Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Am admirat pozicile cu Ian ...e chic cu ochelari...ii sta f bine
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Anaan spune:
Salutare!
Merci, fetelor, de complimente, desi mie nu mi-a placut cum am aratat, insa m-am simtit foarte bine si nu mi-am facut complexe din cauza asta: pana la urma, nu eu trebuia sa stralucesc acolo, iar copiii au fost la inaltime.
L-am vazut pe Ian cu ochelari: e si mai dragut, jur!
Ilinca, hai dezvaluie misterul varstelor, ca sunt chiar curioasa!
Eu fac planuri de lectii, maine am inspectia, de-abia astept sa ma scap si de asta. H. l-a dus pe Andrei in Alba, sa pot eu sa-mi vad de treburi.
Cami, imi pare bine ca ai gasit puterea sa intri pe aici. Sunt alaturi de voi si sper sa scapati cat mai repede de griji!
Dodo-pui spune:
D-na diriginta v-am admirat alaturi de "copii"...
Cami nu ma pricep la cuvinte...nu stiu ce sa scriu in astfel de momente .Dar iti doresc ,sincer,multa putere si rabdare ...
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Kea spune:
N-am apucat sa recuperez tot, dar spun repede, pana nu mi-o ia ilinca inainte, ca eu cred ca fetele nu-s mai mari de 35 de ani, ca cele mai tinere sunt nr.2 si nr.5, iar printre cele mai mari, e si ultima, pe care multe dintre voi ati vazut-o ca fiind mica.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ilinca_M_p_/Ilinca_M_p_.jpg)
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea N-am apucat sa recuperez tot, dar spun repede, pana nu mi-o ia ilinca inainte, ca eu cred ca fetele nu-s mai mari de 35 de ani, ca cele mai tinere sunt nr.2 si nr.5, iar printre cele mai mari, e si ultima, pe care multe dintre voi ati vazut-o ca fiind mica. Keutu cheliutu |
Hihi, nu ti-o iau inainte, ca imediat fug la gradi si mergem apoi in parc, deci jocul e deschis pana deseara
![](icon_smile.gif)
Cuscra, ginerele meu parca e mai nazbatios asa cu ochelari, chic-chic! Ce mai domnishor, combinatia fatala, smecherul-intelectual!
![](olala.gif)
Mno, baiatu' "meu" cica n-o fost hapt in coma ci doar...inconstient, eh, o nimica toata sa fii inconstient cateva ore, se mai intampla!:)) Oricum nu i-a murit neuronu', e destept foc, mama ce-i merge mintea aia la Logica, de nu ia peste 9.50 ii batucesc kuru'!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inapreda/inapreda.jpg)
inapreda spune:
citat din mesajul lui Kea N-am apucat sa recuperez tot, dar spun repede, pana nu mi-o ia ilinca inainte, ca eu cred ca fetele nu-s mai mari de 35 de ani, ca cele mai tinere sunt nr.2 si nr.5, iar printre cele mai mari, e si ultima, pe care multe dintre voi ati vazut-o ca fiind mica. Keutu cheliutu |
Kea, fa-te prietene cu mine: gina somesan
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inapreda/inapreda.jpg)
inapreda spune:
Multam' ca incercati sa-mi ridicati moralul pe subiectul "okelari"; asa cum bine stiti, cind am un "bai" adevarat, nu-mi place sa vorbesc despre el; deloc I nca nu ma pot impaca cu ideea ca Ian are o...problema
, chiar daca dr. mi-a spus ca are astigmatism din nastere si ca nu aveam ce face ca sa previn asta. In fine, sper sa se corecteze si, pentru asta, sper sa poarte okelarii. Va multumesc inca o data ca-l vedeti...frumos.
Monn, nu i-am prins ochelarii cu nimic; i-au reglat la "magazin" si i-au transformat din in ochelari din aceia incovoiati dupa ureche, desi am spus ca nu vreau din aia Jambo i-a ridicat cind au fost gata dar tebuie sa mai merg cu Ian o data pentru ca inca ii aluneca pe nas. Si vreau sa-i iau si un snur pentru ca, atunci cind se satura/plictiseste de ei, ii arunca, pur si simplu, pe unde apuca.
Diri, si mie mi-a placut cum ai aratat; esti printre putinele persoane pe care la cunosc la care ii sta bine in negru (in viziunea mea!). Si io fac parte din aceasta categorie Spor la treburi si bravo lui Oatiu
Anaan spune:
citat din mesajul lui anamariame Gina, dar noi nu il vedem frumos pe Ian. El chiar este! ![]() ![]() ![]() |
Subscriu!!!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui anamariame Gina, dar noi nu il vedem frumos pe Ian. El chiar este! ![]() ![]() ![]() |
subscriu...
dar pe langa asta mie-mi plac persoanele cu ochelari...sunt chiar fan ochelari....iar eu cred,(pt mine e valabil...nu si pentru alte persoane) ca purtatul ochelarului e cea mai mica problema ce poate sa o aiba un om in viata lui.
Despre astigmatism....eu am o verisoara care atunci cand s-a nascut ii fugeau ochisorii in continua,nici nu putea merge singura caci mereu se lovea de cate ceva...acum e o tanara de peste 20 de ani ,care a purtat mereu ochelari si sigur a facut si ceva tratament alopat iar ochii s-au stabilizatin jurul vartei de 17 ani (la ea...cazul nesuportand comparatie ca si gravitate cu cazul lui Ian)si-i ok acum ,poarta ochelari cu dioptri mici
![](pupic.gif)
....DECI sigur si Ian va scapa de aceasta problemuta pentru mine si cum am scris in primul post despre oftslmologii imensa si dezastroasa pentru tine
![](grup.gif)
Am facut cap nou ***430***
![](toba.gif)