Bv Deea,Mmamita,Anitta!Hai mi_bebelina,Blanca!(56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Cuchiliiici, ce frumos ai povestit, tare m-ai impresionat! Pup si va doresc sa treaca colicii cat mai repede. Noroc ca te ajuta sotul.

Stefulici tu mai esti pe aspenter? Cand il opresti?

Ah fetelor mai stiti patzania mea cu rezultatul dea secretie, am repetat totul la medlife si sunt ok, clean, toti crocobaurii negativi si absenti! Gezas si cat am mai plans in siua aia cand am vazut tricomonas pe rezultat! Tz tz tz ar trebui sa le fac un mic scandal boilor alora!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 2+
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Woooooooooooow!

Deeaaa! iti tin pumnii!!! Nastere usoara iubita si un bebelus sanatos si frumos! Doamne ajuta!

Haaaaaaaaaaaaaaai....Anitta!!!
Haaaaaaaaaaaaaaai....Blanca!!!
Haaaaaaaaaaaaaaai....Bebelina!!!

Pupicei de la noi pt toate burticile si mamicile! Am avut cateva zile agitate, in care puiul a adormit doar in brate, doar leganat, etc.
Inca suntem la capitolul megacolici!

Mamita imi place tare optimismul tau! Mai ales acum ca ai avut puica bolnavioara. Ufff, imi pare rau ca te-a molipsit si pe tine. Sper sa-ti treaca repede. I. cum se simte?

Vreau sa intreb si eu mamicile cu vechime ceva. Puiului meu i-a cazut buricul la 10 zile, totul ok. S-a vindecat frumos, nu e rosu, nu e umflat. Doar ca inca ii supureaza, o secretie galbuie asa, usor elastica. Si zilele astea am vazut ca are si o excrescenta chiar in interior acolo...ca o biluta roza. Am citit pe net si am vazut ca ar fi vorba de un granulom ombilical, care se trateaza cu nitrat de argint.

Acum, ieri am fost la medicul de familie cu puiul si a zis ca nu e grav si ca nu e necesar nitrat de argint.(adevarul e ca e mica bobita, dar imi e sa nu creasca mai mare si ma nelinisteste secretia).
V-ati confruntat cu asa ceva? Sau macar ati mai auzit situatii asemanatoare?

Elly de Babyboom minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Oau Deea nastere usoara iti doresc!!

Elly eu spun ca cel mai bine mergi cu el la pediatru, eu din ce am citit tot pe net, daca e secretie purulenta ar fi infectie dar nu stiu ce sa zic..nici lui Matei inca nu i-a cazut buricul, vineri face 2 saptamani si inca mai sangereaza cate putin..

Stefulici lasa mama ca le faci incet pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Oau Deea nastere usoara iti doresc!!

Elly eu spun ca cel mai bine mergi cu el la pediatru, eu din ce am citit tot pe net, daca e secretie purulenta ar fi infectie dar nu stiu ce sa zic..nici lui Matei inca nu i-a cazut buricul, vineri face 2 saptamani si inca mai sangereaza cate putin..

Stefulici lasa mama ca le faci incet pe toate

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si Matei (18.05.2012)

Elena, infectie nu e pt ca nu miroase urat, nu e rosu buricul, nu e umflat. Dr de fam a zis ca e granulom ombilical, dar ca e mic si ca nu necesita cauterizare cu nitrat. Mi-a zis sa ii dau cu rivanol(pana acum ii dadeam cu spirt) si cu baneocin(si asta faceam deja).

Mai astept un pic si o sa merg la pediatru dc nu ii trece.

Poooooop!

Edit: am fugiiit, ca s-a trezit iaar!

Elly de Babyboom minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

3300g, apgar 9! Abia astept sa ma duc la el, dar cica peste vreo 2 ore. M-a taiat spre anus, dar m-am rupt si spre vagin. M-a cusut de m-a facut don'soara :p va scriu mai tarziu ca tre sa masez burta ;)

Deea 38+/39+ cu
AMR 6 zileeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea_Deeutza

3300g, apgar 9! Abia astept sa ma duc la el, dar cica peste vreo 2 ore. M-a taiat spre anus, dar m-am rupt si spre vagin. M-a cusut de m-a facut don'soara :p va scriu mai tarziu ca tre sa masez burta ;)

Deea 38+/39+ cu
AMR 6 zileeeee

Felicitari, scumpo, refacere usoara! Abia astept sa ne povestesti si sa vedem si noi pe bb!!!
Pupici multi!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 2+
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Felicitari DEEA! Sa va traiasca bebele si sa va bucurati de el!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Neatza,fetili!
Intru si eu sa-mi beau cafeaua de la DEEA si camnd colo,ia-o pe Deea de unde nu-i...
BAFTA DEEEEEUTZAAAAA,CURAJOASA!NASTERE USOARA SI INTALNIRE MINUNATA CU PUIUL!
Asa ca o sa beau di la TIGUTZA cafeaua,mai ales ca o da strong.Si eu ma inscriu pe lista de zombie.N-am inchis un ochi toata noaptea....adica eu ii inchideam ,da cum facam asta cum se auzea un energic si neconsolat „UUUUUAAAAAAAAAAA”.Si as noapte n-au fost colici...sau o fi fost alt model,ca nu s-a strans,nu a frecat din picioruse,nu se inrosea cand urla....pur si simplu erau schini in pat cand il puneam jos..Asa ca am executat mersu piticului,mers fandat,somn pe burta mea...tzatza-n ggura,scutecu jos,scutecu sus,hai pe umar,jos la loc....sa rasara bbusuioc...si iaca s-o facut ora 5....Vai mama mea.Si daca tot am facut de paza,am lins toata noaptea homeogene ca ma doare gatu ingrozitor,am bagat si oscillo...nu mai stiu daca v-am zis ca de duminica Ioana mea e cu febra si in paralel cu burtile lu Costik executam si impachetari la febra fetei......Iar acum cred ca am luat-o si eu de la Ioana.Deci am intalnit si romani fericiti!.Mai apare si husband in toiu noptii,rupt de somn, in usa dormitorului si-mi zice:”da poate-i faci si tu ceva sa taca,ca urla de doua ceasuri...nu vrei sa-i fac un biberon?!”.
bineinteles ca l-am spurcat...si l-am trimis inapoi,de unde venea...pe lume....Are noroc,ca dimineata el e mobil,el duce fata la scoala(ca tot ma intreba Miha,da fata merge dimineata la scoala),nu acum ca e racita...
ies ca urla puiu....

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Pupam mamicile, puii si burticile . In sfarsit am ajuns sa va scriu un pic. Va mai citesc in timp ce mulg ori il tin sa scoata aerul, insa de scris e tare greu.

N-am ajuns chiar la zi cu cititul, insa am zis sa incerc sa scriu pentru ca la zi nu ajung niciodata.

Hai Deea, ca un pic mai e si vine puiul cel mult asteptat!

Noi suntem bine. Am crescut (cred bine, inca nu am apucat sa ma uit daca e ok) - avem 4,300 si ne-am nascut cu 3,600, acum trei saptamani avea 3,400g. De mancat mancam foarte bine - parca in ultimele zile s-a mai potolit (cred ca tocmai a trecut un puseu de crestere) si doarme cate 3 ore legate si ziua, noaptea chiar si 4 si parca nu mai mananca asa de mult, ca in ultimele 10 zile ma innebunise - aveam impresia ca nu se mai satura, deja ma gandeam ca il "citesc" eu gresit si il infund cand de fapt alta e problema. Dar uite ca nu a fost asa, puseul a trecut si acum suntem din nou oarecum in normal. Miha, te inteleg perfect - asta simteam ca fac si eu - doar alaptat si muls, alaptat si muls. Si de fapt, doar asta faceam!

Din pacate am trecut iar pe biberon cu laptele meu, pentru ca efectiv zilele alea nu am mai rezistat fizic. Era mai tot timpul treaz, sugea 1-2 minute dupa care motaia. Se trezea cand sa il pun in patut, si iar sugea un pic. Tot asa zi si noapte, poate dupa un supt mai intens de cate o ora dormea o jumatate de ora. O fi normal ori nu, nu stiu, dar mi se parea ca ne chinuim amandoi, plangeam cu el la san. Si cand ma gandeam ca, cu cateva zile in urma manca linistit un biberon cu lapte de la mine si apoi dormea dus, am spus ca mai bine ne intoarcem la vechea metoda pentru ca nu putem sa ne chinuim amandoi. Cand venim acasa si are cine sa ne ajute cu mancare, cu un aspirator, cu un spalat, cu o cumaparatura si altceva nu am de facut decat sa stau cu el in brate, incercam pana ne dezvatam de biberon.

Apropo de asta, daca mai sunt mamici care alapteaza la san si folosesc si biberon in paralel - va recomand din tot sufletul sticla Medela Calma http://www.medela.com/IW/en/breastfeeding/products/breastmilk-feeding/calma-feeding-device.html. E geniala. Pe scurt, laptic vine doar daca el suge, altfel nu - nu ca la altele. Nu se invata cu biberonul si apoi refuza sanul pt ca si aici trebuie sa traga. El de fapt asa a invatat sa traga. Primele doua hraniri au fost mai dificile cu sticla asta, ca nu o accepta nici cum (ca nu curgea cum era el obisnuit), dar acum e totul ok.

La san il pun des, dar mai mult de alint, asa adoarme, asa se linisteste si asa mai si ia cateva inghitituri pana motaie de cateva ori si e pregatita sticluta. Ma simt o mama tare denatura ca nu sunt "in stare" sa il tin doar cu sanul si fara biberon, dar inca nu am renuntat la lupta si nu m-am resemnat. Pana la urma o sa ajungem si acolo. Trebuie.

Lapte am inca mult, il tin la san cat pot ca sa stimuleze si el si sa nu fie doar pompa, eu cred ca cea mai mare problema e ca nu apuca el suficient din san ca sa stimuleze canalele si sa curga bine. Ma gandesc acum sa incerc cu niste aparatori de san, urmatorul pas, poate reusim doar cu alea si fara muls si apoi incet sa renuntam si la alea.

Hai ca se chitaie puiul cel iubit, trimit si revin, ca multe am de a va povesti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

felicitari Deea !!!!! sa iti traiasca puiul si sa fie sanatos!!!!
hai Anitta, mi_bebelina, blanca
ce emotii!! mi-e tare frica ca nu o sa-mi dau seama cand incepe travaliu.. la mine durerile de menstruatie erau dureri de spate si picioare... nicidecum de burta... sau poate erau uneori si dureri la ovare, dar in comparatie cu durerile de spate, parca nici nu existau
multumesc fetelor de raspunsuri
nici acuma nu am contractii dureroase... in schimb am si eu o secretie galbene si multa de cateva saptamani.. chiar miercuri cand mi s-a recoltat pt analize.. asistenta m-a intrebat cand o sa ma mai vada dr...cred ca i s-a parut ceva ciudat, dar la rezultate totul e ok
in rest, al meu sot s-a oprit la numele Rares, si in sfarsit e hotarat (sper)

Anca cu Rares Mihai AMR 13 zile
burtica la 9 luni http://fotosivideo.blogspot.com/2012/05/irina.html

Mergi la inceput