Bv Deea,Mmamita,Anitta!Hai mi_bebelina,Blanca!(56)
Raspunsuri - Pagina 7
stefulici spune:
Deea, felicitari! Sa-ti traiasca minunea si sa fiti sanatosi toti 3!
Neata fetelor, multumesc mult de incuraari!
Eiiii... as fi luat io o fmeie la curatenie dc imi permiteam, insa am av f multe cheltuieli - actuala camera a lui bebe nu avea mobila in ea, era plina de haine atarnate pe un suport deschis, cutii cu haine, oale ce sa mai: un depozit. Nici lumina nu era, nici perdea..NIMIC.
Asa ca a tb sa comanam un dressing, o comoda- ceva in care sa e indesam pe toate. Si a durat mult tare ptr pe toate l-a facut sotul meu-ca nu ne puteam permite sa punem pe altcineva. Plus zugraveala... plus mobila ptr bebe...
Anitta- nu prea are cine sa ma ajute, ca mama nu mai e , iar soacra-mea e la 400 Km distanta! Mai vine uneori o matusa si mai face una- alta, insa nu pot sa-mi permit s-o pun sa frece scaunele, covorul, faianta... si cate cred io ca mai tb facute!
Ylary, eu am intrerupt aspenterul acum o saptamana, la indicatia ginec. Eu nu am mai fost din trim 1 la dr Uscatescu!
Pupici la toata lumea!
Deea, tu cat ai dat pe epidurala , de unde ai luat-o si de care?
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
diana85 spune:
Enona, intrebai acum o vesnicie cu ce ii stergem la fundic ca sa nu se irite. Eu la fiecare scutec schimbat il sterg bine cu niste servetele de hartie (genul celor in cutie de carton, cate 100-150) imbibate in ceai caldut de gabenele si musetel. Fac cate 1 l, il tin la frigider si inainte de schimbat il incalzesc putin. Apoi il usuc bine si il dau cu crema de schimbat scutecul de la Cattier (e complet organica, cu ulei de migdale, nu e f grasa, e ca o crema de maini normala). Niciodata nu a fost iritat absolut deloc, ori rosu. Servetele umede doar cand suntem in deplasare (Mustela), pentru ca nu vreau sa ii pun pe fundic chimicalele alea toata ziua, oricat de "bio" ar scrie pe ele ca sunt.
Virgi, nu mai stiu cum sunteti cu criza, insa te inteleg perfect. Exact cum ti-a zis si Anitta, incearca cand esti epuizata sa te mulgi si sa ii dea 1-2 mese sotul tau cu biberonul. Asa apuci si tu 4-6 ore de somn legate, ca altfel nu esti om. Noi asa facem, iar cele 6 ore ce le dorm fac minuni (in general noaptea de la 10 la 4 ori de la 12 la 6). Sunt parca alt om. Si puiul e si el mai linistit si relaxat. Mulsul cu pompa nu e deloc dureros. La inceput ai un pic de rabdare si trage f incet, pana se formeaza mamelonul si incepe sa picure lapticul - apoi e foarte ok. Sa folositi insa un biberon din care curge f f putin, ca sa nu se dezvete de san. Dar sigur stii si tu asta.
Elena, sunt sigura ca vin cu sfatul prea tarziu, insa CLAR pompa Medela. Am Avent (manuala), face treaba, nu zic nu, insa calitatea ei e mult sub sticla cu biberon de care ziceam mai sus de la Medela. Mai curge pe la filete, nu isi pastreaza echilibrul cand nu e plina si de vreo doua ori am varsat doua mese pe jos, ca a cazut!!, plus ca am dus doua inapoi pentru ca supapa aia nenorocita de vacuum efectiv nu mergea decat tinuta pompa cu capul in jos! Se pare ca exista doua tipuri de supape (una in forma de "stea" si cealalta ca un turture mic), mi-au schimbat o data pompa si o data supapa si acum e folosibila. Dar a fost dublu la pret fata de o Medela mini care are si o sticla de care ziceam mai sus, care deja e cam 30-40% din pretul pompei + sticla.
Revin, ca aud chitaitul drag.
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea_Deeutza 3300g, apgar 9! Abia astept sa ma duc la el, dar cica peste vreo 2 ore. M-a taiat spre anus, dar m-am rupt si spre vagin. M-a cusut de m-a facut don'soara :p va scriu mai tarziu ca tre sa masez burta ;) Deea 38+/39+ cu AMR 6 zileeeee |
Intru si eu 5 min si ce-mi vad ochii????
Felicitari, Deea, viteaza noastra! Sa fie bebe sanatos, norocos, mancacios si tie recuperare usoara!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana (2 ani) si de Robin
mirela77a spune:
buna venit bebe de deea-deutza si recuperare rapida lui mami
Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile
Gabiko76 spune:
Buna fetelor,
Reusesc si eu sa scriu, am nascut pe 25 mai 2012 prin cezariana, bebe Rares de 3180 g grame, inaltime 49 cm, Apgar 10.
Imi revin foarte greu, si acum am dureri mari si in rest ocupata 24 din 24 cu Rares. Probleme mari cu alaptatul la san, ii dau si completare. Ma simt ca un zombi deocamdata, din punctul meu de vedere a fost totul oribil cu cezariana.
Gabriela, mami de Rares
miha81 spune:
Fetelor imi pare rau sa aud ca aveti dureri dupa cezariana. Eu am avut doar 2 zile, in cea de-a treia zi am plecat acasa iar in ziua 4 ma duceam la gradi sa imi iau copilul fara nici un stres adica am condus singura, urcat coborat scari, etc. Cat eram eu de speriata de cezariana chiar a fost foarte usor dar cred ca si datorita medicului meu pe care o sa-l laud de cate ori am ocazia si pe care imi pare rau ca l-am cunoscut la o varsta asa de inaintata a sarcinii (dr Gheorghe Gica -Medlife)
Diana deci suntem in situatii asemanatoare...eu am pompa Medela si sticluta de care ai pus tu link. Am pland o zi dupa ce a luat-o sotu ca a fost prea scumpa dar uite ca incet incet isi face banii.
addya_21 spune:
Felicitari proaspetelor mamici si recuperare rapida!!!
Bine ati venit puiutilor!!!!
Eu ce sa zic...in sfarsit in concediu medical!!!:)
In continuare dau de prosti,adica am fost la dr. de familie pentu CM si mi-a masurat burta cu centimetrul ca sa imi zica ea cate saptamani am,adica in loc de 37 mi-a zis 32 ca asa scria pe centimetrul ei....:)),ce sa mai zic....
Va pup si va doresc o zi frumoasa!!!
andreea 36+ KARINNA-MARIA
aever spune:
Felicitari, Deea!!! Sa fiti sanatosi si fericiti! Sper ca ti-ai vazut iubitu mic si ca acum va dragaliti un pic. N-am putut sa ma abtin sa nu te sun desi am tot amanat momentul ca sa nu te deranjez, mor de nerabdare sa aud de voi. Cum e? Sper ca e asa cum ti-ai dorit/imaginat/visat. Sper ca acum esti linistita si fericita. Cum il cheama pe micut? Recuperare cat mai rapida si sa ne dai vesti curand!
Eu am facut rost de epidurala, sunt mai linistita acum. E totul gata. Mai ramane sa rezolv cu concediul si trimiterea vineri pe 1 iunie si sunt safe. Pe urma poate sa vina puiul si la mine, desi cred ca cel mai bine si mai bine e sa vina miercurea viitoare. Azi am fost iar cam prea activa, am cumparat cate ceva si n-am putut sa ma abtin sa nu-i iau un costumas tare haios de la H&M. In rest mi-am luat cirese, capsuni si zarzare(coapte) si mai am niste visine luate zilele trecute. Imi cam fac de cap. Am strans rufe uscate, am pus 2 masini sa spele rufe, am spalat o tura si la masina de vase si tot aplecat, ridicat toata ziua. Acum stau lungita pe canapea ca parca o caut cu lumanarea si n-as vrea sa ajung si eu azi la maternitate. O las pe Deea cu toata gloria zilei de azi.
Pup mamele eroine si burticile nerabdatoare sau ingrijorate!
Andreea, 37+ cu BebeLUnu
Andra_C spune:
Gabiko, cred ca am fost colege la terapie, mi-am dat seama dupa aceea. Si eu am dureri mari de tot, cred ca a fost ceva in seara aia Sa va bucurati de bebe Rares, Doamne ajuta!
Cuchi, imi pare rau ca tot asa daramata esti, la mine e groaznic cand ma ridic din pat,mai exact nu pot decat cu ajutor. Si ai vazut in maternitate ce zburdam, deci nu-mi dau seama ce se intampla. De ce in maternitate ma puteam ridica iar acasa e atat de greu si cu dureri groaznice.
Si mai am problema lohiilor, ca s-au cam terminat. Nu cred ca este normal, cu toate ca vad ca si MIha si Belissima la fel...ma intreb de ce la prima nastere au curs 6 saptamani iar acum 5 zile
M-a parasit zenul de tot, noroc cu fluturasii care apar si ne insenineaza zilele
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana (2 ani) si de Robin