Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**
Raspunsuri - Pagina 22
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Asa, altceva: la 4 fara 15 am urcat in masina sa ma duca huzband la banchet, am dat drumul la radio si in secunda aia a inceput o piesa care era "de-a maica-mii", ii placea ei mult si n-am mai auzit-o de vreo 3 ani, cred, ca era de succes prin 2000...nu stiu, poate-s nebuna, dar in clipa aia iar am simtit...ceva, ce am mai simtit doar de vreo 3-4 ori de cand a murit, pur si simplu am simtit ca piesa aia nu e o coincidenta, am plans tot drumul pana la banchet, dar parca-mi era trimisa de ea, jur ca asa am simtit, ca era modul ei de a-mi transmite ce imi spunea intotdeauna:"arati bine, esti cea mai tare, du-te si distreaza-te bine" Si acum plang in timp ce va scriu si totusi stiu ca in cateva zile iar o sa trec la gandul depresiv ca nu, de fapt nu exista nimic "dupa", toate-s coincidente si auto-sugestii si de fapt...totul e neant si cei dusi dusi sunt si nu mai stiu nici de ei, nici de noi... I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Imi pare rau ca mama ta a murit.
Imi pare rau si ca n-am stiut.
De-aia n-as mai vrea sa ies de pe forum.
Ca sa stiu si sa impartasesc cu voi anumite momente.
Dumnezeu s-o odihneasca.
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. No, gata, pentru cine nu are FB le-am pus toate de pe aparat, la gramada; nu bagati in seama alea caraghioso-cracanate din casa, nici alea in care ma stramb ca...asa-s io. Accept critici, sugestii etc Iaca link:banchet I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
numa primele 5 poze le-am vazut, dar...
SUUUPER ROCHIA!!!
Gina2008 spune:
Buna dimineata!
Va multumesc din tot sufletul pentru urari. Ele sunt pastrate intr-un loc in care am strans toate lucrurile frumoase! Imi cer scuze ca nu am putut raspunde tuturor.
Noi suntem... spre bine, asteptam cu nerabdare vacanta. Calin e un scump si in fiecare zi ne surprinde cu cate ceva. Iar eu sunt hmm... sa zicem ca pe un drum. Care e greu, dar sper sa fie bun.
Raman "fana" voastra eterna, imi pare rau ca nu pot fi prezenta si va iubesc pe absolut TOATE!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui