Bv Deea,Mmamita,Anitta!Hai mi_bebelina,Blanca!(56)
Raspunsuri - Pagina 15
YLARI spune:
Buna dimi fetelor!
Sunteti niste scumpe si niste dragute! Mi-ati facut ziua frumoasa!
Ce sa mai zic, ca m-ati emotionat!
Mi-bebelina nastere usoara, tinem pumnii, fetele de la M&M m-au rugat sa le tin la curent!
Ioana ma montasem si eu sa iti raspund, dar au spus fetele tot ce era de zis, Aever a subliniat tot ce era esential. Doamne ce oameni! Ma mir ca nu ti-a sis ceva de genul "doamna laptele dumneavoastra nu e bun ca se ingrasa copilul, treceti pe LP ca e mult mai echilibrat" referitor la sampon iar alta aberatie dar ma rog incearca si vezi ce si cum. Eu stiam ca si klorane e bun. Eu am luat ceva de la A-derma stiu ca a mers bine la Eva care a avut o dermatita atopica la inceput. Cu marsupiile sigur nu e bine informata dna dr, sunt multe modele care nu sunt ok ptr bb mic dar sunt sigura ca tu ai unul potrivit.
Revin ca nu mai stiu la ce vroiam sa mai raspund.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 2+
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
aever spune:
Hai Mi_bebelina!!! Hai cu bagajul incetisor, hai cu ricinu si sa vii cat de repede cu vesti bune de la maternitate.
Nu zic hop pana nu trec de ziua de azi, mai stau si azi cu picioarele incrucisate sa nu iasa, desi o sa cam fiu cu ele pe pedalele masinii.
Andreea, 37+ cu BebeLUnu
mirela77a spune:
neata,
azi noapte am ajuns in vs, iar de dimineata, de la 7 nu mai am somn, pandesc pe aici sa citesc noile vesti
bun venit lu bebe de cori si nastere usoara anitei si mi-bebelina, care nu se grabeste deloc... parca mai era cineva programat azi...
in fine, natere usoara la mamicutele de astazi
la multi ani Ylari!
Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile
mi_bebelina spune:
Fetelor nasol tare ricinu, elimin si pe gura si pe ... Dar atat. Am terminat bagajul, mai am de aranjat banutii, un epilat pe ici-colo si apoi o sun pe dr.
Ylari, am vrut siu eu sa scriu 2 vorbe la M&M, dar mi s-a sters si nu mai am putere acum....ma duc la toaleeeeeeetaaaaaaaa, am fugit!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
enona3006 spune:
La multi ani tuturor fluturasilor si floricelelor odiseei noastre si fratiorilor lor mai maricei. La multi ani Ylari!!!
Multa bafta Anitta si Mi_bebelina, nasteri usoare, va asteptam cu vesti!!
Multumesc Diana pentru review la Protectis. Am inceput si noi sa-i dam si intr-adevar scoate mai multe gaze si pare ca se simte mult mai bine, aseara chiar am scapat de episodul de urlaturi din ultimele seri.
In ceea ce priveste wrapul, si noi suntem mandri de el, desi bineinteles ca se gasesc diversi care se uita la mine de parca tocmai imi omor copilul. Deocamdata am iesit pe afara doar cu wrapul, fara carut, de obicei adoarme cand il pun in wrap, dar la un moment dat incepe sa se foiasca, asa ca pentru plimbari lungi, sau stat la aer cu orele sigur o sa folosim si caruciorul.
Las cateva motate pentru bebeii de azi
valicutza spune:
Ylari La Multi Ani !!!!!!!!!!!!! sa fii sanatoasa , iubita si sa ai parte numai de bucurii in viata si sa te bucuri mereu de cele 2 minuni ale tale , nastere cat mai usoara si o zi de nastere minunata!!!!
te pup
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
17+ fericita cu dragonel de 2012
Anitta_O spune:
Dragelor, am nascut acum o ora si jumatate o fetita rozalie, frumoasa si urlacioasa, de 3300 g, nu cum fusese estimata de 2600 g. Eu ma simt f bine pana in prezent. Sunt implinita!
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 38+
Anitta_O spune:
La multi ani, draga mea ylari, sa ai un an de poveste!
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 38+
joana2672001 spune:
Anitta draga noastra, felicitari si s ate bucuri enorm de minunile tale dragi!!!! Iulia bine ai venit mititico
Dragelor va multumesc ca mi ati raspuns. Eu ieri am plecat de acolo plina de nervi si spume, greu m am abtinut sa nu i spun cateva. Multe lucruri din ce mi a spus mi se par un pic aberante si mult prea exagerate, iar cu vigantolul o sa o las mai moale, mi se pare mult prea mult!!!!
Cat tine de lipsa de calciu si de faptul ca nu l asimileaza si a dat seama dupa tremurul de barbie si de manuta. In fine...o sa ma duc si la alt pediatru sa vedem ce spune.
virgiL spune:
FELICITARI,ANITTA!BUN VENIT BEBE IULIA!Sa aveti o viata minunata si echilibrata,sa fiti fericiti impreuna cu toti!
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas