Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
ILINCO pai alea-s bucle?? Cand ai zis bucle ma asteptam niste sarmale in capul tau . Da' te si tunsesi? Ca parca aveai parul mai lung.
Si mie mi-o placut rochia, am remarcat si oja, ai fost faina

Aham... si io ma asteptam la ceva mai... buclat...Dar: PLACUT! Remarcat rokia. Placut. N-am observat oja, dar ma intorc sa vad. O fi de la vin? O fi de la suparare...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am si eu o amica al carei sot face anul acesta 40 de ani. Ea e mai mare cu vreo 2 ani dar ar vrea sa arate mai tinara decit toate celelalte "neveste" (dupa ea, cred ca eu sint cea mai...mare iar cea mai...mica n-are inca 30). In acest scop, foloseste tot felul de artificii care, in opinia mea, o fac...penibila: la ultima nunta la care am fost avea niste cizme albe lungi peste genunchi, mulate si cu siret; parca avea picioarele in gips. Iar parul si-l impletise in tot felul de cositze de arata ca Ileana Cosinzeana la petrecerea de pensionare.

Cu mintea mea... plastica si cu pahaeul de vin in fata... pot sa ma prapadesc de ras!?!?!?!

Mergi la inceput

Citat:
PS. Mi-am luat azi 2 fuste minunate si un sacou. De abia astept sa le port. De fapt, am avut banii pentru facultate: trebuia sa punem toti bani sa le luam "atentii" la profesori si -din motive personale de razvratire- am decis sa dau banilor alta intrebuintare. Sper sa nu regret pentru ca, o data cu lista de prezenta, se da si lista cu...contribuabilii

Si io faceam de-astea in facultate! Cu regularitate! Daca trag linie acum... nu mi-a purtat cine-stie-ce noroc, dar stau bine cu uitatul in oglida PATRUNZATOR, nu are legatura cu fizicul... si nici s\cu "participarea" la examene din pacate...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
[Eu am avut ieri o zi lunga (cum o si prevedeam), dar tare frumoasa: ceremonia din clasa s-a lasat cu lacrimi de ambele parti, mi-au dedicat copiii un discurs care m-a emotionat foarte mult si pe care nu cred ca-l voi uita vreodata; apoi am defilat prin oras si apoi a avut loc ceremonia de la Casa de Cultura: vorbit la microfon, transmisie directa pe net, dar a fost chiar fain, mai ales ca sefele de promotie au fost de la mine din clasa, iar una dintre ele (e o cunoscuta cantareata de muzica populara) a cantat "Ani de liceu" f.f. frumos acompaniata la pian. La banchet a fost mortal, jur ca nu m-am mai distrat asa bine de ani buni: am dansat toata noaptea (am aparut acasa pe la patru si ceva). Baietii mei( nu cei de-acasa, cei de la scoala) au fost cuminti si nu s-au imbatat, muzica a fost grozava: fara manele si alte minuni de genul asta. Una peste alta: a fost minunat, doar ca deja mi-e dor de copiii mei si sunt trista :(

Si mie mi-ar fi placut asa o profa!

PS Si cand am terminat io liceul, seful de promotie a fost de la mine din clasa... mi-a placut, l-am luat acasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Iau cocktailul, praji nu, ca ne-a adus vecina cu capsuni si am calcat pe bec, is ca nevasta din gag-ul ala cu Benny Hill, care n-a macat nimic pana la nunta si dupa nunta nu se mai putea opri:)))
Cuscra, daca tu mi-ai dat ok-uiul, atunci e bine! Un "ok" de la tine valoareaza mai mult decat 100 de "pfoaiaiai" de la "profani"!;))) Dar zi-mi ce profa ti-a mai placut

Daaaaaaaaaaa... Si io m-am simtit tare bine dupa un ok de la cusca-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

La multi ani, dragi copii!

georgiana, nu trebuie sa fi dezamagita, fetele scriu pentru TOATE dintre noi, iar tu, ca fiecare dintre noi, ar trebui sa sorbi fiecare postare, chiar daca vezi sau nu numele tau "bolduit". Pentru mine, acest forum nu reprezinta o relatie de dragoste in sensul "standard", ci o relatie de APARTENENTA! [ca parca tot glumira fetele acu ceva zile cu apartinatorii :))] Este important sa simti ca existi in ACEST grup, si mai putin importanta contorizarea mesajelor dedicate tie.

Ce bine stii tu uneori sa zici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

si ca mi-a picat fisa acum,

georgiana,

daca tot esti mai trista, si pare ca locuiesti la Cluj, nu dai o fuga la deva sa te vezi cu novusel si olga?

Suuuper idee! Numa ca eu acush am ajuns acasa dupa 2 nunti si un botez, din Maramures plai cu flori!

Mergi la inceput

Citat:

Giorgiana, ghinionul cui? Eu, de fel, sint norocoasa, sa stii!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ina, tu te-ai *inscris* intr-o competitie la care eu nu particip!

Relax...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si acum sa vedem ce am retinut din ce am recuperat:

Georgiana, important e sa te simti tu bine in pielea ta

Oioi, Mon, draga... eu gandesc asa: ca as vrea sa fiu eu! Si suuunt!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Helouuu.
Ma bucur ca toti piticii au sarbatorit fain ziua de 1 iunie si abia astept sa vina si Anaan cu relatarea despre festivitate si banchet!
Eu ieri dimineata i-am spus Sophiei cu entuziasm ca "e 1 iunie!" si nu va spun cu cata importanta si entuziasm repeta si ea:"unu nunie?!!"- va dati seama ca nu stia ce-i aia dar ii era clar ca e ceva important si demn de respect:))
Ei, in fata gradinitiei o vad ca se blocheaza si nu vrea sa intre, zic fuck, ce-o fi asta!" pe cand ma uit...curtea plina de baloane "in libertate"
Sophiphi are fobie de baloane "libere" iar alea dezumflate o terifiaza chiar (am citit ca e destul de frecvent la copii, e una din fobiile "din lista:)), ii plac baloanele pe batz de-ala fix (de-astea sunt la clubul de joaca) sau modelabile, astea o sperie ca se misca singure:))
In fine, o duc in brate inauntru, inauntru...alte baloane Bine, toti copiii erau bucurosi, ce sa fac daca Sophia era si ea 50% bucuroasa (de la distantza, le arata cu degetul, spunea ce culoare e fiecare, radea cand vedea alti copii ca se joaca cu ele, dar de se apropia vreun vrasmas de balon de ea, era bai:)))
Ei, ulterior am vazut poze pe FB cu baloanele in grupa si vreo 4-5 copii gramada pe ele...de unde deduc ca au mai fost si altii infricosati, ca totusi sunt 15 in grupa, chiar daca or fi si lipsit, tot trebuiau sa fie macar 10 si nu se vedeau nicaieri, in frunte Cu Sophia:)))
In restul zilei eu n-am vazut-o decat...noaptea, in rest s-a ocupat taticu'so de ea. Iar bunica i-a scos la pizza iar Sophia na plecat de acolo pana nu i s-a indeplinit dorinta de a i se lua si inghetata, apropo de discutia de aici, spre disperarea soacra-mii (mi-a relatat huzband groaza:"o sa raceaaasca!!! o sa tuseasca!! o sa faca rosu in gat!!!":))))))))))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Doaaaamne, io sunt socata cat de tare seamana fetele noastre! Si Bris e la fel cu baloanele!!!

Mergi la inceput