Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**
Raspunsuri - Pagina 10
inapreda spune:
Anca, te maninca pielea si n-are cine sa te scarpine?
Sanatate Giuliei!
Un bratz de ginduri optimiste lui Monn si Deniseimada.
Petrecere reusita Aneimariame! Distractie placuta Olgai!
Si-un buchet mare de flori pentru Diri!
georgyiuly spune:
Anca multumesc frumos de raspuns!!!
Giulia nu pare sa aiba dureri de gat,cel putin asa mi-a spus,in schimb nu a mancat mai nimic azi...in plus continua cu febra,in jur de 38-38,5.
Pediatrul i-a dat antibiotic pt 3 zile si mi-a spus luni sa o duc la control.Eu am un mic dubiu cu antibioticul pt ca pediatrul care a vazut-o azi nu este al ei....luni ar trebui sa intre pediatrul ei ..dar parca nu as astepta pana luni,caci totusi imi face febra( si Giulia are istoric de convulsie febrila).
Sunt putin confusa!
Cu siguranta inghetata va mai primi..ca e una dintre putinele ei pasiuni gastronomice(sa zic asa).
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
pisigri spune:
georgiyuli, cu riscul de a stirni "reactii adverse", io i-as da antibioticul. motive:
- a vazut-o totusi un medic, si stiu ca in strainezia nu se recomanda antibiotice f usor, deci o fi avut el motivele lui
- vine weekendul
- antecedentele de convulsii febrile
- antibioticul nu este cel mai rau lucru care i se poate intimpla unui copil, totusi !
Pe scurt, eu nu as risca.
Si nu cred ca a racit de la inghetata, nu are cum. Cel mult inghetata rece a creat pt "o clipa" un fond pe care s-a "plantat" un crocobaur.
Uite, chato povesteste ca la ei, la amigdalite, edicii recomanda inghetata pt ca alina durerea si decongestioneaza gitul.
ANDIARORO !!!!!!! unde esti???????
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Acuma...
LA MULTI ANI COPIILOR NOSTRI SI COPIILOR DIN NOI si din partea noastra
Un citat de l-am gasit azi pe forum la o semnatura si care mi-a placut tare mult: Daca lumea ar fi condusa de femei, nu ar mai exista razboaie. Ar exista numai tari invidioase, care nu īsi vorbesc.
Un mic-mare!! regret ca multe fete nu mai scriu deloc sau aproape deloc.
Inca unul ca vinerea viitoare am simpozion la noi la facultate deci nu pot sa o tulesc spre SV nicicum.
Inca un rind de multumiri pt felicitarile primite.
M-as plinge de simptome = digestie ingrozitoare, dar ma abtin ca nu rezonati cu mine :))))
Distractie placuta pe la banchete !!
Pisilinca, de unde nu trebuia sa primeasca nimic, s-a ales cu un poncho-prosop cu Minnie (ea e fata lui Minnie, pe gluga are urechi si fundita :))) de la Carre4 (din gama Cars de care ti-am spus Ina) si cu un joc magnetic cu personajele din Alba ca Zapada si cu 6 fundaluri; teoretic trebuie recreata povestea, practic mai amuzant este sa inventam povesti noi.
Trebuie sa mergem la circ
Si sa anuntam intreg familionul despre bebe
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
georgyiuly spune:
Pisigri...multumesc si tie de parere...departe de mine "reactiile adeverse".
oricum antibioticul l-am luat din farmacie.Mai mult ca sigur il voi da pt frica de convulsii si pt ca e week-end.Confuzia mea e datorata faptului ca pediatru Giuliei e homeopat si in general luam granule...si antibiotic doar dupa 3 zile de febra.
Succes la intalnirea cu familia!
Georgiana
Giulia si Sebastian!
georgyiuly spune:
Ina ...multumim frumos!
Georgiana
Giulia si Sebastian!
novus spune:
Hello !!
Noi am petrecut tare frumos ziua de azi, am fost la locul de joaca unde era plin de copii, azi toata lumea sarbatoreste , Ada cu David au facut echipa buna la constructia de cuburi, pacat ca era aglomeratie mare acolo si nu s-au putut desfasura
Apoi ne-am rasfatat cu o prajitura si un ou Kinder la cofetarie , am mancat covrigii nostri preferati si ghiciti ce a cerut Ada de mancare , asa special de ziua copilului ?!! cine ghiceste primeste o mostra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Si acum sa vedem ce am retinut din ce am recuperat:
Georgiana, important e sa te simti tu bine in pielea ta
Ilinca, abia astept pozele cu noua tinuta !!distractie placuta !!
Anaan, abia astept sa te vad live, sa-ti admir noul look !! sa petreceti frumos si voi !!
Pisigri, succes la anuntare vestii
Georgiuly, sanatate multa Giuliei
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgyiuly oricum antibioticul l-am luat din farmacie.Mai mult ca sigur il voi da pt frica de convulsii si pt ca e week-end.Confuzia mea e datorata faptului ca pediatru Giuliei e homeopat si in general luam granule...si antibiotic doar dupa 3 zile de febra. |
Si eu i-as da antibioticul cu ata mai mult avand in vedere istoricul
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe_shtrumf si serbarea noastra: http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/media/set/?set=a.370189789701400.91118.100001311452589&type=1 www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
Eu nu pot vedea pozele :(((