Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**
Raspunsuri - Pagina 9
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas V-am citit zilele astea, dar am fost in a bad mood asa ca n-am raspuns. Nici amu nu-s prea vesela, dar am zis sa mai semnez si eu condicuta. |
Pai de ce, brofesoara? (adevarul e ca si eu sunt cam turtita de vreo cateva zile... tot fara un motiv evident... ) Nici shoppingul de ieri nu a ajutat?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simplyana_m spune:
Salut!
La multi ani, copiilor, mici si mari!
Sanatate bolnaviorilor!
fetele abatute, ce-ati patit?
Georgiana, ce s-a intamplat? Si de cand ma tin sa spun: pup ochisorul fost-bolnav! N-am inteles exact, s-a recuperat complet?
Anamariame, o fi tardiv, dar particip la sondaj: eu la pileala votez cu bere (cu tapas) si tarie (whisky sec sau vodka langa un suc de rosii sarat+piperat+un batz tzantzosh de tzelina ). Vinul e pt masa, iar cocktailurile pentru fete (sau pt Mimi uneori , care ar fi in extaz la punch-ul lui Chato). Cand nu vreau sa ma abtiguiesc, dar am menta de frecat, nu consum niciodata sucuri, ci cafea neagra cu apaplata langa. La multi ani si distractie placuta!
Simona, sa va fie de bine plimbarea si intalneala, si multumim pentru pozele frumoase!
Bebe, minunata brandusica!
Novus si Olga, sa va distrati si sa faceti poze!
Anaan, spor, bafta si distractie placuta! Si pupici "cuminteniei pamantului"!
Dyana, ne bucuram de vestile bune!
Si gata, "I forget what I want to say!", am si tricou mesajul asta!
Weekend frumos, tufete!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Ilinca_M. spune:
Tufete, n-am citit din urma prea mult. Anaan, ce emotionant tre sa fie sa fii "mamica" de absolventi, asa am fost si eu exact acum 3 ani:).
Io in 25 de minute tre sa ies din casa catre banchet si-s aproape la punctul 0! Dar am terminat in timp util o lucrare ce-o facusem pt. bani si aseara mi-am cumparat rochie si azi pantofi! apoi mie-mi plac, sa vedem daca si altora:)) Va puuuup, zbooor
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Salut! Georgiana, ce s-a intamplat? Si de cand ma tin sa spun: pup ochisorul fost-bolnav! N-am inteles exact, s-a recuperat complet? http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Multumesc pentru gandul bun! Si pentru ca ai bagat de seama la starea mea... Eu sunt ok cu ochii acum. Medicii zic ca nu. Eu sper si simt ca DA. Om vide!
Pupici Simply, si multam tare ca m-ai bagat in seama!
Parca de cand am re-intrat, am impresia ca nimeni nu mai vorbeste cu mine. Mi-a fost un pic si ciudat sa tot scriu. Dar relax, mi-am revenit repede cand am decis ca nu intru in casa nimanui - e un spatiu public! Ca la mall Deci, zic ce vreau, ca sunt mare! Iar cui considera ca *nu eu sunt suparatoare* ci ceea ce zic... ghi-ni-on!
Ploua cu galeata asa ca am mutat partyul in casa... Sper sa fie bine.
georgyiuly spune:
La multi ani tutror copiilor,mari si mici!!!
Noi sarbatorim cu febra,Giulia s-a capatat cu o amigdalita(e prima data cand face asa ceva)!In rest e foarte bine dispusa,azi am fost la pediatru si ne-am oprit putin si-n parc...ca doar e ziua ei.
Am si eu o curiozitate....am citit ca amigdalita e de natura vitala sau/si bacterica...dar eu intreb daca are cumva legatura cu inghetata zilnica mancata saptamana asta? ca ma tot bazaie "lumea" ca racesc copilul!
Anan si Ilinca distractie frumoasa la banchet!
Novus felicitari pt rezultatele bune de la medic...distractie placuta si voua!!!
Nu stiu ce vroiam sa mai scriu|!
Week-end placut!!!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
georgyiuly spune:
citat din mesajul lui georgyiuly La multi ani tutror copiilor,mari si mici!!! Noi sarbatorim cu febra,Giulia s-a capatat cu o amigdalita(e prima data cand face asa ceva)!In rest e foarte bine dispusa,azi am fost la pediatru si ne-am oprit putin si-n parc...ca doar e ziua ei. Am si eu o curiozitate....am citit ca amigdalita e de natura vitala sau/si bacterica...dar eu intreb daca are cumva legatura cu inghetata zilnica mancata saptamana asta? ca ma tot bazaie "lumea" ca racesc copilul! Anan si Ilinca distractie frumoasa la banchet! Novus felicitari pt rezultatele bune de la medic...distractie placuta si voua!!! Nu stiu ce vroiam sa mai scriu|! Week-end placut!!! Georgiana mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011) Giulia si Sebastian! Povestea nasterii Giuliei! |
Scuza-ti greselile,amigdalita de natura virala!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
anca_nicolae spune:
La multi ani, dragi copii!
georgiana, nu trebuie sa fi dezamagita, fetele scriu pentru TOATE dintre noi, iar tu, ca fiecare dintre noi, ar trebui sa sorbi fiecare postare, chiar daca vezi sau nu numele tau "bolduit". Pentru mine, acest forum nu reprezinta o relatie de dragoste in sensul "standard", ci o relatie de APARTENENTA! [ca parca tot glumira fetele acu ceva zile cu apartinatorii :))] Este important sa simti ca existi in ACEST grup, si mai putin importanta contorizarea mesajelor dedicate tie.
Ma bucur ca esti bine cu ochii. Apropo, pt zambet, :), stiu ca si eu te-am intrebat despre ochisori chiar imediat cum ai revenit, dar poate nu ai sesizat. Noroc cu simply ca a gandit pe acceasi lung de unda cu mine si a reluat intrebarea, daca tot a fost/este stampata ca "anca-addicted", macar sa ne foloseasca cumva asta :))))
simplysor,
inapreda, fata draga, ma uimesti cat te bine/iute de descurci cu examenele, cand te vad pe tine, parca-parca ma bate gandul sa incep si eu o fac... dar ce? m-as face avocat, ca de mica toti imi ziceau ca as fi imbatabila, adica, daca am argumente, le derulez pana cedeaza celuialti, iar daca nu am argumente, vorbesc atat de mult, incat judecatorul o sa zica, bine, fie ca dumneata, numa' sa trecem o data la dosarul urm , eee si daca nu zice asa, iute sar cu "celebrul": daaaaaer staaaati, nu ati inteles nimic, stati sa va explic [din nou] :)))) insa..., tre sa citesc parca ceva istorie sau nu mai stiu ce, pt examen... nu prea imi place asta...
sa ma fac medic [v-am zis, am mare talent de diagnostic, am prieteni medici care mi-au zis ca sunt peste ei, ca talent], insa nu cred ca imi voi depasi tendinta de sperietura in fata bolilor, mi s-ar parea ca toate simptomele le am si eu sau copiii, si zau ca nu as vrea sa ajung ipohndra... deci pica
atunci, ramane actrita :)
wk placut,
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
anca_nicolae spune:
Am si eu o curiozitate....am citit ca amigdalita e de natura vitala sau/si bacterica...dar eu intreb daca are cumva legatura cu inghetata zilnica mancata saptamana asta? ca ma tot bazaie "lumea" ca racesc copilul! |
georgi, eu stiu despre amigdalita asa:
1. poate fi DOAR "rosu in gat", si aceasta stare da dureri moderate, simti racaiala/gadilat in gat, insa NU simti acele dureri de cutit [cand nu poti inghiti nici saliva]. Acest rosu in gat nu trebuie tratat cu antibiotice, si poate fi accelerat de mancare rece. Oricum, trece, cu ceaiuri calde cu multa lamaie. In general, nu se face repetitiv, ci rar, din cand in cand. Aa, si fara febra, de obicei [daca e doar rosu in gat, nu coroborat si cu gripa/raceala]
2. poate fi amigdalita data de streptococ, eu am avut asa ceva, da acele dureri de cutit, si produce febra [care totusi cedeaza], insa, partea caracteristica, ca simptom, este "regularitatea ei", adica eu eram studenta, si medica m-a intrebat asa: sunteti genul de copil care in FIECARE an, cam in ACEEASI perioada, faceati rosu in gat cu dureri MARI de tot? Daca da, facem exudat, pt ca sunteti candidata la streptococ. Si da, aveam, si de multi ani, pt ca se pe amigdale erau deja santuri sapate de streptococ. Chiar prietena mea medic spunea ca as fi perfecta pt fac de med, ca exemplar viu, ca profii le explicasera de aceste "santuri" dar nu aveau cum s aarate... as putea pune o afacere, per semestru/sapta/curs, prezint amigdalele si gata banu' :))) revenind, acest tip de amigdalita NU se face de la inghetata, ci de la streptococul in sine. Eu, dupa ce ani si ani de zile faceam repetat rosu in gat din asta rau, si biata mama imi dadea 3 zile bispetol si gata, aparent imi trecea, dupa ce am facut tratament CORECT, in facultate, am scapat de streptococ, si de atunci, mamanc lejer iarna/vara inghe, nu am nimic.
sper sa te ajute ce ti-am scris, oricum, o sa iti scrie si deni, mult mai informat si mai corect.
so.. cat timp nu face rosu in gat, da-i linistita inghe...
:)
Poze cu noi
anca_nicolae spune:
si ca mi-a picat fisa acum,
georgiana,
daca tot esti mai trista, si pare ca locuiesti la Cluj, nu dai o fuga la deva sa te vezi cu novusel si olga?
pisigri,
ma bucur pt decizie, am sperat ca asa vei alege!
si.. eu ma bucur si pt ayla [simpli, ;)], e foarte fericita cu acel om, si eu chiar cred ca ea, ayla, merita o iubire aparte . Iubire meritam toate, dar ea are un fel aparte care e destul de putin probabil sa fie potrivit pt un baiat, si iata ca ei 2 chiar sunt impreuna si compatibili! ma bucur pt ei!
revin mai sus sa bolduiesc, ca acum am vazut, sunt prea uniforme postarile mele [si asta nu ma reprezinta :)))]
wk placut, fetele, si care cum petreceri frumoase!
cu drag, anca
.
Poze cu noi
inapreda spune:
Anca, la eBusiness am luat 10, pentru ca am activat in domeniu si "seamana" cu studiile mele; dar azi, am avut examen la Statistica si am luat 5 iar, apoi, am avut examen la Macroeconomie si nici acolo nu am stat roz. Eu ma descurc doar la ce-mi place. Dar si eu zic ca nu e tirziu sa te apuci de studiat. Mi-ar placea sa-ti placa
Cuscra, fain te-ai executat! Sper ca esti admirata si invidiata! Bravo, tufata pentru "abracadabra, iata rochia"! Pup
Giorgiana, ghinionul cui? Eu, de fel, sint norocoasa, sa stii!