Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

No, gata, pentru cine nu are FB le-am pus toate de pe aparat, la gramada; nu bagati in seama alea caraghioso-cracanate din casa, nici alea in care ma stramb ca...asa-s io. Accept critici, sugestii etc
Iaca link:banchet

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Accept critici, sugestii etc
Iaca link:banchet

Etc. = laude, complimente, ridicat in slavi?
Lasind gluma la o parte, ai fost/esti frumoasa! Dintre profe', de tine imi place cel mai tare Mi-a mai placut o doamna profesoara dar nu mai tare ca tine! Tinuta ti se potriveste si, desi nu sint fan bucle, ti-a stat bine.

Mergi la inceput

E cineva?
Tocmai am scos lasagna din cuptor Am si un vin bun si chef de vorba; se baga cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Salutare!Va multumesc pentru urari si complimente (me-Bree , in special). Sunt in toiul pregatirilor, dar am o pauza mica-mica de 5 min si am vrut neaparat sa intru sa va salut. Va servesc cu un cocktail racoritor si cu prajitura cu ness sau cu ananas!

Mergi la inceput

Anaan, cred si-mi pare rau ca esti trista; in 4 ani "te legi", chiar fara sa vrei; uite, eu imediat fac 4 ani la club si unele tufete imi sint tare dragi. Oricum, ei vor ramine mereu elevii tai iar tu vei fi vesnic Diri a lor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Salutare!
Va multumesc pentru urari si complimente (me-Bree , in special). Sunt in toiul pregatirilor, dar am o pauza mica-mica de 5 min si am vrut neaparat sa intru sa va salut. Va servesc cu un cocktail racoritor si cu prajitura cu ness sau cu ananas!

Cin-cin! Da' ce pregateli de ziua ta? Sper ca te pregatesti pe tine, nu cocaleshti. Noroc!

Mergi la inceput

Citat:

Salutare!
Va multumesc pentru urari si complimente (me-Bree , in special). Sunt in toiul pregatirilor, dar am o pauza mica-mica de 5 min si am vrut neaparat sa intru sa va salut. Va servesc cu un cocktail racoritor si cu prajitura cu ness sau cu ananas!

Iau cocktailul, praji nu, ca ne-a adus vecina cu capsuni si am calcat pe bec, is ca nevasta din gag-ul ala cu Benny Hill, care n-a macat nimic pana la nunta si dupa nunta nu se mai putea opri:)))
Cuscra, daca tu mi-ai dat ok-uiul, atunci e bine! Un "ok" de la tine valoareaza mai mult decat 100 de "pfoaiaiai" de la "profani"!;))) Dar zi-mi ce profa ti-a mai placut

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Salutare!

Iau cocktailul, praji nu, ca ne-a adus vecina cu capsuni si am calcat pe bec, is ca nevasta din gag-ul ala cu Benny Hill, care n-a macat nimic pana la nunta si dupa nunta nu se mai putea opri:)))
Cuscra, daca tu mi-ai dat ok-uiul, atunci e bine! Un "ok" de la tine valoareaza mai mult decat 100 de "pfoaiaiai" de la "profani"!;))) Dar zi-mi ce profa ti-a mai placut

Nu am verificat ce-am scris dar e mai mult decit "ok", in sensul ca mi-a placut de-adevaratelea cum ai aratat pe de-a 'ntregul. Ai adoptat o tinuta "corecta" si bine accesorizata si cu detalii discrete: par, unghii, fata luminoasa. Nu ai fost extravaganta -dar sint convinsa ca nici nu ai vrut- si nu ai facut greseli. E FOARTE bine, cuscra!

Mi-a placut -fara sa ma dea pe spate- o profa la vreo 45 de ani, blonda cu o rochie neagra, fara mineci si cu parul prins. Mi-a placut pentru ca avea un aer distins, cumva, in ciuda pantofilor din alt film.

Mergi la inceput

Hihihi, ar muri daca ar auzi ca ai identificat-o atat de corect, la 45 de ani, ea tine sa treaca asa, de vreo 35:)))))))))))) E directoarea noastra (noua noastra dereftoare, din septembrie, a fost un shoc pt. toti:)).Dar gata, nu mai zic nimic, ca vorba aia "pereti au urechi si zidurile ochi" sau cum naiba era:)))

Mergi la inceput

Citat:

Hihihi, ar muri daca ar auzi ca ai identificat-o atat de corect, la 45 de ani, ea tine sa treaca asa, de vreo 35:)))))))))))) E directoarea noastra (noua noastra dereftoare, din septembrie, a fost un shoc pt. toti:)).Dar gata, nu mai zic nimic, ca vorba aia "pereti au urechi si zidurile ochi" sau cum naiba era:)))

Accept si PM-uri
Mie nu mi-ar placea sa ma dau mai tinara decit sint dar mi-ar placea sa arat...prezentabil cit mai mult.

PS. Floarea din par ii tradeaza virsta mai mult decit fata. Si bratele.

Mergi la inceput