Bv Deea,Mmamita,Anitta!Hai mi_bebelina,Blanca!(56)
Raspunsuri - Pagina 5
YLARI spune:
Mamita multa sanatate iti doresc, of, asta iti trebuia acum...
Mi_bebelina eu asa zic, oricum gemenii mi se par in general norocosi nu numai cei nascuti pe 1. Dar ce pare aveti, eu geamana, sotul geaman, bb Lucas va fi geaman de asemenea! Evutza saraca va fi o cornuta minoritara... Dar lasa ca o iubeste mami mult!
Buna ideea aia sa dai trusa pe altceva la schimb, vezi daca se poate.
Vai ce emotii mi-a dat Deea. Si mie la Eva tot asa, mi s-a rupt apa. Mereu m-am intrebat zilele astea oare de data asta cum va fi. Am tot avut niste contractii dubioase, cam dureroase si pe care le-am simtit jos jos. In rest nedureroase am avut la greu si am. Luni am programare la control, banuiesc ca ma va controla si pe masa, sunt curioasa ce o sa imi spuna. Eu una sper sa nu stau pana pe 12 iunie asa cum sunt programata... Dar pana la urma... Cum vrea Dumnezeu!
Pup fetele, sa avem o zi frumoasa!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Anitta_O spune:
Buna dimineata! Wow, Deea, ce surprizaaaaaa!
Sa ai un travaliu scurt si sa fie cat mai usor! Iar bblinul sa fie sanatos! De fapt, daca ma uit la ora la care ne-ai scris si la ora la care scriu eu acum, imi doresc ca deja sa il ai in brate!
Mmamita, deci te-a rapus si pe tine boala. Sanatate! Ilinca cum se simte, si-a revenit?
Ylari, ce multe desteptaciuni la voi in casa!!!! Sigur te controlaza luni si pe masa, esti destul de aproape de termenul nasterii.
Stefulici, n-ai avea la cine sa apelezi sa te ajute la treaba? Of, asta iti trebuia acum...
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 38+
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anitta_O Ylari, ce multe desteptaciuni la voi in casa!!!! Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 38+ |
care mai de care... Sau... Care pe care, looool!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
aever spune:
Hai, Deea!!! Doamne, ce emotii am!!!
Mi_bebelina iti pusesem majorete de ieri dimineata, nu uitasem de tine ca esti aproape sa nasti. Si eu tot natural nasc, deci mai suntem cu naturala dupa cum ai vazut. Eu intrebasem de cateterul Braun, s-ar putea ca azi sa-l primesc printr-o relatie, sper sa fie cel care imi trebuie.
Anitta si tu mai ai un pic pana la marea intalnire, pun motate si pentru tine.
Eu ma simt bine, n-am semne ca ar veni zilele astea, dar daca ma gandesc bine nici Deea nu avea aseara. Macar 4-5 zile sa mai stea inauntru.
Andreea, 37+ cu BebeLUnu
blanca000 spune:
Si eu sunt safe acasa pe canapele, nici o modificare azi noapte doar secretia roz prezenta si azi de dimineata...oricum azi fac curat, aspirator, mop si ordine..am trimiso pe Eva la mama la curte ca tot vad ceva soare asa ca sunt doar eu si burtica..sa vedem daca da vre-un semn azi...
Si haiiiiiiiiiiii Deea..ce surpiza ne facusi..sa vina bebica sanatos si tu sa fi scapat repede si usor..!
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 38s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
tigruta spune:
Neatzaa!! Va servesc o cafea strong cel putin eu de asa ceva am nevoie..
Sunt cam zombie, avem nopti minunate cu urlat din cauza colicilor, nici ziua nu e mai ok..problema este ca trebuie sa ma ocup si de Luca si nu pot sa stau cu el numai in brate
Voi ce le dati bebeilor pt colici?? chiar nu stiu ce sa ii dau..si nu i-a cazut inca buricul si are imediat 2 saptamani, chiar mai sangereaza cate putin..vineri mergem la control, abia astept sa vedem cum a luat in greutate..
Sunt un pic in urma pe forum dar pur si simplu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi, e greu cu 2 copii, chiar Andra cum va descurcati?? titi si care mai sunteti cu 2 copii?
eu ma simt vinovata fata de Luca, uff si probabil agit lucrurile mult mai tare, nu stiu dar ma incearca tot felul de sentimente..gata nu ma mai plang..
Stai ca nu inteleg Deea ce e cu tine in titlu?? pana ma pun la curent scot niste motate
Anitta si tu?? se grabesc bebeii sa iasa?? vine weekendul.
HaiMi bebelina
Hai Blanca
tigruta spune:
Hai ca m-am lamurit si eu..
Deea cred ca deja tii puiul in brate..Doamne ajuta!! abia astept vesti
Deea_Deeutza spune:
Traiasca peridurala! Am dilatatie abia 5, contractii la 3 min. Va pup!
Deea 38+/39+ cu
AMR 6 zileeeee
miha81 spune:
Buna dimineata! Vad ca numai cafele dati pe aici...eu de cand am nascut nu mai beau ca cica nu voie pentru bebe...
Deea o vesnicie impreuna va doresc si eu!!!
Aever la ulti ani cu intarziere si de la mine! Sa fii sanatoasa si la punga groasa!Si sa stapaniti sanatosi casuta care am vazut-o in ceva poze pe fb si e superba!
Virgi e super ca puteti dormi pana la 9...eu trebuie sa ma trezesc cu Bianca ca pleaca la gradi la 8-8.30 si trebuie pregatita. Ioana invata dupa-amiaza?
Alma ma bucur ca sunteti bine.
Blanca noi aveam acelasi DPN si bebele meu are deja 12 zile asa ca presupun ca te astepti si tu...
Anitta ce frumos ca bebe vine de ziua copilului...Mult a fost putin a ramas! Vineri la ce ora?
Enona esti norocoasa si ca ia in greuta si ca nu se trezeste nopatea. Eu il trezesc cand ii schim pampersul.
Belissima stai linistita ca si eu nu gasesc decat cateva picaturi si la fel a fost si dupa cealalta nastere.
Stefulici dar tu de ajutoare din afara nu ai auzit? Eu am o tanti la curatenie de 2 ori pe saptamana si sa stii ca conteaza enorm.
Hai DEEA!!!!!!
Eu tot suparata sunt cu luatul in greutate...apreciez intentiile voastre bune prin care imi spuneati sa nu mai cantaresc copilul dar luni la controlul de 10 zile la Medlife copilul avea 3700 (si s-a nascut cu 3950g). Asa ca nu ia in greutate ceea e nu e normal. Mi-au zis daca nu vreau lapte praf sa ii dau san si apoi sa ma mulg si sa-i mai dau 60 ml din laptele meu ca sa avem un control cat mananca si sa vedem asa ce se intampla... ma ustura sanii de mor, cand nu-i dau san ma mulg si uite asa trece ziua....
Cuchilici spune:
HAI DEEEEEEEEA!!!!!!!!!!!!
HAI ANITTA!!!!!!!!!![majoreta
Buna tuturor!
Multumesc mult pentru felicitari si toate gandurile bune!
Ne-am intors acasa ieri dupa-amiaza. Am avut o zi (si o noapte) destul de grea, cum era de asteptat.Vladut a avut ceva probleme cu burtica, nu reusea sa faca caca, si s-a chinuit mult saracul, iar cand a reusit, nu mai termina. Dar tot am dormit vreo 5 ore cumulate pana dimineata, asa ca sunt ok. Manaca bine, doarme, e cumintel, deocamdata n-au aparut colicii. Bogdan a fost mama lui azi-noapte, a dormit pe pieptul lui ca nu se mai intelegeam din cauza durerilor de burtica, iar eu ma simt inca destul de rau. Ca sa intelegeti, nu pot sa ma ridic singura din pat, de la orizontala, in fund, iar ieri am iesit in carut din spital, pana la strada. Mi-am dorit nastere naturala, dar La tonajul de 3970kg si circumferinta craniana de 36 cm in afara de faptul ca exista risc destul de mare pt bebe (lucru decisiv in alegerea cezarienei), m-as fi chinuit si eu foarte mult. Eu sunt mica si de inaltime, am 1.63cm. Asa ca asa fost sa fie, o sa-mi revin, cel mai important bebe e bine.
Draga Andra mersi mult ca le-ai anuntat pe fete si pentru poza de pe facebook. Cum te mai simti? Bebe Robin ce face?
Si sa va povestesc despre nastere. Vineri pe 25 mai, toata ziua secretie abundenta, ciudat pentru ca nu mai avusesem in sarcina, dar am zis, nu e dop, e doar o secretie.Seara i-am dat sms dr-ului meu si i-am zis, el a zis ca poate e dopul. Ok, shopping, vin acasa dupa o ora de la sms si elimin dopul, dau iar sms la dr, eliminat dop, ora 9.30. Alt simptom nimic, am zis, mai ales din experientele voastre, ehee mai e mult pana departe, n-am nici macar o contractie, ma uit la meci si mananc seminte ca o adevarata viitoare mamica de fotbalist Ma culc linistita pe la 11 si ceva. La 5.30 nu stiu cum ma trezesc si simt o scurgere....opaaa Bogdaaaan. Bogdan care sarea ca ars de vreo doau saptamani cand in trezeam noaptea, evident se lipeste de tavan. El zisese de seara, vezi ca maine dim vine bebe, pune niste pampersi sa nu se rupa apa in pat. Eu noooo, si oricum absorbantele nu fac fata. OK.
Deci clar s-a rupt apa, curgea mult, nu se mai oprea.Eu cum sunt zapacita de fel, hehe, ma hlizeam, Bogdan innebunit.Eu stai sa intru pe fluturasi sa anunt fetele , stai sa facem poze cu bagajul la usa :)))) el nu mai putea. A sunat-o pe sora-sa (medicul de familie) cica vezi ca in curand o apuca contractiile. Aaaaaa si apropos, cand s-a rupt apa, stiam ca tre sa merg de urgenta la spital, dar i-am dat sms la doctor, nu telefon, ca era totusi 5.30. Cred ca doctorul meu doarme cu telefonul in mana pentru ca jur, n-a trecut 1 min si mi-a dat sms inapoi ca sa merg la spital si vine si el imediat V-am zis ca e om deosebit.
Asa ca am plecat, ajuns la spital, au inceput niste contractii timide care s-au intensificat, si ca durere si frecventa, la 4 min, dar suportabile. Le-au masurat, cica astea sunt apa de ploaie. Aoleo. Oricum eu urma sa am epidurala, deci ar fi fost ok. Vine moasa, o tanti foarte draguta si cu experienta, verifica pozitia si mai ales marimea capului si cica, foarte greu pt ca e foarte mare. Buuun, vine dr, acelasi lucru. Ok pai n-are sens atunci, facem ceza. La 9.54 a iesit capul lui Vladut si a inceput sa urle (picioarele erau inca in interior cand a inceput sa tipe de toata lumea a inceput sa rada). 3970kg, 55 cm, apgar 10. Rozaliu si urlator. Al meu e Au urmat niste zile destul de grele, in care nu stiu ce as fi facut fara Bogdan. A stat cu mine in spital pe pat pliant, toate asistentele il felicitau si se mirau cum un barbat de 1.93m si 95kg poate sa fie closca si pentru Vladut si pentru mine. Cam asta este povestea noastra cu nasterea. Vor urma si poze
Va urez nasteri usuare si bebei sanatosi!!!
Corina mami de Vladut dolofan