Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**
Raspunsuri - Pagina 16
inapreda spune:
Mireasa avea atunci (acum 2 ani) 28 iar tipa cu ochelari 26.
Multam, cuscra pentru 27. Esti obiectiva???
Fug sa ma gat. Inca nu stiu ce imbrac, desi m-am ojat (am intrat pina mi se usuca oja; Ian cu Jambo sint la trambulina ) Interesant ce mi-ai scris de fete dar nu am acum timp sa comentez. Puuuuuuuuuuuuuuuuuuup.
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Mireasa avea atunci (acum 2 ani) 28 iar tipa cu ochelari 26. Multam, cuscra pentru 27. Esti obiectiva??? Fug sa ma gat. Inca nu stiu ce imbrac, desi m-am ojat (am intrat pina mi se usuca oja; Ian cu Jambo sint la trambulina ) Interesant ce mi-ai scris de fete dar nu am acum timp sa comentez. Puuuuuuuuuuuuuuuuuuup. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
La naiba, stiam ca nu ma pricep la evaluari...macar pe cea cu ochelari am nimerit-o cat de cat;)) Va rog sa ma mai evaluati, mai puneti-ma la incercare, desi acum am o bere in fatza, toate femeile mi se vor parea mai frumoase!! Dupa ce gatam femeile, trecem la barbati, daa?:))
M-am razgandit, nu opresc jocu' decat dupa minimum 10 raspunsuri tufetesti, mi se pare foarte interesant dpdv psihologic
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Ia la tocat fetele din gashca; alege o poza care vrei
http://good-times.webshots.com/album/582512283HJWFsZ
Monnvas spune:
Nu m-am uitat la ce au scris fetele.
de la stanga la dreapta:
1 - spre 40
2 - tot asa, 35-40, desi are piele de mai putin
3 - 15
4 - 30
(la ultimele 2 am dubii ca-s profe )
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Nu m-am uitat la ce au scris fetele. de la stanga la dreapta: 1 - spre 40 2 - tot asa, 35-40, desi are piele de mai putin 3 - 15 4 - 30 (la ultimele 2 am dubii ca-s profe ) CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Pai nu trisha, tre' sa dai 5 varste, numa pe mine ma puteti exclude:))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Monnvas spune:
Nu trisez, mie alea mi s-au parut a fi eleve, deci de 18 ani.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Pai nu trisha, tre' sa dai 5 varste, numa pe mine ma puteti exclude:)) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
Fain joc Ilinco , numai ca eu niciodata nu am putut aproxima corect varsta adica am intervale, sub 30, 30-35, peste 35, etc
Asadar, de la stanga la dreapta: 37, 30, 18 , 30, 20, 20
Inapreda, in poza pusa de tine, mireasa arata de 30 ani iar tu de 18-20 iar doamna cu plicul ( care are o mutra ''totala'' in poza cum asteapta ea sa dea plicul in timp ce voi va pozati ) cam de 35
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Noi am ajuns acasa de la petrecere, tare frumos a fost, ne-am simtit bine si speram ca si sarbatorita la fel
O sa incarc maine niste poze doar ca majoritatea sunt cu copiii la joaca, a fost aparatul la Pisi
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monnvas Nu trisez, mie alea mi s-au parut a fi eleve, deci de 18 ani.
CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Si eu zic la fel, par a fi eleve fatucele, ca-s tinerele rau