Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Vali felicitari pentru baietel,sa fiti sanatosi!
Se echilibreaza balanta

multumesc mult te astept si pe tine cu vesti cat mai curand

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
18+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

felicitari Alexa pentru fetita deja usor usor aflam toate ce minuni ascundem in burtici

multumesc ary v si andie n pentru felicitari

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
18+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Multumesc fetelor pentru urari, dublu testul l-am facut la Regina Maria la 12s1z, acolo o sa si nasc, sunt foarte multumita de servicii si de medic.

13+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Ieeeeee felicitari Vali si Sunshine pt baietei...hai ca ati scris asa mult ca doar pe ele le-am retinut ca si partenere de mamici de baieti;)) felicitari si fetelor cu fetite bineinteles!!!
din ce in ce mai multi bebei incep sa se arate:X:X:X

PS:Menincs, unde ai auzit ca progesteronul ovule in trim2 imbatraneste placenta??eu habar nu aveam, e sigura treaba??! ma ingrijorez! asta imi mai trebuia!! eu mai am o folie de 200mg..deci o termin la 16 sapt si apoi mi-au mai ramas 2 folii de 100 mg,deci inumatatesc portia si mai am inca 2 sapt,deci 18 sapt..si atunci ma mai gandesc daca sa il opresc sau nu.. dar sincer mi-e asa sa il opresc.... nu stiu de ce... aud divesre pareri..ba ca e bine s ail opresti, ba ca nu...nici nu stiu ce sa fac. medicul meu zice sa il opresc ca gata si-a facut efectul pana in sapt 12...dar nu stiu...sunt sceptica..mi-e frica sa il opresc parca:)) eee sunt doar paranoica!

Aseara ma durea asa tare spatele in partea lombara dreapta jos de la fiecare intoarcere in pat de pe o parte pe alta zici ca ma injunghia cineva:))

15+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 2 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:200 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Mie mi s-a spus ca o sa iau progesteron (e adevarat ca eu nu iau ovule, ci Duphaston pastile) pana pe la inceputul trimestrului 3. Aparent ajuta la problema cu colul sau cel putin asa zicea doctorita mea. Deocamdata iau 3/zi, o sa vad diseara daca mai ajusteaza doza. Sanatate in continuare tuturor!

Andreea 16+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu nu am mai auzit pana acum ca progesteronul imbatraneste placenta..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Eu iau cate 200mg de utrogestan de 2ori pe zi ca si Mami,mi-e frica sa-l intrerup pana pe la 5luni.
Am gasit pe un site ca prevenirea imbatranirii placentei se face cu progesteron,antioxidanti,vit E si C.Adica exact contrariul.
http://parinti.acasa.ro/sarcina-82/placenta-imbatranita-140184.html

O sa intreb dr,si voi sa faceti la fel sa vedem ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Norocel, bun venit!! Inca o bucatica de Canada pe forum, suupeeer!
...Pacat ca esti departe, dar bine ca esti aici:)
Sarcina usoara, bebe sanatos si la termen!

Burticile noastre incep sa isi prezinte surprizele, care va sa zica!! mi-nu-nat!! Felicitari Valicutza, Alexa, Sunshine, ahhh, si eu vreau sa stiiiiiiu:):)Acum ma intelegeti ca sunt curioasa?
Sa vedeti ce gashca super tare o sa facem aici!!

Doura-tunel carpian

Popi, hai ca astept cu nerabdare sa vedem daca cumperi rochite sau bretelutze

Eu nu prea am luat nimic pana acum, tooot stau in jur de aproape2 kg, insa burtica creste creste fara griji si imi plaaaaaceee»!
Si eu astept cu nerabdare sa inceapa galuscutza sa miste, cred ca in noaptea aia am visat fluturele, ca de atunci nu am mai simtit nimicutza..

In rest, toate bune, in afara de arsurile nebune pe esofag, care nu se lasa deloc de mine.

hai va pupacesc, sa aveti o dupa amiaza placuta si voua,canadiencele mele dragi - o zi super buna si usoara!

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Deny, Onutz, tocmai pe voi sa nu va pupacesc!

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Dragelor, aveti un ritm la scris...greu tin pasul cu voi . Multumesc pt sfaturile legate de col, m-am mai linistit. Eu saptamana viitoare trebuie sa merg la DT, oare am vreo sansa sa aflu atunci ce e?
Felicitari pt fetele care au aflat ce ascunde burtica lor

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
12+

Mergi la inceput