Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
lparpala spune:
Hello!
Ce faci Madutza? Intru si eu sa mai vad poze frumoase cu puii vostri si ce vad? Tu cu mana legata fedeles. Ce ai patit? (scuze, nu am reusit sa gasesc unde ai scris ce s-a intamplat) Toate cele bune si sa iti revii cat mai repede.
Noi suntem bine, am facut anticorpii Borrelia si au iesit negativ. Am tras inca o sperietura pentru ca al meu sot a iesit cu bicicleta cu un tip care avea rubeola (inainte de a erupe) si ne-a spus dupa aceea ca era contagios. Eu nu facusem nici la prima sarcina nici acum anticorpii pentru rubeola si nici nu stiam daca am facut-o in copilarie. Asa ca am stat cu sufletul la gura pana cand am primit rezultatul de la analiza. Se pare ca am facut chiar o forma foarte urata, ca am o valoare mare la IgG.
Imi pare rau ca nu mai reusesc sa intru foarte des. De multe ori reusesc doar sa citesc, dar nu mai apuc sa si scriu.
Burtica creste, iar maine trebuie sa ajung la eco. S-ar putea sa aflam ce este bebe O sa va tin la curent.
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 18+
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
ailed_dota spune:
salve!
eu am crezut ca mor azi.. nici apa n-am putut sa beau, ma durea capul si imi venea sa vomit.... si de abia mi-a trecut chestia deci nu sunt gravi.Azi am reusit sa pap un pachetel de eugenii, ca o luasem pe Maria de la scoala si mi se facea rau in statie... dar si asta imi sta in gat,
Mada pe manutza sa treaca, bine ca ai ajutor.
Lidia, n-am inteles ai facut sau nu rubeola... te inteleg casi eu am avut stresul asta in sarcina
pisuc! ce bine ca avem vesti de la tine....
cami, pupici
lparpala spune:
Delia, din analize a rezultat ca am facut candva in copilarie rubeola. Slava Domnului. Asa ca nu mai puteam sa iau acum rubeola. Oricum m-am speriat putin pentru ca am citit ce se intampla daca faci rubeola in sarcina.
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 18+
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
ailed_dota spune:
lidia stiu, ca mie mi-a iesit ca n-am facut-o si la ultimele 2 sarcini am stat cu frica-n san:)
MaryM85 spune:
BUNA! Delia noi parca am fi gemene avem aceleas stari si pe mine m-a durut capul aproape sa vomit, am bagat portocale sa imi treaca greata..
MaryM85 spune:
Mada of doua saptamani, ai taietura grava nu gluma! sanatate mami, si ma bucur ca te ajuta soacra.
cami_antonia spune:
mary din cauza de vreme aiurea suntem in casa
nu am iesit
sotul e si el mai aglomerat
deci nu ma stresez cu mesele
decat pt fete gatesc
si atunci mai am timp
ne-a dat cineva un tarc f mare
si f faine
si le-am bagat bilele acolo si cateva jucarii
le pun pe amandoua
si se joaca