Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**
Raspunsuri - Pagina 18
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Seara buna! Ne-am intalnit cu fetele sambata seara la Galati, mi-a parut tare bine sa le vad, dragute ca intodeauna, ghioceii au crescut si sunt tare frumosi. Ne-am simtit bine, dar din pacate prea scurt, abia am reusit sa schimbam cateva vorbe. Am cunoscut-o pe Floric si pe Inna30, niste fete super, de Floric am ramas incantata, nu arata deloc cum se descrie ea, mie mi s-a parut mult mai slaba. Va las si cateva poze: https://picasaweb.google.com/102016585614674993416/PlimbareMai2012?authkey=Gv1sRgCJ_o5Zjlw-rmIw Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Simona, mult succes la cautat job bun!
Mi-au placut foarte mult pozele de la intalneala estica, pe Mihaela cel putin n-am mai vazut-o de un car de ani, m-am bucurat s-o revad si pe Adrisimo si pe tine Simona, iar gemenutii Iucai sunt foarte frumosi.
Tineam sa te intreb: cum stai cu ochii dupa operatie? Vad ca ai renuntat la ochelari
Ela78 spune:
citat din mesajul lui anamariame Buna dimineata! Foarte frumoase pozele, Simo, sigur ai nascut de doua ori? Bebe, erau la alegere bauturile, nu le-am cumparat pe toate, ca dau faliment. Bianca, bere o sa fie, eu ma gandeam la mixuri pt gagici. N-am auzit de votka asta (bine, eu nu beau votka oricum), dar o caut si o iau. |
Daaaa, votca "Russky Standard" si aici e foarte iubita. Eu nu beau
novus spune:
Hello !!
Olga, ma bucur ca ai avut o zi de neuitat !
Anamariame, tu cum ai petrecut, sper ca la fel de bine !!
GINA
Sa fii sanatoasa si la fel voioasa ca si pana acum, te asteptam cu noutati pe aici !!
Cami, ma bucur din suflet ca ai intrat aici si sunt convinsa ca rezultatele vor fi bune si recuperarea rapida !!
Ma bucur ca am facut o conexiune de succes si sper ca nu te-au deranjat si incurajarile venite de la tufetele dragi de pe forum, chiar daca nu ai dispozitie de comunicare acum, imi pare rau
Asteptam vesti bune si sa stii ca suntem aici daca si cand ai tu chef de povesti
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Dodo,sanatate multa
E cineva prin zona ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Hello,
io-s aci, am tras un somn de pranz buuuun, intai un semi-somn de fapt, ca muream de somn si Phiphi imi aducea mingi si mi le baga sub plapuma, iar le scotea, iar le baga etc. Apoi a adormit si ea intr-un tarziu. Vremea e tot mizerabila, asa, de noiembrie
Cami, multi si sa primiti cat mai repede rezultate bune! Cat dureaza pana vine rezultatul? Numai pentru asta sunteti tinute in spital asa de mult?
Dodo-pui, insanatosire grabnica si tie!
Restul tufetelor, pe unde sunteti? Nu se mai baga nimeni la joc?:))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
dyana27 spune:
LA MULTI ANI pentru fetele mele dragi: Olga, Anamariame si Gina
Noi am fost plecati ieri la tara unde am avut bunicii, nu am stat decat pana pe la 3 ca mutzu a refuzat sa doarma si s-a pus pe urlat ca vrea la el acasica in pat.... si cum ne terminasem treaba si mancasem... am intins-o.
Cami , vorbim mai pe seara, ieri eram pe drum.
Cum stati cu crizutele de nervi???? La mutzu s-au cam intensificat, e mai marait, mai plangacios si mai timid/salbatic afara (de parca nu era oricum suficient de timid)..... iar eu cu mai putina rabdare. Stiu ca se poate mult mai rau decat atat... dar uneori simt ca o iau razna. Este o dualitate fantastica in copilul asta, poate sa se transforme din cel mai dragalas intr-un monstrulet si invers... in cateva secunde. Il ador de nu mai pot, doar ca uneori imi vine sa ies si sa ma.... pliiiiiiimb vreo juma' de oara asa prin ploaie rece
Din nefericire a trebuit sa mai schimb si eu comportamentul si sa ma impun mai mult decat pana acum. Nu la multe lucruri, dar uite de ex cere ceva, eu ii zic ca nu avem dar o sa cumparam... si urmeaza un sir luuuuung de urelete cu "ba aveeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!! e, acolo e momentul cand trebuie sa-l opresc cumva..... si da, am ajuns si la pedepse cu luat jucariile, luat colectia de chei sau luat perna (asta e dezastruuuuuuuuu). Stie ca greseste, isi cere iertare dupa ce se calmeaza.... doar ca eu raman un pachet de nervi cat casa.
Ceva sugestii de calmare????? Alte sfaturi care merg acum la voi??? In afar de rabdare multa si repetat al nesfarsit aceleasi lucruri (bine, asta cu reptatul e valabila de maxim 3 ori si atat!! adica nu repet la nesfarsit doar ca sa ne contrazicem)
pupiiiiici, si chiar astept sfaturi.
georgyiuly spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Restul tufetelor, pe unde sunteti? Nu se mai baga nimeni la joc?:)) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
1. 32
2. 34
3.
4. 33
5. 27
6. 28
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!
Cami sanatate multa Iuliei si sa dea D-zeu sa aveti rezultate bune sa plecati acasa cat mai curand!
LA MULTI ANI GINA
Noi azi ne-am plimbat,am fost la mare...in sfarsit a venit vara(nu se stie pt cat timp)...asa ca am fost sa tratam amigdalita la balaceala,am facut aerosoli naturali....sper sa nu regret(desi Giulia e bine merci,febra nu a mai facut de vineri dupa-amiaza)!
Oricum a fost o zi frumoasa,ne-am relaxat putin!
ca mi s-a trezit gogosica mica si e morocanos!
Georgiana
Giulia si Sebastian!
georgyiuly spune:
Poze noi cu ....noi:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.427645307265922.105819.100000613681711&type=1
Georgiana
Giulia si Sebastian!
anamariame spune:
Seara buna!Am reusit si eu sa ma trezesc din betie, intr-un final!A fost foarte reusita petrecerea, va multumesc tare mult pentru urari!Am facut cateva poze, insa cu aparatul de doi bani, majoritatea au iesit destul de slab. Aparatul bun era descarcat Am primit o multime de cadouri, aproape toate pe gustul meu, am primit flori cred ca mai multe decat am primit vreodata, sunt absolut superbe toate, si nu ma pot satura sa le privesc! Sotul meu rade mereu de mine ca e foarte simplu cu cadourile in ceea ce ma priveste: a, b sau c.a. parfumurib. cartic. floriAdevarul e ca pe toate le ador!