Bv Deea,Mmamita,Anitta!Hai mi_bebelina,Blanca!(56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Ylari, ce frumos ai scris, mai incurajeaza ca asa va fi si in cazul fetitei noastre. Deci esti geamana, stii ca gemenii sunt foarte destepti, nu?

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 37+

Si modesti
pup, bafta!

Mi_bebelina te pup si pe tine, lasa ca poate vine bb mai devreme, iti face o surprisa!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Salutare, feteloooor!

Vad ca se cam agita spiritele, ne pregatim de weekend, huh? Ma bucur sa vad ca nu sunt singura cu "pasarele" in privinta datei - si eu am zis ca sapt asta are bebita o gramada de sanse -30, 31, 1 si 2 - toate sunt date care suna bine.

Din pacate eu sunt rapusa la pat, am luat se pare gastro de la Ilinca, deocamdata sunt la stadiul de greata oribila, nimic altceva, dar e foaaaaarte neplacut. Asta este, ma bucur ca e ea mai bine, eu voi trece cumva peste.
Ma inscriu si eu pe minuscula lista de nasteri naturale si scot cateva motate pentru cine s-o nimeri:

Haaaaaaaai fetelor!

Va pupacesc si revin cu/pentru vesti!

Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (38+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna fetelor!
Si eu ma bag in lista de nasteri naturale...
Pot sa-mi plang un pic de mila si sa-mi descarc un pic ciufutenia?
De azi nu mai am cerclaj... iar toata lumea ma stresseaza ca nasc!
Me umplu de spume... credeti-ma
Azi o prietena imi ursea sa nasc pe 1 iunie! Da de ce ? C vrea ea? Eu NUUUUUUUUUUUU vreau. In primul rand ptr ca dr mea e de garda la medicover si nu poate veni la nastere in cz asta!
In al doilea rand ptr ca mai vreau sa mai fac si eu cate ceva prin casa.
Va dati seama cum arata o casa tinuta numai de un barbat care pe langa faptul ca vine tarziu de la serv mai lucreaza si acasa? Mai face si mancare?
Eu de cand am ramas gravida nu am mai fac nimic. La inceput ptr ca aveam raul acela de trim1-2, apoi am av recom de repaus la pat.
Si ea ma intreaba ca ce mai e de facut? TOTUL!
De o saptamana spal rufe incontinuu si calc.... sa nu mai spun ca nici nu prea se usuca cu vremea asta umeda de afara!
Perdelele mele crem erau gri...Cuvertirile sunt pline de par de mata, iar toata casa e plina de cutii care tb aruncate... de mobila pe care nu o mai utilizam...
Gata ... hai ca inchei... ca imi creste tensiunea si io nu am voie sa fac mai nimic.
Noapte buna!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fete dragi!
Eu m-am tot foit in pat de pe la 2.30 si n-am reusit sa adorm. Asa ca am pus o paine la facut, am bagat o masina de rufe...astept sa se trezeasca sotul, fiica-mea si gata, la 6.30 pe cai fiecare cu treaba lui.
Ylari....deci zici ca-i bine pe 1, da? Pai atunci...hai cu ricinu'!
Anita, pe 1, da?
Stefulici, te cred mai ca ai ramas cu toate in urma, si eu ma simt asa....la prima sarcina desi aveam interdictie si stateam la pat, printre picaturi tot am reusit sa le aranjez pe toate. Acum insa nici bagajul nu-i tot gata. Si bebelina bate la usa!
Legat de epidurala Braun, nu stiu cine intreba...dr mi-a zis ieri ca se gaseste la farmacia SUUB. Sotul gasise si la una din farmaciile belladona. Azi ma duc eu la municipal ca vreau sa intreb daca in caz ca nu o folosesc, am vazut-o pe dr nu prea incantatat de idee, macar sa o pot da inapoi pe pampersi. Va spun deseara, ca ajung in jur de ora 17.00 pe-acolo.
M-a apucat foamea....ma duc sa bag niste paine cu unt.
Va pupez, o zi buna!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Mi s-a rupt apa, contractii am la 3 min. Am plecat la spital. Va anunt ce si cum! Va pup!

Deea 38+/39+ cu
AMR 6 zileeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Hai Deea! Travaliu scurt si nastere usoara!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Hai Deea!

Alma 37+ (de 3 ori femeie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Hai Deeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa! Doamne ajuta!

Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (38+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Uau Deea ce surpriza ne-ai facut!

Nastere usoara si un bebe sanatos!
Va asteptam cu drag acasa!

Elena 38+ cu Bebster AMR 1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea_Deeutza

Mi s-a rupt apa, contractii am la 3 min. Am plecat la spital. Va anunt ce si cum! Va pup!

Deea 38+/39+ cu
AMR 6 zileeeee

Bafta, Deea!!!
Vai ce m-am emotzionat!!!
Doamne ajuta scumpo!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput