Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**
Raspunsuri - Pagina 19
anamariame spune:
Anaan, vreau neaparat sa iti spun ca mi-a placut la nebunie cum ai aratat la banchet. Rochita de dantela este superba si iti sta grozav!Ilinca, si pe tine te-am admirat! Buclele largi te prind foarte bine!
dyana27 spune:
bai nene nu ma lasa lumea asta deloc in pace. se apropie ziua mea si nu vreau sa o sarbatoresc. pur si simplu, e prima data cand nu vreau. habar nu am de ce!!! ma rog, schimbarea de prefix ar fi un motiv, dar ai mei nu pot sa vina, iar socrii insista fantastic sa facem gratare la matusica acasa!!!! e deja a 4-a discutie cand le zic ca nu vreau, iar bei o tin una si buna ca.... facem niste gratare si gata!!!
ce ma fac??? bine, stiu ce ma fac.... refuz si punct!!!!!!!!
nu stiu, imi doresc ca week-end-ul ala sa stau doar cu baietii mei, ca de mult nu am stat singurei in 3.
sunt defecta, stiu
anamariame spune:
Si ca sa raspund si la sondaj: sunt praf la dat varste, dar incerc! Astept concluziile tale, Ilinca!1. 42 ani (doamna in sacou rosu)2. 293. 314. 285. 26
georgyiuly spune:
Buna dimineata!!!
!!!
O zi minunata!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
Bianca2503 spune:
Buna dimineata,
Am baut cafeaua, dar as mai bea inca una. Io ma pregatesc de plecare (am un bagaj de 30 de kile) si de intalnirea cu Simply.
Va pup si va urez o saptamana usoara!
anamariame spune:
Buna dimineata!Si eu sunt cu cafeaua in fata si un munte de hartii de care nu am nici cel mai mic chef sa ma apuc
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Buna dimineata! Si eu sunt cu cafeaua in fata si un munte de hartii de care nu am nici cel mai mic chef sa ma apuc |
Pune poze daca n-ai kef de lucru
anamariame spune:
Pozele-s pe laptop acasa, si eu is la birou...diseara le incarc!Ma apuc abia acum de treaba
Ilinca_M. spune:
Io astept sa-mi vina la ore elevu' iesit din coma alcoolica Sa vad daca i-au murit ceva neuroni intre timp
Mai astept sa vad de mai intra ceva tufete-n jocul "de-a varsta" si apoi bag "concluziile":)))
Am vazut si eu pe FB pozele cu Anaan la banchet, super i-a stat doamnei diriginte!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.