Bv Deea,Mmamita,Anitta!Hai mi_bebelina,Blanca!(56)
Raspunsuri - Pagina 3
joana2672001 spune:
Dragelor intru si eu scurt sa las niste motate aici pt Blanca, Anitta, Deea
Astazi mutritza mea implineste o luna, asa ca l am sarbatorit la o iesire lunga in parc ci Ionelu si cu printesica ei.
In continuare la noi lucrurile stau relativ bine, nu ma plang nici e lipsa prea mare de somn, nici de stres, sunt un mic ZEN asa
Andra sa te refaci cat mai repede,
mirela77a spune:
draga mea, ma bucur de marea veste!!! deci bebe vine chiar de ziua copilului! ce tare!!!
deci in vreo 3 sapt cand ajung in zona ne plimbam cu bebe prin parc :)
ma intrebai daca mai pot. da, e placut ce fac, mai cu seama ca nu am sef!!! sii fac ce vreau, cand vreau, cum vreau!
e obositor, e adevarat, dar cand sunt mereu cu sotul meu, ceea ce mi-am dorit de cand ne-am cunoscut, nimic nu mai e asa greu.
de 7 ani juma ne stim, si in ultimii 5 am stat tot unul hais si altul cea. tot timpul ii spuneam ca as vrea sa avem o afacere din care sa castigam amandoi si sa fim mereu impreuna. uite ca doamne doamne ne-a scos in cale ac. afacere si suntem mereu impreuna.
ce e obositor e drumul de noapte, asta ma termina, ca trebuie sa casc ochii bine la drum, sa nu imi sara vrun copil netot in fata masinii, vrun animal beleuz sau vrun cetatean turmentat.
acum, cand merg acasa, pot sa stau si eu vreo 3-4 zile sau chiar mai mult, nu ca inainte, cand fugeam vineri dupa serviciu si ma intorceam duminica dupa-amiaza ori, in cel mai fericit caz, luni la prima ora, sa fiu pan la 12 si la serviciu.
dpdv al castigului, nu se compara, iau cel putin dublu salariu si nu imi mai scoate nimeni par alb si nici nu imi mai mananca ficatii.
deci, una peste alta, e mult mult mai bine.
abia astept sa o cunosc pe ana iulia
Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile
elena_gd spune:
Anitta, Deea va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi.
Nici aici nu se face clisma, dar tot asa mi-a spus o tipa ca si-a pus singura un supozitor cu glicerina si a rezolvat problema. Bine ca mi-ati amintit, ca astazi am facut valiza, si uitasem de cele supozitoare.
Mie imi e draga burtica, dar recunosc ca in acelasi timp abia astept sa-mi tin puiul scump in brate.
Bebster nu da semne sa mai creasca, asa ca ma rog sa aiba 3 kg si sa fie sanatos.
La nastere naturala mai e cineva in afara de mine? Ca ma cuprinde o frica teribila numai cat ma gandesc cat m-a durut controlul de ieri. Doamne ajuta!
Al meu sot e racit si daca e sa nasc nu are voie cu mine daca nu e sanatos. Ma si vad singura cracanata de dureri pe acolo si neintelegand nimic in limba lor complicata.
Gata cu plansu de mila, o sa o scot cumva la capat.
Elena 38+ cu Bebster AMR 1+
blanca000 spune:
Elena, eu si Deea la naturala stam..nu mai stiu ANitta..
Cat despre tine, sigur te descurci..impingi si tu cand simti contractia..iti zic si ei in engleza daca e...un push acolo
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 38s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anitta_O Buna, fetelor. N-am nascut. Stiti ca eu vreau sa fie cat mai tarziu, dar vad ca e chiar imposibil pana la urma sa fie la 40 de saptamani. Azi mi-a luat analize, i-a ascultat inima, m-a consultat, iar vineri e marea intalnire. Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 37+ |
Eu sunt nascuta pe 1 iunie, toata viatza am fost o norocoasa si mereu m-am simtit ocrotita de Dumnezeu!
Doamne ajuta si voua!
Pup!
Elena indoapa-l pe sot cu vitamine si ceaiuri sa se faca bine pana la nastere ca sa fie langa tine, fa-i o frectie, infofoleste-l sa iasa raceala din el.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
mi_bebelina spune:
Buna fetelor!
Iaca si eu hop de la control....col inchis, moale.....daca nu se intampla nimic pana vineri dimineata cica sa beau o sticluta de ulei de ricin, apoi sa vin la spital, imi mai face nush ce injectii pentru contractii dar nu imi rupe membranele, ma lasa sa vina natural totul cica....pai asta inseamna natural? In fine.
Asadar nu-s in titlu, dar ma pregatesc psihic pentru marea intalneala. Ma asteptam sa fie ca la prima sarcina, sa ma ia asa pe nepusa masa, sa am emotii ca nu am bagajul gata....nu sa fie totul pregatit. Nici nu voiam sa nasc pe 1 iunie, voiam ca Ziua Copilului sa fie diferita de ziua de nastere ca sa se bucure si copilul meu de 2 ori. Dar atunci e dr de garda, atunci mi-a zis, asa ca...Sincer as vrea sa se intample maine....sa am una nascuta pe 20 mai, alta pe 30 mai.....ce ciufuta sunt si eu in loc sa ma gandesc sa decurga nasterea ok, sa nu ajung la cezariana din cauza de copil prea mare cum m-a speriat dr toata sarcina, sa fie sanatos copilul..eu stau si ma gandesc la prostii.
N-am apucat sa citesc mare lucru din urma, insa am retinut ca Deea se sarbatoreste cu sotul. La multi ani fericiti impreuna!
Ma bag la un somnic....doar stiti ca muncesc si maine, si poimaine....poate nasc fara ulei de ricin
Va pup! O seara buna!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
Deea_Deeutza spune:
mi_bebelina ia priveste titlul!
Hai mi_bebelina!
Hai Anitta!
Hai Blanca!
Deea 38+/39+ cu
AMR 6 zileeeee
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea_Deeutza mi_bebelina ia priveste titlul! Hai mi_bebelina! Hai Anitta! Hai Blanca! Deea 38+/39+ cu AMR 6 zileeeee |
Deea, m-am facut mica mica......desi, fie vorba-ntre noi sunt cat Casa Poporului. Parca ma ia tremuriciul de teama.....si eu care credeam ca mai scrieti voi inca un capitol pana vineri. Pupici multi!
Gata, chiar fug la nani!
O noapte linistita sa aveti!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
Anitta_O spune:
Eu voi avea cezariana Tot cezariana am avut si la M, din cauza problemelor mele medicale si a pozitiei lui pelvine. Iar acum am placenta praevia.
E o idee foarte buna folosirea supozitorului cu glicerina inainte de nastere.
Mi-bebelina, se pare ca vom naste in aceeasi zi.
Ylari, ce frumos ai scris, mai incurajeaza ca asa va fi si in cazul fetitei noastre. Deci esti geamana, stii ca gemenii sunt foarte destepti, nu?
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 37+
BelissimaEva spune:
Seara buna dragelor,
Scot si eu niste motate pentru Anitta,Blanka,Mi_Bebelina,Deea!
Deea, multi ani fericiti va doresc sa aveti impreuna!
Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut deja. Astazi am facut 10 zile de cand am nascut iar de 2 zile eu nu mai am lohii, decat maxim 2 picaturi roz deschis pe tamponel
Voi ati avut abundent mai mult timp sau este normal? Ar trebui sa il sun pe doctor? Sunt cam speriata...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei