Bv Deea,Mmamita,Anitta!Hai mi_bebelina,Blanca!(56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Tiiii ce liniste iar pe aici...
Bon, eu am mai tras un pui de somn de la 7-9:30 m-am trezit am hranit copilul, am mai balotat si eu trei felii de paine cu branza si rosii iar acum tocmai am terminat de papat niste cirese. Nu am chef de nimic, dar de nimc fetelor, cred ca ma bag la tura a doua de calcat. Urasc sa calc...
Va pup

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 2+
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Am observat si eu linistea asta suspecta, scrisesem la un moment dat un mesaj, dar mi-a cazut netu si s-a pierdut mesajul. Mai bine, ca oricum eram cam stresata aproape panicata...acum mi-a mai trecut. Mi-a cam fugit zenul acum cand am realizat ce aproape sunt de termen. Plus ca ma cam apasa si linistea asta de aici, toate mamicile sunt ocupate(asa cum o sa fim si noi), n-am cu cine sa povestesc... Si eu trebuie sa mai calc dar n-am asa multe, poate le aman pana se usuca si restul de pe sarma.

Andreea, 37+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Felicitari, Mmamita draga! Sa aveti parte de tot ce-i mai frumos si bun!

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Draga Mmamita felicitari!!!!!!!! Ma bucur mult ca mandretea de Maya este bine si grasunica!!!!

Hai Aever , nu te panica acum pe ultima suta, inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Vaai, ce de surprize!

Deea, Cori, felicitari! Sa fiti sanatosi, mancaciosi, sa fie laptic si bebe necolicosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Aever nu te speria scumpo, o sa fie altceva dar o sa fie bine! Vei fi atat de fericita, ai sa vezi!
Pe mine apripierea de termen ma bucura, abia astept sa ii vad ochisorii!

Am tras si a doua tura de calcat, i-am refacut sotului stocul de camasi si i-am calcat Evei toooaaate hainutele din cosul de rufe spalatd si necalcate. O fi vreo premonitie? Ca ma mananca si in talpa, lol. Fetelor cat de mult imi doresc sa vina bb, cred ca v-am zapaciiit!
Hai pupilici.
Aever, Zoe, fii barbata! Pup si tie

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 2+
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Virgi, ce avatar simpatic ai!!! Cu ochi albastri! Si asa prezent, nu zici ca are doar 5 saptamani.
Ylari, harnicuta lu' mama!
Stefulici, cum stai cu munca prin casa? Ai reusit sa le aranjezi cum ti-ai propus? Te afecteaza la burtica munca?

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Revenim si noi la apel dupa o lungaaa absenta! Asacum v-am scris, miercurea trecuta la 7.32 a venit pe lume bebe Rares Operatia a fost foarte ok, insa anestezia mi-a pus capac, fetelor! Am avut dureri de cap pana alaltaieri..dar dureri care nu au cedat la nimik si care m-au tinut la pat in toate aceste zile. De externat din spital am facut-o repede, la 48 h, bebe este foarte bine, pana ieri a recuperat deja greutatea pe care o avea la nastere. De doua zile papam doar tzitzi..desi nu mai aveam sperante ca dupa 6 zile de formula o sa reusim sa scapam de bibe. Mai plange cate un pic noaptea..mai ales daca tb sa faca pupu..in rest..suntem in sfarsit bine.

Felicitari tuturor mamicilor care au nascut intre timp si mult noroc celor care se pregatesc zilele astea!
Nu am apucat sa citesc din urma..
O sa mai scriu cand mai am un pic de timp liber!

mami implinita de Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mmamita

S-a implinit minunea incasha Maya! 3,235kg, o nastere dificila dar cu un rezultat minunat - o indianca get-beget( din nou). Va pupacesc!

Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (38+)

Felicitari, scumpa mea! Sa iti fie fetele sanatoase si norocoase, sa va bucurati impreuna 100 de ani de acum

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana (2 ani) si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Mmamita felicitari, sa fie sanatoasa si norocoasa indianca voastra scumpa Dalia Maya!!!
Diana, am cumparat deja pompa Avent electrica, sper sa nu fie nevoie sa merg sa mi-o schimbe. Pe langa pompa am luat si un starter set de biberoane si sterilizatorul pentru microunde, asa ca nu mai pot trece pe Medela.
Aever si eu sunt nerabdatoare sa vina bebster, mai ales ca de cand a venit mama ma plictisesc tare de tot, nu mai gatesc, nu mai fac curatenie, nu mai am acces mai deloc la laptopul meu, stau ca o closca toata ziua si sunt ciufuta rau de tot. Mi-e greu sa ma obisnuiesc cu un musafir in casa, chiar daca e mama. Si eu si sotul avem o gramada de tabieturi... nu va inchipuiti ce nervi pe noi.

Anitta iti doresc nastere usoara maine!

Las niste majorete pentru fetele ale caror bebei se gandesc sa ne faca surprize ca nu se stie cand mai intru.

Va !

Elena 38+ cu Bebster AMR 1+

Mergi la inceput