Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara!!!

Va multumesc pentru frumoasele urari!!!

A fost cea mai frumoasa zi pe care am sarbatorit-o pana acum Surprizele si cadourile au venit inca de dimineata si pe cele mai neasteptate cai

Deoarece multe dintre rudele lui Cristi nu au putut veni la botez (majoritatea) am decis sa-i adunam pe toti aici in Deva si daca tot s-a nimerit sa fie si ziua mea, am avut ce sarbatori A fost tare frumos, mai ales ca au fost cu totii si mai greu reusesc sa fie toti la un loc. Locatia a fost de vis (multumesc doamnei organizatoare Novus ), un restaurant situat pe un deal de unde se vedea tot orasul impreuna cu cetatea Devei si cu ff multa verdeata imprejur si un loc de joaca minunat. Am primit si cadouri tare frumoase si multe, multe flori

Mergi la inceput

Ilinca te-am admirat si eu astazi. Foarte mult mi-ai placut; rochia, pantofi si parul. Bravo!!! Si are dreptate Ina, ai aratat cel mai bine. Si ce este cel mai important, se vede ca te-ai si simtit bine

Mergi la inceput

La multi ani Anamariame!!! Sper ca ai avut si tu o zi frumoasa. Astept relatari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Buna dimineatzaaa!
Olishka, ma bucur ca v-ati distrat, abia astept sa vad in poze locatia aleasa de doamba organizatoare si mai ales protagonistii!
Ah, ce-mi place jocul meu! (asta-i ca aia: "ce-mi plac glumele mele!":))) Deja am niste concluzii de formulat, da' astept mai multe premise si anume parerile voastre referitoare la "varstele pozei" hihi (pentru cele care cred ca 1 poza nu e relevanta, sunt mai multe in slide-show cu protagonistele, doar ca, desigur, au aceeasi tinuta:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragelor
las si

in rest tot fierbite mi-s si cu copii plini de viata.

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

DODO sanatate! Te tratezi, da?

GINA
La multi ani, mami de Calinutz! Sa fii sanatoasa si plina de energie si sa dai mai des pe la noi. Sper ca ti s-au mai limpezit apele...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Va multumesc pt tot! Pt urarile de ziua Iuliei si pt ca sunteti alaturi de noi.
Noi suntem tot in spital... asteptam rezultatul biopsiei dupa care incepem ce e mai greu, dar sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa reusim sa trecem cu bine.
E f f f greu sa imi mentin moralul ridicat, dar trebuie sa o fac pt Iulia. M-am inchis intr-o carapace, nu mai comunic nici macar cu prietenii mei cei mai buni, am doar cateva prietene cu care vorbesc si care imi mai ridica moralul cand simt ca o iau razna.
Va pup pe toate

Georgiana un enorm pt tine pt ca ma suporti si esti alaturi de mine in fiecare zi
Novus, Diana, Anaan, Simonapro, va pup

Sper sa mai pot intra si sa va dau vesti bune, sper.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

LA MULTI ANI! OLGA

Sa arati asa si la 80 ani si sa te bucuri de mandretile tale de baieti si de munantul tau sot!

LA MULTI ANI! Ana-Mariane
Sa ramai mereu asa frumoasa, romantica si feminina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Monn ma "tratez" ...dupa buget coane Fanica(o data pe zi cu-n antitermic)

Multumesc de urari si gandurile bune.
edit:
am gasit pe yoy tube...serbarea de craciun a lui Bogdi-El e bradul
Nu stiam ca-i pe net...eu nu o am...cum o pot salva oare????La inceput sunt fostii elevi ai d-nei invatatoare.

La multi ani Gina!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
GINA
La multi ani, mami de Calinutz! Sa fii sanatoasa si plina de energie si sa dai mai des pe la noi. Sper ca ti s-au mai limpezit apele...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

LA MULTI ANI! si de la noi

Mergi la inceput