Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**
Raspunsuri - Pagina 14
Ilinca_M. spune:
Io-ti scriu PM numa daca esti logata, ca stiu io stilu' tau, ca te loghezi fix numai cat scrii mesajul si muuulte pm-uri catre tine s-au pierdut in eter!:))) No, amu trebuie sa ma uit mai atenta la poze, n-am vazut nicio floare in capul ei, va dati seama ce spirit de observatie am
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Am si eu o amica al carei sot face anul acesta 40 de ani. Ea e mai mare cu vreo 2 ani dar ar vrea sa arate mai tinara decit toate celelalte "neveste" (dupa ea, cred ca eu sint cea mai...mare iar cea mai...mica n-are inca 30). In acest scop, foloseste tot felul de artificii care, in opinia mea, o fac...penibila: la ultima nunta la care am fost avea niste cizme albe lungi peste genunchi, mulate si cu siret; parca avea picioarele in gips. Iar parul si-l impletise in tot felul de cositze de arata ca Ileana Cosinzeana la petrecerea de pensionare.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Io-ti scriu PM numa daca esti logata, ca stiu io stilu' tau, ca te loghezi fix numai cat scrii mesajul si muuulte pm-uri catre tine s-au pierdut in eter!:))) No, amu trebuie sa ma uit mai atenta la poze, n-am vazut nicio floare in capul ei, va dati seama ce spirit de observatie am I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Sint logata ca am avut de trimis niste mesaje.
Nu are o floare; dar are parul aranjat sub forma de floare sau...somthing like that
novus spune:
Hello !!!
Intru repede repejor ca astept sa se trezeasca Ada s-o tulim la petrecere , de dimineata am fost la bunica mea si mi-am incarcat bateriile cu energei, cand o vad cum gandeste si se poarta la cei aproape 90 de ani imi doresc sa semna si eu cu ea
Sa urez si pe aceasta cale cele doua frumose sarbatorite :
OLGA
Sa ramaai la fel de frumoasa la chip si suflet prietena draga !! Sa ai parte numai de bucurii si surprize placute pt ca le meriti cu prisosinta iar sanatate si norocul sa fie mereu cu tine !!
ANAMARIAME
Si tie iti doresc sa ramai la fel de delicata si proaspata mereu iar fericirea si buna-dispozitie sa te insoteasca zi de zi !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui inapreda la ultima nunta la care am fost avea niste cizme albe lungi peste genunchi, mulate si cu siret; parca avea picioarele in gips. Iar parul si-l impletise in tot felul de cositze de arata ca Ileana Cosinzeana la petrecerea de pensionare. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
novus spune:
Inapreda poze pana azi nu am facut dar promit sa recuperez la petrecere, vremea vad ca tine cu noi !!
Ilinca, tare faina ai fost tufata draga !! imi place mult rochia si frizura aleasa , parca si culoarea e alta
Chatonel, tinem pumnii sa fie totul bine
Monnvas, mi-a placut ce ai scris, si eu cred ca Cineva acolo sus ne iubeste
Si mai cred ca toate se intampla cu un scop chiar daca pe moment nu il intelegem
Gata, va pup, ne auzim diseara, incerc sa o trezesc p0e Ada sa plecam !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
NOVUSELU, sa-ti traiasca bunica.
ILINCO pai alea-s bucle?? Cand ai zis bucle ma asteptam niste sarmale in capul tau . Da' te si tunsesi? Ca parca aveai parul mai lung.
Si mie mi-o placut rochia, am remarcat si oja, ai fost faina
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
ANAMARIA, petrecere faina sa ai! Io ma infig la prajituri dar refuz alcohoalele, ca am de scris. Si azi, si maine, si in vecii vecilor amin
CRISTIAN (7.03.2009)
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Monnvas NOVUSELU, sa-ti traiasca bunica. ILINCO pai alea-s bucle?? Cand ai zis bucle ma asteptam niste sarmale in capul tau . Da' te si tunsesi? Ca parca aveai parul mai lung. Si mie mi-o placut rochia, am remarcat si oja, ai fost faina CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
:))))
Aaa, nunu, io-s ca Phiphi, foaarte reticenta la nou, singurul mod in care a fost aranjat vreodata parul meu a fost cu placa! Si acum mi s-a parut o schimbare super-radicala! Prima senzatie a fost de shoc dar cand s-au mai lasat carnaciorii (inca dinainte sa ajung la banchet) parca mi-a placut si mie;))) Oja am vrut sa fie portocalie dar asa s-au precipitat toate ca in ultimele minute inainte sa ies din casa mi-am tras ce oja am avut prin casa si aleluia!!:))) Eu bucle de-alea artificiale, sarmalutze, nu pot sa suport, n-as putea sa stau niciodata cu asa ceva pe cap, desi vad ca sunt si fete de 18 ani care apeleaza la asa ceva pe la banchete, mi se pare ca le adauga 15 ani
Dar acum sunt setata sa vad poze: monvass, cand ne arati tinuta si buclisoarele tale? Ca pe Olishka si anamariame le inteleg, sunt in toiul petrecerii
(si da, bine ati remarcat, novus si monvass, m-am si tuns si l-am si vopsit, aveti spirit de obervatie)
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Dar acum sunt setata sa vad poze: monvass, cand ne arati tinuta si buclisoarele tale? |
Cand le primesc de la fotograf. Probabil peste vreo 2 luni An numai cateva pe care le-a facut o verisoara a mea. Daca le-o publica ea, va dau linkul, dar nu-mi permit sa le afisez io, ca n-am drepturi de autor.
Stai ca si io, cu bucle si cu rochie lunga, aratam... a doamna dar a fost cu intentie.
CRISTIAN (7.03.2009)