XYZ a EVALUAT POZITIV acest raspuns al tau
Raspunsuri - Pagina 5
giulia81 spune:
daca de ex am dat din greseala click pe "aprob" in loc de "dezaprob". cum corectez?
Caught between the devil and the deep blue sea...
marius spune:
Nu se mai poate.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
giulia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Da` mie imi iese... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
cum?
Caught between the devil and the deep blue sea...
marius spune:
citat din mesajul lui eumada Da` mie imi iese... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Ce iti iese? Nu inteleg sensul.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
Acu` ceva timp puteam aproba si daca am gresit dezaprobam...stiu ca am facut-o de cateva ori.Acum vad ca nu se mai poate...e recenta treaba,pentru ca mie imi iesea.
Se pare ca s-a restrictionat asta si s-a trecut la inundarea PM....vad ca nu se mai poate...
A disparut posibilitatea cam odata cu aparitia PM-urilor astora.
inbox spune:
citat din mesajul lui AB_AC Nu puteam sa nu incerc:)) " Eroare: Este trist sa te votezi singur! (0 aproba) (0 dezaproba) | ... " LOOL ! H ha chiar a incercat careva sa se se voteze singur? Andacos voiam sa-ti spun de ce ... dar poti sa-ti dai seama si singura:)) ---------------------------------------------- :))) este tare asta !!! ex-AB, ex-AC, personalitate reunificata :)) Primele sfaturi de la Alaptat HelpLine |
Lumea mea
andacos spune:
Eu n-am fost prea activa in ultima luna,stiu ca am dezactivat optziunea de a fi instiintzata daca mesajele mele sunt aprobate sau dezaprobate,insa vad acum ca ma instiintzeaza cind eu aprob sau dezaprob mesaje!
Cum trebuie sa procedez,pentru a nu mai fi instiintzata?
Scuze daca s-a mai discutat la vreun alt subiect!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
andacos spune:
Mesajul anterior,intrebarea nu e valabila(scuze)m-am uitat in outbox si acolo erau mesajele respective!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit