Bv Deea,Mmamita,Anitta!Hai mi_bebelina,Blanca!(56)
Raspunsuri - Pagina 16
mi_bebelina spune:
Felicitari Anitta, sa va bucurati de minunea Iulia, sa fie sanatoasa si papacioasa!
Eu inca sunt acasa, acum o sun pe dr sa vad daca ma duc sau nu la spital.
Va pup!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
diana85 spune:
Anitta, felicitari ! Sa fie sanatoasa piticuta cea draga si sa va fie implinirea unei familii deja minunate. Ma bucur mult ca e marisoara si problema legata de greutate a fost o alarma falsa. Tie recuperare usoara, laptic mult si alaptat fara probleme.
diana85 spune:
Ioana, si lui Mirciulica ii mai tremura manuta dar de la nastere, ei mi-au zis atunci ca e de la glicemia scazuta (probabil), dar ca e normal la nou-nascuti. Acum e mult mai bine, mai rar si insesizabil. Barbia nu am observat sa ii tremure. Alergic nu mi se pare ca e la nimic, e rozaliu tot ca un mar, numai bun de pupacit . Mai face niste bubite mici rosiatice pe bojoci daca e prea cald, insa trec de la sine in cateva ore. Eu folosesc cat mai putine produse "cosmetice" (doar sampon+gel de dus si crema de fundulet) si alea sunt organice. Pare sa ii mearga foarte bine cu ele.
diana85 spune:
Alma, eu il tin in wrap cam 2-3 ore. Dar am fost acum cateva zile la o plimbare mai lunga, de vreo 6. L-am scos doar de doua ori: o data sa manance si inca o data pentru ca incepuse sa urle, din senin, fara nici un avertisment, de zici ca il taiam in doua. Nu am idee de ce. Odata scos nu il puteam calma nici cum. M-am asezat in mijlocul drumului pe 2 trepe, l-am pus la san - nici nu a tras deloc doar l-a mirosit si luat in gura si s-a calmat instant. Apoi a mai stat inca vreo doua ore in wrap fara probleme.
Cred ca de vreo trei ori l-am pus gresit. Dar singurul secret e sa il strangi bine pe langa tine ca sa nu alunece puiul din pozitia in care-l asezi. Dupa ce e pe tine wrap-ul il pui pe umar, ca atunci cand il ajuti sa scoata aerul dupa masa si il lasi sa alunece inauntru. Nu e complicat, doar ca trebuie exersat un pic.
Ieri era cam agitat (motaia cinci minute, se trezea si statea un pic cuminte dupa care incepea sa scartaie). Nici cum nu-l puteam lasa singur si eram lihniti de foame. Asa ca l-am pus in wrap si am gatit vreo jumate de ora cu el. A fost neasteptat de usor si placut pentru amndoi. Asa am si mancat.
Cald mi se pare ca ii tin mai mult eu, ca e lipit de mine. Ieri erau aici niste calduri oribile. Trebuie sa le imbraci mult mai subtire cand le pui in wrap si tu la fel, ca te cam incingi de la gogoasa.
Asezat corect, nu mi se pare nimic daunator la pozitie. Dimpotriva, cand il pun pe burtica mea, el se aseaza instinctiv fix ca atunci cand sta in wrap: ca o broscuta, cu picioarele stranse sub el, mainile sub barbie si spatele usor curbat. Si doarme asa pe burta mea mult si bine, ca si in wrap de altfel.
diana85 spune:
Anitta, ma intrebai de lanolina - eu ma dau preventiv, ca sa ramana mamelonul hidratat, nu am asteptat sa fac rani ori iritatii.
Andra_C spune:
Ylari, la multi ani, scumpo! Sa ai parte de tot binele din lume!
Bine ai venit pe lume bebe Iulia, felicitari Anitta!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana (2 ani) si de Robin
Andra_C spune:
Fetelor, eu sunt super incantata, savurez la maxim fiecare clipa!!! La primul copil eram foarte stresata, de tot, de cat mananca, de cat doarme, de cat plange, de cat se ingrasa, de muci, de caca etc Eh, acum fiind al doilea nu mai am nicio treaba, niciun stres, si e atat de frumos
Azi ma simt si eu mai bine, nu mi sunt durerile asa de mari, sunt suportabile, Doamne ajuta!
La multi ani tuturor fluturasilor si floricelelor noastre
I-am luat acum Amanei de ziua copilului bicicleta fara pedale Strider, cica mare inventie. Sper sa ii placa si sa mearga cu ea http://www.stridersports.com/
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana (2 ani) si de Robin
diana85 spune:
Ylari, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita 100 de ani alaturi de cei dragi tie!
Deea_Deeutza spune:
Bine ai venit pe lume bebelina Iulia, sa fi sanatoasa si norocoasa. Anitta te pup mamica puternica, sa te refaci rapid si mult laptic.
Ylari la multi ani fericiti alaturi de cei dragi tie!
Eu astazi pe la 5 plec cu puiul meu acasa, mai e sta un pic la lampa ptr icter si gata. Scrisasem un mesaj kilommetric, dar m-a sunat cineva si l-am pierdut, dar cum ma instalez acasa calumea, intru si va povestesc tot.
Va pup pe toate si la multi ani puiutilor de 1 iunie!
Deea 38+/39+ cu
AMR 6 zileeeee
diana85 spune:
Cand am fost la medic la consultul de o luna, mi-a dat reteta pentru Vigantol 2 picaturi pe zi si Cebiolon (aparent Vitamina C), 5 picaturi pe zi. Teoretic, cred ca nu ii fac rau. Dar nu stiu daca are nevoie fiind hranit exclusiv la san si scos la aer aproape zilnic si nu stiu de ce mi le-a dat. Cand am intrebat pentru ce sunt medicamentele prescrise (nu stiam inca ce e pe reteta) mi-a raspuns "ca sa creasca mai bine". O netrebnica de doctorita. In fine, a fost prima si ultima data cand mergem la ea. Nu ma prea descurc eu cu portugheza si ea cu engleza deloc, asa ca am lasat-o asa cum era. Acum, nu stiu... sa ii dau, sa nu-i dau?
Si inca o intrebare pentru mamicile care alapteaza. Mancati fructe? Mie imi plac tare mult insa am impresia ca ii provoaca gaze orice mananc in afara de banane. Cirese, capsuni, pepene rosu/galben, mere - orice. Eu cred ca ar trebui sa faca parte din alimentatia mea cat timp alaptez si as manca 1 kg pe zi daca ar fi dupa mine, dar am impresia ca in zilele cand nu am mancat fructe deloc a fost mult mult mai linistit si fara probleme de burtica.