Bv Deea,Mmamita,Anitta!Hai mi_bebelina,Blanca!(56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Draga Mi bebelina (Diana), clar ca ma poti suna/sms si anunt.Oricum mutla bafta cu ricinul si o asteptam pe bebelina sanatoasa si voinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

MI_BEBELINA!bafta pe maine la baut ricinul.Doamne ajuta sa vina bebe sanatos si repejor!

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Joana, la odiseea fetitei mele majoritatea mamicilor dadeau la recomandarea pediatrului cam 2-3 picaturi de vigantol. A mea a avut fontanela mare, si mi-a recomandat 4 picaturi de la 3 luni (desi incepusem cu 2) si in urma unei discutii cu matusa-mea care e pediatru (din pacate in alt oras) am decis sa raman tot pe 2pic, deoarece o cantitate prea mare poate fi toxica pt bebe. La 1 an si 2 luni s-a inchis fontanela fiica-mii.
Ce n-am inteles e cum a stabilit dr ca are copilul tau lipsa de calciu. Ati facut analize? (imi cer scuze daca ai mentionat in mesaje anterioare). Sau ochiometric?!
Vigantolul (din care ii dai din plin, dupa parerea mea umila) are tocmai rolul de a fixa calciul, plus soarele (ca doar e vara)..

Felicitari tuturor proaspetelor mamici si mult succes celor ce urmeaza sa nasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Anitta, subscriu la tot ce ti-a scris Diana si astept cu nerabdare vestile bune. Iti pun si niste motate, desi stiu ca de fapt nu ai nevoie.

Mi_bebelina, curaj! Mai ai un pic. Va fi bine cu sau fara ricin. Nu prea inteleg de ce te grabeste doctorul, dar am inteles ca e o practica frecventa .

Joana, mi se pare un pic halucinant tot ce ti-a spus pediatrul. Nu crezi ca ar merita sa mai intrebi si alt medic? Mi se pare ca au innebunit cu totii. Daca nu esti fix pe medie e jale. Ba sa dai completare ca nu creste suficient, ba sa-i dai mai putin ca ia prea mult in greutate. Eu de nou nascut obez alaptat exclusiv si cu parinti normoponderali n-am auzit. Iar despre vitamina D... e vara!!!! Scuze, dar pe mine m-a enervat pediatrul tau si cred ca nu sunt singura de pe aici.

Titi, de mult tot vreau sa-ti scriu ca mi-e tare draga poza ta de la avatar. Expresia lui Eduard e de poveste.

Diana, si noi tot Moby ne-am luat. Cam cat timp il tii pe Mirciulica in wrap? Si nu-i tine prea cald? Cat ti-a luat pana ai reusit sa-l pui corect? Mie mi-e teama ca n-o sa-mi dau seama daca stau bine fetele in el (impreuna sau cate una, ca avem 2 wrapuri, doar suntem 2 parinti)

Fetelor, eu pe cine anunt daca e la o adica? Macar cu nasterea sa va informez si eu in timp cat de cat real.

Alma 37+ (de 3 ori femeie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

In viteza intru si eu sa felicit minunata mamica Mammita !!!
Bine ai venit draga Mayutza !!
Sa fiti sanatoase si fericite

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Nastere Usoara Anitta!!!!
Nastere Usoara Mi_Bebelina!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Nu am somn fetelor. Asa ca dau o cana de lapte cald, poate mai bagam pe urma ceva somn. N-am vrut sa va mai spun, dar de ieri seara(adica miercuri seara) mi-au aparut niste bubite pe degetele de la picioare si la maini(la maini mai putin) si ma mananca ingrozitor. Sunt 90% sigura ca sunt de la o crema cu care m-am dat pe picioare cu o seara in urma. Era ceva cu plante, chipurile pentru usurarea circulatiei, dar recunosc ca era deschis de cam multa vreme tubul, era spre sfarsit si nu mai vedeam termenul. Asa ca am comis-o. Acum m-am trezit de mancarime ca ieri(adica joi) am lasat fara sa dau cu nimic in ideea ca se amelioreaza singur. Acum stau ca huhurezu pe net si ma tot gandesc ce as putea sa-mi dau. Teoretic as putea sa dau cu creme de tot felul, practic stiti ca-s cam paranoica in ce priveste medicamentele in sarcina.

Joana nici eu nu-s de acord cu medicul tau. Nu ca ar trebui sa fim noi de acord, dar cred ca simti si tu ca nu-i corect ce-ti spune el acolo. Cu alaptatul la san n-ar trebui sa se bage. Un copil alaptat la san poate sa ia in greutate cat vrea el. Plus ca dupa numai o luna nu se decide asa radical ca trebuie hranit mai putin. Poate luna asta a luat mai mult, luna viitoare poate ia mai putin. Daca totusi cand ar trebui sa se inceapa diversificarea are o greutate mult mai mare decat normal, se va avea grija la diversificare. Daca dai peste un medic bun ai sa vezi. Daca o sa fie prea gras atunci n-o sa-i dati fainos, o sa-i dati sucuri de fructe, piureuri, dar fara fainoase. In plus majoritatea copiilor nu-s prea incantati de diversificare si oricum mananca mai putin.
Legat de calciu, n-am fost de acord de la inceput cu asta. N-are cum sa nu aiba calciu din moment ce el bea numai lapte. Ideea ca unui sugar i-ar trebui supliment de calciu e cat se poate de tampita. Da, poate nu fixeaza calciul, poate nu-l asimileaza, asta e altceva. E posibil sa fie nevoie de mai multa vitamina D, insa acum fiind vara nu se da o doza prea mare de vit D pentru ca duce la calcificari defectuase. Iarasi zic, e prea repede acum dupa o luna sa decida ca ii trebuie mai multa vitamina D. Nu face rahitism asa repede si chiar daca ar fi sa aiba un deficit de vit D recupereaza mult de la soare acum plus ca o sa stati din ce in ce mai mult pe afara si o sa fie din ce in ce mai mult soare. Cat despre tremorul de care spuneai la un moment dat, nu imi dau seama cat de pronuntat este insa stiu ca un usor tremor nu inseamna o problema de sanatate ci are legatura cu dezvoltarea neurologica fireasca a bebelusilor. Dispare in putin timp(mi se pare ca ti-a mai spus si o mamica treaba asta)
Ca are pielea rosie nu stiu, mie din poze nu mi s-a parut. Stii si tu ca trebuie protejat de soare, in principal sa nu iesiti la ore de varf, sa fie cat de cat ferit de expunere directa la soare fara sa fie totusi infofolit si eventual cremuit cu creme de protectie. Voi sunteti blonzi si el va mosteneste, poate l-a prins un pic soarele pe pielicica sensibila.
Despre marsupii, iar n-are dreptate medicul tau. Dar nu cred ca si-a batut vreodata capul cu asta, sunt sigura ca nu are informatii despre faptul ca unele marsupii sunt facute cu cap. Intr-adevar, au devenit celebre marsupiile alea de duzina in care copilul nu sta intr-o pozitie sanatoasa si probabil ca medicul tau nu stie si de cele bune. Nu e o scuza pentru el, incercam doar sa dau o explicatie inversunarii pe acest subiect. In rest e laudabil totusi ca isi da interesul, desi poate cu prea mult exces de zel inutil. Eu nu incurajez oamenii sa faca de capul lor si cred ca e esentiala o relatie buna cu medicul, insa trebuie si gasit medicul potrivit. Asa ca te sfatuiesc si eu ca celelalte fete sa cauti o alta parere, poate un alt medic la care sa ramai cu copilul. Pana atunci nu-ti bate capul, ia-te dupa instinct ca n-ai cum sa strici nimic asa de rau acum.

Anitta sper ca tu dormi acum linistita si nu stai ca mine cu ochii in monitor(sau pe tavan). Mi-a placut mult ce ai scris, parca am fost si noi cu tine in plimbarea cea frumoasa. Ma bucur ca esti tot asa relaxata si senina cum ai fost si pana acum, te admir pentru asta! Vad ca la tine e tot zenu odiseei, ca noi vad ca mai slabut asa.

Andreea, 37+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

La multi ani, Ylari! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi! Si curand vine si cadoul tau cel mare pe care stim ca-l ai aproape pregatit in burtica.

La multi ani tuturor copiilor! Celor marisori deja, celor proaspat nascuti in Odiseea asta si chiar celor care se pregatesc sa iasa la lumina. Anul asta e primul an in care sarbatoresc un alt copil decat pe mine, desi inca e in burtica. Ii urez sa vina cu bine pe lume si sa traiasca multi multi ani, fericit!

Andreea, 37+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ylari, sa fii fericita, sanatoasa si iubita! Si nastere usoara draga mea!

Anitta, nastere usoara bb sanatos!

Eu acum ma duc sa incerc ricinul , apoi ma apuc de terminat bagajul. Nu prea ma grabesc la spital.

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

S-au mai nascut citiva bebici de cind n am mai intrat.Noilor mamici Mmamita, Deea, Andra_C, Gabiko76, Cuchilici.. Sa va traiasca bebeii,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei si voi sa fiti sanatoase sa puteti sa i ingrijiti!
Bafta si nastere usoara Anitta,Blanca,mi_bebelina!
Vad ca incet dar sigur se micsoreaza lista cu gravidute.Incepe sa ma apuce si pe mine nelinistea un pic,eu voi face ceza marti daca mai apuc.Elena,2 liniute,voi cum mai stati? noi am mai ramas cu DPN apropiate ...

La multi ani,Ylari!Mai e putin si ti primesti si tu cadoul

Mergi la inceput