Bv Deea,Mmamita,Anitta!Hai mi_bebelina,Blanca!(56)
Raspunsuri - Pagina 10
mi_bebelina spune:
Eu sunt cum ma stiti, niciun semn.
Mi-am cumparat aseara uleiul de ricin, poate imi si fac curaj maine dimineata sa-l
Mi-e teama sa nu ma chinuie degeaba, mi-a zis ca imi face si nu nush ce injectie......banui calciu intravenos, dar nu-mi rupe membranele. Si daca nu se rup ele, cica mai asteptam. De epidurala nu stiu sigur daca imi va face, desi o voi ruga cu cerul si pamantul sa-mi faca, am avut la prima nastere si asa bine o fost....
Legat de epidurala, am fost aseara la spital, insa nu am rezolvat inca. Nu mi-o pot inlocui cu altceva in caz ca nu o folosesc fine, eu as vrea sa o pot folosi. Dar m-a intrebat farmacista de care imi trebuie, i-am zis ca vreau pt nastere naturala, mi-a zis ca e 150 ron. Vin apoi la o farmacie belladona , farmacista nu se pricepea si imi spune ca are la 2 preturi, de 90 ron si de 200 ron, dar nu stie care e diferenta. Asa ca mai am azi sa ma hotarasc.
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
YLARI spune:
Am intrat ptr ca am presimtit ca este o nastere!
Mamitaaa bafta mami nastere usoara, ha ha ha, indianul tau n-a avut dreptate!!!
Mi-bebelina nu stiu ce sa iti zic de uleiul de ricin... Doar iti tin pumnii sa fie cum vrei tu. dar cu trusa de epidurala daca pastrezi bonul nu o poti schimba chiar la farmacie? Eu iti doresc sa o folosesti.
Pupici, asteptam vesti Mamita!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 2+
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
alma_alma spune:
Hai Mmamita! Nastere usoara! Esti in titlu
Felicitari, Deea! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii! Te asteptam cu mult drag sa revii in forta pe forum.
Alma 37+ (de 3 ori femeie)
Anitta_O spune:
Mmamita, uh, ce emotii! Sa fie cat mai bine si usor!
Si eu am intrat tot asa, cu ceva ganduri ca cineva naste.
Mi_bebelina, cred ca oxitocina iti pune in perfuzie. Daca nu foloseste trusa de epidurala, poate reusesti sa o vinzi aici sau la gravidutele mai mici. Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara!!!
La mine s-au potolit contractiile, din fericire. Azi o sa stau mai potolita.
Ylari, ce bine ca ai primit landou! Foarte bine ca desfaci patutul, eu l-am desfacut doar acum, cand am plecat la Iasi sa nasc, cu o seara inainte si am constatat ca il prinsese putin mucegaiul, de fapt un miros de mucegai, nu l-a patat deloc . Asa ca a avut sotul meu ce-l freca prin baie.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 38+
blanca000 spune:
Mmamita ce supriza..super..sa vina Maya sanatoasa.
Eu la fel, nici un semn..si vreau si eu sa nasc, dar stau cuminte si astept sa treaca corpul la treaba cand e momentul potrivit.
virgiL spune:
HAI MAMITAAAAAA!HAI MAYUTAAAAA!
DOAMNE AJUTA SA MEARGA LUCRURILE EXCELENT !
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
blanca000 spune:
Bebelina..eu data trecut nu am folosit epidurala si am vanduto aici pe DC la fete cu sarcina mai mica...
Vad ca tu ai termen pe 3.06 de ce te pune dr sa bei ricin si altele mai devreme?...in lista noastra vad ca naturalele vin pe la 40-41 sapt cu exceptii..bine ca si eu as vrea sa nasc sapt asta...poate in we ca e trend..
Mmamita spune:
S-a implinit minunea incasha Maya! 3,235kg, o nastere dificila dar cu un rezultat minunat - o indianca get-beget( din nou). Va pupacesc!
Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (38+)
aever spune:
Bravo, Mmamita!!! Ce inspirata am fost ca ti-am pus ieri motate! Si tu ziceai ca nu si nu. Si eu m-am trezit pe la 5 si am avut o presimtire ca e ceva important pe forum, dar m-am culcat la loc, am zis sa profit sa dorm acum cat mai pot.
Aoleu, aoleu, ramanem putine de tot in lista de gravide!!! In curand imi vine si mie randul! Acu la final m-am trezit si eu sa ma sperii... Macar daca ajung pana luni, marti sau chiar miercuri.
Fetelor, eu o sa anunt pe Virgi si pe Joana. M-am gandit eu ca mai bine e sa anunt mamici care au bebeii de ceva vreme si poate s-au mai obisnuit cu ei. Ca fetele care nasc acum or sa fie suprasolicitate de noile schimbari si ma gandesc ca e stresul mai mare. Valeu cum ma iau palpitatiile cand ma gandesc!
Andreea, 37+ cu BebeLUnu
blanca000 spune:
Mmamita felicitari si pentru nasterea dificila, asteptam si detalii..micuta incasa cred ca e o frumusete..sa iti traiasca si sa fie fericita mereu.
Bravo!