea 16+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Vali felicitari pentru baietel,sa fiti sanatosi!
Se echilibreaza balanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna gravidutelor,
Noi suntem binisor, la dublu test am aflat ca vom avea si o fetita, singurele probleme pe care le avem sunt cu varsaturile si greata permanenta,speram din suflet sa treaca cat mai repede.Cat despre kg in plus si mancare nu prea avem ce sa spunem deoarece stam foarte prost la capitolul asta.
Pupici multi pt burticute

13+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Felicitari Alexa pentru . Sa fiti sanatoase amandoua in continuare!

Andreea 16+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Alexa felicitari pentru fetita,super tare ca ti-a zis de la DT ce e
Unde l-ai facut si cu cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sa-i raspund lui menics si dupa ma bag la recuperari..vad ac ati scris 3 pagini ..menics, durerile alea de degete sunt f normle in sarcina..sau pur si simplu le simti intepenite sau vreo durere acuta ....eu cand eram gravi cu misso am patit asa..pur si simplu imi cadeau obiecte din mana..doare destul de tare pt cateva secunde..se numeste sindromul tunelului carpal.

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

bioana, bb se misca de multe saptamanai deja ..dar tu o sa simti sigur sigur pe la 18-20 saptamani...e la misso am simtit pe la 16..nu-ti face griji degeaba
felicitari pt bb fete si baieti, sa fie sanatosi , nascuti la termen

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Ary de acum o sa evit statul prelungit in picioare,plus ca daca stau intr-un loc fara sa fac miscare mi se face rau.Ma gandeam aseara cand am vazut graviduta de 5 luni cu o burtica asa de mica cum o sa arat eu cand o sa ajung ca ea.
Felicitari Alexa pentru fetita de-abia astept si eu sa aflu ce ascund in burtica.

13+

Mergi la inceput