Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 17
ary_v spune:
Neata buna!
Norocila, bine ai venit!
Almy, daca ai facut toate bolile copilariei, esti Ok. Stai linistita. Important e sa ai anticorpi si sa nu faci boala in sarcina.
Eu, dupa 2 baieti, va spun sincer ca numai dupa rochitele ma uit. Simt eu ca e fetita. Mi se par atat de frumoase hainele de fetita... clar nu alea cu o mie de volane si sintetice de moare copilul de cald vara si nici sa se miste nu poate. Acum sa vedem ce surpriza avem in burtica..
Cu Kg cred ca stau destul de bine, nu m-am cantarit de cand am ramas dar sigur am luat ceva. Burta e vizibila, parca am 5-6 luni, iar sanii cred ca s-au dublat. Asta e, ne revenim noi dupa ce vine bebe.
bioana spune:
DANA eu imi doresc sa fie fetita.asa am simtit intotdeauna ca o sa nasc o fetita. eu nu am nume de baieti...nu m-am gandit mai deloc....dar ne adaptam.prin magazine sotul imi arata numai rochite....da, asa se zice ca fetitele se ataseaza f mult de tati.dar promit sa nu ma supar, ca isi doreste de atat de mult timp un copil.....oricum multi zic prima data tata si apoi mama, nu?
important e ca bebele e bine, chiar daca si eu am luat putin in greutate....sotul tot ma impinge de la spate, ma cantareste zilnic. nu intelege de ce nu ma mai ingras, ca de mancat mananc mult...eu ma pus pe talie si sani, nimic mai mult....
embarazada de 14+
ary_v spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunshine_rox buna fetelor; nu am mai intrat de ceva timp din cauza de lipsa de timp, dar am recuperat din urma; data mea de nastere este 29.03.1981; cand am fost la eco la 13 saptamani mi-a zis ca pare baietel, acu astept eco de saptamana viitoare sa vedem dc ne confirma caruciorul albastru; in rest toate relativ bune; l-am simtit si eu de vreo cateva ori dar in rest doaaaaarme de rupe; la mine inca mai am stare naspa si greturi cand si cand, sper sa se duca in curand ca nu le mai suport; mai am dureri din cand in cand dc stau in vreo pozitie mai naspa sau dc stau mult in picioare, dar se rezolva cu no-spa; fii-mea desi mica cred ca a percutat ideea ca e bebe mic in burtica(i-am tot repetat sa faca mai-mai dinainte sa raman insarcinata ca sa nu ma loveasca mai apoi) ca acum seara cand o iau in pat sa o dragalim inainte de culcare mangaie burtica si o pupa, face mai-mai bebe si da pup e asa de scumpa de imi vine sa o mananc mamica fericita de puiut alexandra cum a ajuns o minune mica in viata mea 16+ |
Rox, felicitari pentr baietel!
Te cred ca e scumpa cea mica. Si ai mei tot asa fac, mai ales cel mic, vorbeste cu coca si ii face mai,mai. Dimineata imi povestea foarte fericit cum o sa taie el bucatele mici, mici de paine si o sa ii dea de mancare la coca.
ary_v spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bioana DANA eu imi doresc sa fie fetita.asa am simtit intotdeauna ca o sa nasc o fetita. eu nu am nume de baieti...nu m-am gandit mai deloc....dar ne adaptam.prin magazine sotul imi arata numai rochite....da, asa se zice ca fetitele se ataseaza f mult de tati.dar promit sa nu ma supar, ca isi doreste de atat de mult timp un copil.....oricum multi zic prima data tata si apoi mama, nu? important e ca bebele e bine, chiar daca si eu am luat putin in greutate....sotul tot ma impinge de la spate, ma cantareste zilnic. nu intelege de ce nu ma mai ingras, ca de mancat mananc mult...eu ma pus pe talie si sani, nimic mai mult.... embarazada de 14+ |
Stai linistita ca asa e la prima sarcina. Eu pana in luna a 4 a nu m-am ingrasat deloc la prima si nici burtica nu se vedea deloc. Apoi de la a 2 a deja e alta treaba, stie drumul, vergeturile sunt deja formate, nimic nu mai opune rezistenta.
bioana spune:
ARY . o sa ii arat mesajul sotului meu.poate ia o pauza cu cantarul...
embarazada de 14+
Geani80 spune:
salutare fetelor!
vad ca ne inmultim si ma bucur.
voiam sa va intreb daca voi ati inceput sa simtiti deja miscarile bebelusului. stiam ca la a doua sarcina se simt mai devreme, dar uite ca eu am simtit la prima in jurul a 20 de sapt, acum am intrat in 18 si nimic... am inceput chiar sa ma ingrijorez si am visat asa de urat astnoapte... parca nu mai am rabdare. dr mi-a recomandat ecografie la 22 de sapt. adica peste o luna... ufff... pana atunci trebuie sa miste.
si Natalie mangaie burtica si chiar o striga pe surioara ei (daca o fi surioara :)). ii mai spun ca atunci cand vine bebe va trebui sa aiba grija de el, sa ii dea sa pape, sa il imbrace, sa ii cante ca sa adoarma si pare f incantata de noile responsabilitati :) om vedea atunci ce parere mai are.
va felicit pe cele care au aflat deja ce se ascunde in burtica si va doresc multa sanatate in continuare!
17+
valicutza spune:
buna fetelor,
am venit si eu cu vesti , am fost aseara la eco de 18 sapt, bebe e bine, mai mare cu 2 zile , in grafic , 146 bpm si este baietel , ne-a cam luat pe nepregatite , noi credeam ca va fi tot fetita , dar ne adaptam cu ideea din mers .urmeaza eco morfologica 4d spre sfarsitul lui iunie.
bun venit gravidutelor noi, sarcini cat mai usoare si frumoase.
pupici
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
18+ fericita cu dragonel de 2012
bioana spune:
la cate saptamani misca la prima sarcina?asa ca sa-mi fac o idee de cat mai avem de asteptat........
embarazada de 14+
angelique_19 spune:
Buna fetelor,
Eu am fost mai mult la plimbare,am avut si treaba multa si nu am apucat sa mai intru.Eu pentru morfologie m-am programat pe 1 august la dr. Muntean de la Medlife.
Felicitari fetelor care au aflat ce au in burtica,eu m-as dori fetita sa o imbrac cu rochite scurte sa i se vada pampersul.Dar ce o fi sa fie sanatos.
Bun venit Norocila,sarcina usoara si la termen!
Iar despre dormit,eu dorm pe spate si pe o parte,pozitia mea de somn preferata era pe burta,acum va trebui sa mai astept sa mai dorm cum im place.
Voi daca stati mai mult in pcioare va doare mijlocul?Ca eu aseara nu ma puteam de spate si piciorele m-au durut toata noaptea.
13+
A.C spune:
Si eu vin de la eco.Masuratorile-s normale ,inimoara bate normal.Numai bebe n-a vrut cu niciun chip sa stea un minutel sa aflam si noi ce este.S-a miscat tot timpul...Poate data viitoare.Abia astept morfo fetala.Acolo nu mai scapa!
Va pup si sa auzim numai de bine!
Alina 16+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)