Bravo Rocsy! Flori de liliac mai-iun-2010 ( 13 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Hello!

Vreau sa urez si eu cu intarziere La multi ani pustilor care si-au serbat ziua de nastere cat am fost lipsa pe aci!

Am disparut ca magarul in ceata, ducandu-ma o saptamana la mare. Ne-am distrat, ne-am simit bine.
Cam atat de la noi!

Nu am citit din urma, ma duc sa recuperez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Nicoleta nu v-a prins' ploaia la mare?
Unde-ati fost?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Neatza!
Dau cafelutza!

La Neptun am fost, de plouat a plouat de vreo 3ori, dar au fost ploi de vara. a plouat, apoi a aprut soarele si a uscat tot.

Nu ma asteptam sa fie statiunile asa goale la noi, desi sezonul estival la noi incepe la 1 mai. Nu am mai fost pe litoralul romanesc de vreo 12 ani.....Dar ne-am bucurat de liniste si ne-am plimbat cu bicicleta fara a duce grija unui trafic intens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!
Nicoleta ma bucur ca ati avut un concediu linistit.
Probabil vremea i-au tinut pe turisti acasa.

LA MULTI ANI, Andreea Antonia!
Sa fii sanatoasa, cuminte si fericita alaturi de surioara si parintii tai!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Neatza !
Dau cafeaua!

Alina- nu ma refer numai la turisti, ci si la lipsa de activitate a hotelierilor si a comerciantilor. Abia cand am plecat noi incepusera sa miste ceva, pe cand la bulgari (ca am dat o fuga si acolo) ziceai ca-i august.

Noroc ca am fost la un hotel la care aveam toate mesele asigurate, caci altfel nu aveam de unde alege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Nico
: pai tu nu vezi ce fac unele hoteluri si cu programul all-inclusiv ? In loc sa isi atraga clientii , ii alunga .

Ultima perla a Sofiei de aseara , ca e vorbareata mare in ultimul timp : ma scosese din minti aseara, se tot fataia, nu vroia sa ia pijamaua, de fapt ... nu ca nu vroia, dar are o placere deosebita sa ma alerge pe mine, sa dea din picioare etc si eu sunt foarte stresata sa nu imi loveasca burta. La un moment dat , dupa multe rugaminti trecute aiurea pe langa urechea ei, mi s-a ridicat tensiunea, am explodat si ii spun :"daca nu te potolesti am sa iti dau una de nu o sa mai stii nici cum te cheama" ( suna cam urat dar eram turbata ) , la care raspunsul ei , simplu, tare si din tot sufletul : "ANA, ANA mami, ANAAA" .... pe cuvant ca mi-au trecut toti nervi si am izbucnit in ras. Imi spusese cu asa o seriozitate ca o cheama Ana ( asa isi spune ea cand vorbeste despre persoana ei, stie ca o cheama Ana Sofia, ca noi toti o strigam Sofia dar cand o intrebi cum o cheama ea isi spune Ana ).
Ar trebui sa scriu toate momentele astea undeva, ca sunt o multime si deja incep sa le uit !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 36+ Maria Natalia ( AMR 20 de zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Frumooooos ce povestesti tu acolo!

Rocsy- eu am fost la un hotel la care nici nu visam ca poate exista asa in Romania. Camera avea 25 mp o veselie pt fi-miu ca putea alerga in voie, iar eu nu-mi faceam griji ca se loveste in vreun colt de mobila.

Ce mi-a parut rau e ca in ultima zi la plaja, si-a invins teama de valuri. Mi-a parut rau ca nu am mai stat ca sa se poata bucura in voie de apa marii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neataaaaaaaaaa

La multi ani floricelelor

Luca
Damian
George
Mara
Maia
Marisa Alexandra

Sa va fie de bine concediul,Nico
Rocsy super tare Sofia...sau Ana,pardon
Alina ce mai faceti?

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Hello!

Cris- multumesc!

Urez si eu La multi ani pustilor care peste weekend si saptamana viitoare vor implini 2 anisori!

Eu o sa dispar din peisaj pana vinerea viitoare, asa ca va doresc weekend placut si aniversari frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Luca
Damian
George
Mara
Maia
Marisa Alexandra

Mergi la inceput