Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Monnvas, sper sa-ti treaca rapid starea asta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novusel, da' poze nu pui?

Noi numai acum am ajuns acasa Ian e happy si eu pe linga el
Azi toata ziua i-am cintat :astazi e ziuaaaa taaaaaaaa..." si era in extaz la "pentru ca te iubeeeeeeeeeesc" si-mi spunea de fiecare data: "shi io, shi io, inca o data, mama"

Pisigri, stiu cit de aiurea e treaba cu "anuntatu'" dar in spatele ei -sau...in ea, in...treaba insashi , nu stiu cum sa spun altfel- sint si atitea lucruri minunate! Sa va bucurati de fiecare clipa si sa ramineti minunati. Scuze ca n-am mai raspuns -nesimtiteshe la mesaj, am uitat, pur si simplu . Iti multumesc acum pentru intentie si ginduri

PS. Mi-am luat azi 2 fuste minunate si un sacou. De abia astept sa le port. De fapt, am avut banii pentru facultate: trebuia sa punem toti bani sa le luam "atentii" la profesori si -din motive personale de razvratire- am decis sa dau banilor alta intrebuintare. Sper sa nu regret pentru ca, o data cu lista de prezenta, se da si lista cu...contribuabilii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Laaaa muuuulti aaaaaaani

Sa ne traiasca cele doua mamici frumoase si delicate:

LA MULTI ANI, OLGA!
LA MULTI ANI, ANA-MARIA!

Sa fiti sanatoase, sa va bucurati de puii vostri si sa aduceti cate un strop de frumusete in vietile celor din jur!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare dragelor!!!

Multumesc tare mult pt urari!!! Maine am si eu party la Deva, o locatie frumoasa cu multa verdeata Mutumesc tare mult Novus pt organizare

Pisigri Felicitari!!!

Chato sper ca esti bine, m-am speriat cand am citit de operatie, nu stiam nimic. Recuperare cat mai rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Noi suntem la Deva unde ma rasfat la Maxim - nu fac absolut nimic (doar stau cu copiii). Doamne cat de bine poate sa fie. Acasa sunt mai mereu bagata in priza si nu prea am timp de rasfat cu copiii. Cred ca mai venim + ca aici avem prieteni tare dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete

La multi ani copilasilor !-pentru ieri....
tot pentru ieri La multi ani Manuela!

pt azi
La multi ani Oli!
La multi ani Anamariame!

ieri n-am avut acces la net decat tarziu in noapte....dar oricum noi am fost pe afara

La noi s-a inaugurat parcul"Tara piticilor" ,Bogdi cu colegii au fost pe scena,apoi am asistat la mini concertul CRBL.....Dupa am plecat incolonati la cofetarie...Normal ca Isabella a fost acolo caci doar e din "clasa1B"
Intorsi acasa au picat lati...
eu am reusit sa fac febra de la amigdale si astfel am sarbatorit ziua de ieri.

Petreceri frumoase sarbatoritelor acestor zile
Recuparare usoara Chato si-s alaturi de tine

Las si o zi frumoasa va doresc!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata!!!

Multumim Dodo de cafea!Sanatate multa!

La multi ani Manuela!
La multi ani Oli!
La multi ani Anamariame!

Petrecere frumoasa sarbatoritelor de azi!!!!

Ina.... bravo,m-a amuzat foarte mult alegerea ta de a a folosi banutzii pt tine si nu pt "contributie".

La noi se pare ca a venit in sfarsit vara!

Week-end placut tuturor!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helouuu.
Ma bucur ca toti piticii au sarbatorit fain ziua de 1 iunie si abia astept sa vina si Anaan cu relatarea despre festivitate si banchet!
Eu ieri dimineata i-am spus Sophiei cu entuziasm ca "e 1 iunie!" si nu va spun cu cata importanta si entuziasm repeta si ea:"unu nunie?!!"- va dati seama ca nu stia ce-i aia dar ii era clar ca e ceva important si demn de respect:))
Ei, in fata gradinitiei o vad ca se blocheaza si nu vrea sa intre, zic fuck, ce-o fi asta!" pe cand ma uit...curtea plina de baloane "in libertate"
Sophiphi are fobie de baloane "libere" iar alea dezumflate o terifiaza chiar (am citit ca e destul de frecvent la copii, e una din fobiile "din lista:)), ii plac baloanele pe batz de-ala fix (de-astea sunt la clubul de joaca) sau modelabile, astea o sperie ca se misca singure:))
In fine, o duc in brate inauntru, inauntru...alte baloane Bine, toti copiii erau bucurosi, ce sa fac daca Sophia era si ea 50% bucuroasa (de la distantza, le arata cu degetul, spunea ce culoare e fiecare, radea cand vedea alti copii ca se joaca cu ele, dar de se apropia vreun vrasmas de balon de ea, era bai:)))
Ei, ulterior am vazut poze pe FB cu baloanele in grupa si vreo 4-5 copii gramada pe ele...de unde deduc ca au mai fost si altii infricosati, ca totusi sunt 15 in grupa, chiar daca or fi si lipsit, tot trebuiau sa fie macar 10 si nu se vedeau nicaieri, in frunte Cu Sophia:)))
In restul zilei eu n-am vazut-o decat...noaptea, in rest s-a ocupat taticu'so de ea. Iar bunica i-a scos la pizza iar Sophia na plecat de acolo pana nu i s-a indeplinit dorinta de a i se lua si inghetata, apropo de discutia de aici, spre disperarea soacra-mii (mi-a relatat huzband groaza:"o sa raceaaasca!!! o sa tuseasca!! o sa faca rosu in gat!!!":))))))))))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Mno asa...Cu pregatirea pt. banchet: cu o seara inainte am primit banii pentru ceva la care m-am chinuit 1 luna si am decis sa fiu irationala si sa-i sparg pe toti pentru mine, desi puteam sa mai fac ceva la masina, dar mi se rupe, avem itp-ul si am rezolvat pierderea de motorina, restul sa mai astepte, plm, o data pe an e banchetul!!
Asa ca am intrat rapid intr-un magazin in apropiere pe care il ochisem inainte, in 2 minute am vazut rochia preferata si inca vreo 3 posibile candidate la titlu, in 5 minute le-am probat toate, prima a iesit castigatoare desi mai mare decat port eu dar am zis ca se ajusteaza din curelusa, era promotie cu 1 articol sub 150 lei gratis asa ca pe langa rochie mi-am ales niste pantalonasi de in sau ce naiba, pana la genunchi(capri oare-s aia?), interesanti zic io.
Am intrat paa la Benvenutti ca era langa, nimic sa-mi placa
Ieri am batut tot orasul pana in sfarsit mi-a placut o pereche, cam scumpi dar macar sunt genul pe care-i pot purta mai des, nu ca alea de anul trecut de vi le-am aratat in poza de le-am purtat doar de 2 ori Nu facem "yard sales" sa le vand?
Si acum CUSCRA, ceva ce m-a distrat tare: intru io intr-un magazin mai fitzos sa ma holbez la pantofi (dar erau f. putini, acolo mai mult haine) si vad niste pantaloni galbeni cam ca ai lui Novus, f. misto, ma uit la pret: 495 lei, zic"whaaaaat?! ce plm?!!!" Ma uit la umerase si etichete: era raftuyl Danny Rose!!!:)))
Deci avem si noi in BM asa ceva!! Doar un raft, e drept (erau vreo 6 rochii, 5 perechi de pantaloni, ceva fuste, bluze) dar suntem smecheri, nu? Rochia ce mi-a placut cel mai mult era vreo 550 lei, apoi no, io atata am dat pe tot: rochie, pantofi, coafor, ciorapi mati, epilat nyunyu si bratze:)) Si tot am mustrari de constiintza, tot ce am muncit suplimentar am investit in mine si pentru ce, chiar sunt mai frivola decat credeam In fine, gata, nu ma mai gandesc!!
No, la coafor m-a apucat un moment de nebunie si am facut ce n-am facut veci: parul pe bigudiuri!!! M-am socat intai cand m-am vazut, ma tot gandeam sa stric tot eshafosu', dar mai erau cam 50 de minute pana la banchet asa ca am zis:"cu Dumnezeu inainte!":)) A avut mare succes freza mea, dar no, io tot nu-s convinsa, sa nu radeti de mine cand o sa pun pozele!!!

Mergi la inceput

Asa, altceva: la 4 fara 15 am urcat in masina sa ma duca huzband la banchet, am dat drumul la radio si in secunda aia a inceput o piesa care era "de-a maica-mii", ii placea ei mult si n-am mai auzit-o de vreo 3 ani, cred, ca era de succes prin 2000...nu stiu, poate-s nebuna, dar in clipa aia iar am simtit...ceva, ce am mai simtit doar de vreo 3-4 ori de cand a murit, pur si simplu am simtit ca piesa aia nu e o coincidenta, am plans tot drumul pana la banchet, dar parca-mi era trimisa de ea, jur ca asa am simtit, ca era modul ei de a-mi transmite ce imi spunea intotdeauna:"arati bine, esti cea mai tare, du-te si distreaza-te bine" Si acum plang in timp ce va scriu si totusi stiu ca in cateva zile iar o sa trec la gandul depresiv ca nu, de fapt nu exista nimic "dupa", toate-s coincidente si auto-sugestii si de fapt...totul e neant si cei dusi dusi sunt si nu mai stiu nici de ei, nici de noi...

Mergi la inceput