Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Apropo de varsta si aparentza, mi-a venit in cap un joc, ca tot e weekend. Mereu m-am gandit la multiple variante: ca unele persoane arata exact de varsta pe care o au, dar nu stiu altii sa "citeasca" varsta; ca unele par mai tinere; ca unele par mai batrane doar datorita imracamintei; ca unele par mai tinere datorita atitudinii etc.
No, jocul cel propun: va pun link la o poza cu colegele mele (fiindca eu stiu varsta lor) si voi spuneti ce varsta ii dati fiecareia. Chiar sunt curioasa de acuratetzea raspunsurilor;))
De ex poza asta
Se baga cineva? Sau toata lumea e plecata? Aici e o vreme de rahao

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

de la stinga la dreapta :

- primele doua 40-45 de ani
- urmatoarele trei-: 30-35 de ani
- ultima 40

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Apropo de varsta si aparentza, mi-a venit in cap un joc, ca tot e weekend. Mereu m-am gandit la multiple variante: ca unele persoane arata exact de varsta pe care o au, dar nu stiu altii sa "citeasca" varsta; ca unele par mai tinere; ca unele par mai batrane doar datorita imracamintei; ca unele par mai tinere datorita atitudinii etc.
No, jocul cel propun: va pun link la o poza cu colegele mele (fiindca eu stiu varsta lor) si voi spuneti ce varsta ii dati fiecareia. Chiar sunt curioasa de acuratetzea raspunsurilor;))
De ex poza asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:

De ex poza asta

De la stinga la dreapta:

1 - 39
2 - 30
3 - 30
4 - 28
5 - 33
6 - 35

Astep PM, daca nu vrei sa dezvalui acum virsta reala, pina se pronunta si alte fete.

Vi se pare aiurea sa-l jucam noi intre noi? Io as lua-o ca pe o provocare, fara suparare.

PS. Ar fi trebui o poza mai de aproape; asa nu prea poti sa-ti dai seama; eu n-am tinut cont de haine ci de piele, brate etc.

Mergi la inceput

HJihi, dupa minimum 5 raspunsuri scot la lumina "momentul adevarului";))) Merci pentru inceperea jocului, chatonelo
"

Mergi la inceput

Citat:

HJihi, dupa minimum 5 raspunsuri scot la lumina "momentul adevarului";))) Merci pentru inceperea jocului, chatonelo
"

Io n-am rabdare ca e uichend, fetele nu-s pe faza si eu merg la chef mintenash. Io vreau sa stiu acum ca ma...intriga tipa cu nr 2: are freza/tzoale de babette dar brate si decolteu de juna prima

Mergi la inceput

E din ce in ce mai interesant;))) N-am poze mai de aproape.
Eu mereu am avut o "fantezie" de-asta, sa dau poza mea unui grup de necunoscuti sa vad ce varsta mi-ar da, pur si simplu as fi foarte curioasa sa vad care ce variabile iau in considerare, cat de larga ar fi "plaja" in care as fi incadrata Deci daca mi-ati folosi poza in astfel de scopuri eu chiar nu m-as supara!:)))
Daca dupe ce se gata jocul meu propune cineva alta poza spre dezbatere, mi-ar placea, as fi curioasa sa vad cat de bine citesc si eu varsta dupa o poza

Mergi la inceput

Ina, acum iti trimit pm!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

io astept ca n-am graba :)) estimatia am facut-o dupa look (haine/coifura) in primul rind.
cu placere, ilink

Mergi la inceput

Pt. Ilinca: ce virsta au cele 2 tipe care apar in poza?

http://good-times.webshots.com/photo/2598040920104261308LspfvB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Pt. Ilinca: ce virsta au cele 2 tipe care apar in poza?

http://good-times.webshots.com/photo/2598040920104261308LspfvB

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Hmmm, mireasa, dupa inocentza privirii- 22; cea cu ochelari, vreo 27. Tu de asemenea pari de 27. Ce-mi place propriul meu joc!;)))

Mergi la inceput