Bv Deea,Mmamita,Anitta!Hai mi_bebelina,Blanca!(56)
Raspunsuri - Pagina 9
virgiL spune:
DEEA,felicitari mami!Sa-ti traiasca puiul sanatos,iar tu sa te refaci rapid si sa ai laptic!
AEVER,ai PM
Virginia .mami de Ioana si de Lucas
BelissimaEva spune:
Wooohooooooo Felicitari mami Deea, Bine ai venit bebe Victoras!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei
virgiL spune:
DIANA,nu stiu cand as putea sa ma mai mulg simai ales ce sa mulg,caci asta mic are un program tare haotic...cand suge la 2 ceasuri,cand la o ora ,cand la jumate...de ex de ieri pana azi m-a disperat,a supt aproape in continuu..poate are si el vreun puseu de crestere.Am in casa un biberon bun de la Avent care nu curge daca nu trage puiul din el,am si pompa manuala,chiar m-am muls intr-o zi sa vad cam cat lapte pot colecta...este „marfa”,sfarcuri slava domnului,dar cum spunea una din fete....ma ustura frate de durere..Am ajuns sa-mi doresc sa dorm 3 ore legate.....
ANITTO,plimbareatza pana la capat.....Imi pare rau ca s-a speriat prietena ta cu masuratorile respective.Sunt convinsa ca va fi totul bine!.M cu cine a ramas acasa?Cine are grija de tine in spital?Bafta maxima pe vineri si vorba ta ,sa-i dea Dumnezeu medicului care te va opera inspiratie si maini de aur!
virgiL spune:
ELLY,si puiul meu a mai sangerat cateva zile dupa ce i-a cazut buricutul.I-am tratat zona cu betadina si dupa ce se zvanta putin dadeam cu baneocin pudra.Cam intr-o saptamana s-a vindecat complet.Chiar daca nu miroase,secretia nu e ok.Daca in 2-3 zile de baneocin nu se potoleste mergi la pediatru.Granuloamele se pot resorbi de la sine sau pot avea nevoie de tratam medicamentos sau chirurgical.
MAMITA,scorkie draga ti se apropie sorocul....Las sa fie cu bafta!Cum e in noua locatie?V-ati mutat sau is eu nebuna?.Sper ca te simti mai bine si tu,si piticutza ta!
virgiL spune:
Cu lohiile stiu sigur ca nu-i in regula sa se opreasca dupa 5 zile.Vorbiti cu medicii vostri.Intr-adevar fluxul nu-i constant,sunt zile in care curge mai tare,zile in care abia apar cateva picaturi.Eu fac peste 2 zile 5 saptamani de la operatie si inca ma distrez cu scurgerile minunate....dar muuuult,mult diminuate.Operatia nu ma mai doare,in schimb am niste dureri ciudate in jurul buricului,si in interior, si pielea pe burta...acolo unde ma durea si cand crestea burtik in sarcina.Ma gandeam ca poate am facut febra musculara ,ca la cata miscare fac zilnic...dupa ce am zacut o sarcina intreaga...(vorba vine zacut,dar m-am deplasat mai mult cu masina,la treaba eram mai mult pe scaun).Acum sunt cu puiul sus sau jos,sau pe umar,sau pe burta,zilnic plimbarea pe jos cu landoul,zilnic la treaba 2-3 ore,zilnic ori la cumparaturi ,ori prin bucatarie facand ceva bun(ca vase nu spal,vorba Andreei,sunt o doamna si eu).
Am un stres pt la noapte...tare a fost agitat puiucu de ieri incoace...
Anitta_O spune:
Virgi, il am pe domnul sot cu mine, se relaxeaza deocamdata baiatul pana vineri, la o sticla de bere, un cico, o plimbare cu neFasta. De vineri trece la aparat, tre sa faca supa, ceai, paine prajita.
Eu am contractii, in seara asta parca am avut mai multe, cu tot gynipralul, plus niste lovituri puternice in col si am mancat o multime, sper sa nu ma apuce ceva la noapte. Ah, si am baut si vreo 50 de ml de vin bun-bun. Zile frumoase si calde, asa, de suflet, de pregatire, de haladuit si simtit confortabil cu mine insami. Imi doresc mult ca si perioada spitalizarii sa decurga dupa cum imi doresc sau, cel putin, fara prea multe framantari sau compromisuri.
Iti doresc o noapte cat mai usoara!
Mamitule, aveam eu o vaga banuiala ca vom naste cam in aceeasi perioada,avem si DPN-ul in zile consecutive, mi te simt aproape, nu-s de ce, de multa vreme.
Alinusha, bine ai revenit cu vesti! Iti doresc multa putere si multa intelepciune si echilibru sa te descurci excelent cu doi copii mici!
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 38+
Anitta_O spune:
Virgi, M a ramas cu socrii, iar matza cu mama. Fiecare tre sa puna mana sa ne ajute, nu? Mama a avut pisici aproape toata viata, ii sunt dragi si se pricepe, iar socrii mei au avut grija de M inca de la o luna, cand am avut nevoie cu sesiunile sau cu serviciul meu.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 38+
YLARI spune:
Pfuuu mai adineauri am terminat de gatit, supa de pui cu galuste (iar) salata de boeuf (iar) si mancarica de fasole verde. Spalat Eva, culcat Eva si acum ma rasfat un pic in lumea virtuala.
Anitta scumpa ma batea gandul sa le fac o reclamatie boilor de la cabinetul care mi-a gresit secretia dar mi-am dat seama ca au trecut 2 sapt si pot sa spuna ca am facut tratament si de aia sunt curata acum. Da-i incolo de distrusi.
Sunt fericita ca vom primi un carucior hauk cu landou, ceea ce inseamna ca nu mai dam noi banii pe el ca acum daca nasc la medlife o sa fie un piiiic mai greutz cu banutzii. Bine, eu aveam de la Eva si un carucior gen landou dar nu are rotile pivotante si ma rupea la maini. Era si cam greu, asa ca acum am scapat de o grija. Am adus si patutul de voiaj aici sa il montam in sufragerie si caditza, maine vreau sa o spal, sa o curatz, etc.
Elena am vazut ca vrei sa faci in prima pagina modificarile cand vei avea putin timp. Te rog ma treci si pe mine cu ceza programata pe 12 iunie? Pup.
Virgi te imbratisez si pe tine, Doamne ajuta sa vina curand si noptile linistite.
Mamita bine ca v-ati revenit. Eu nu am prea avut pb cu Eva cu diareea, in 4 ani mi-a facut o enterocolita pe la 1,2 ani si inca un episod diareic primavara asta de la amigdalita streptococica si de la siropele/medicamentele pe care i le-am dat atunci. Ca si tratament se recomanda ceai de menta, sticsuri si grisine, supa de morcov cu orez, saruri de rehidratare si eventual smecta, paine prajita, uscaturi de-astea care sa stranga stomacelul.
Deea ce o mai face?
Noapte buna si linistita fetelor!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 2+
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Mmamita spune:
Sunt la spital, dilatatie 4, vine Mayutaaaaa!!!zeeeeeeen!
Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (38+)
mi_bebelina spune:
Felicitari Deeutza draga, refacere rapida si bebe papacios!
Hai Mammita! Natere usoara si mult zen!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu