XYZ a EVALUAT POZITIV acest raspuns al tau

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia81

daca de ex am dat din greseala click pe "aprob" in loc de "dezaprob". cum corectez?

cauti un moderator dispus sa se implice in joaca cu evaluarile, probabil. nu de alta, dar aseara am observat intamplator ca aveam 6 evaluari pozitive la un post. azi nu mai e niciuna printscreen n-am, dar am retinut cel putin 3 nume din cele 6, si i-as putea intreba daca isi amintesc sa fi apasat pe "imi place" (desi, cine stie, poate toti au apasat din greseala si-or fi gasit vreun mod sa-si anuleze votul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

1. Te rog sa formulezi exact problema intalnita de tine.
2. Moderatorii nu au aceasta functie de acces la contorizarea votului acordat de un utilizator, supozitia ta nu este corecta.
3. Nu poti sa ai 6 evaluari la un post - cel mult o singura evaluare, deci este gresita aceasta afirmatie.
4. Un vot acordat nu poate fi modificat sau sters ulterior.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Mianna, nu exista aceasta posibilitate de care spui tu, probabil este o confuzie.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

mianna, daca e vorba de postarile tale de la subiectul cu scoala subventionata, ce am observat eu este ca aceeasi postare a ta apare de 2 ori, pe pagini diferite. Este prima aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=173136&REPLY_ID=7460849 pe pagina 21, unde ai 6 persoane ce au evoluat pozitiv mesajul tau. Si mai este acelasi mesaj aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=173136&REPLY_ID=7461011 , pe pagina 22, fara nici o evaluare.

Probabil de aici confuzia ta. De ce apare mesjaul tau de 2 ori nu am de unde sa stiu.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

aveti dreptate, scuze - nici eu n-am habar de ce aparea de 2 ori (acum am sters dublura) si nu-mi trecuse prin cap varianta asta.

Mergi la inceput