Bravo Rocsy! Flori de liliac mai-iun-2010 ( 13 )
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
NicoletaB spune:
Hello!
Vreau sa urez si eu cu intarziere La multi ani pustilor care si-au serbat ziua de nastere cat am fost lipsa pe aci!
Am disparut ca magarul in ceata, ducandu-ma o saptamana la mare. Ne-am distrat, ne-am simit bine.
Cam atat de la noi!
Nu am citit din urma, ma duc sa recuperez!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Nicoleta nu v-a prins' ploaia la mare?
Unde-ati fost?
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
NicoletaB spune:
Neatza!
Dau cafelutza!
La Neptun am fost, de plouat a plouat de vreo 3ori, dar au fost ploi de vara. a plouat, apoi a aprut soarele si a uscat tot.
Nu ma asteptam sa fie statiunile asa goale la noi, desi sezonul estival la noi incepe la 1 mai. Nu am mai fost pe litoralul romanesc de vreo 12 ani.....Dar ne-am bucurat de liniste si ne-am plimbat cu bicicleta fara a duce grija unui trafic intens.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Buna!
Nicoleta ma bucur ca ati avut un concediu linistit.
Probabil vremea i-au tinut pe turisti acasa.
LA MULTI ANI, Andreea Antonia!
Sa fii sanatoasa, cuminte si fericita alaturi de surioara si parintii tai!
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
NicoletaB spune:
Neatza !
Dau cafeaua!
Alina- nu ma refer numai la turisti, ci si la lipsa de activitate a hotelierilor si a comerciantilor. Abia cand am plecat noi incepusera sa miste ceva, pe cand la bulgari (ca am dat o fuga si acolo) ziceai ca-i august.
Noroc ca am fost la un hotel la care aveam toate mesele asigurate, caci altfel nu aveam de unde alege.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/r_ocsy/r_ocsy.jpg)
r_ocsy spune:
Neata !
Nico : pai tu nu vezi ce fac unele hoteluri si cu programul all-inclusiv ? In loc sa isi atraga clientii , ii alunga .
Ultima perla a Sofiei de aseara , ca e vorbareata mare in ultimul timp : ma scosese din minti aseara, se tot fataia, nu vroia sa ia pijamaua, de fapt ... nu ca nu vroia, dar are o placere deosebita sa ma alerge pe mine, sa dea din picioare etc si eu sunt foarte stresata sa nu imi loveasca burta. La un moment dat , dupa multe rugaminti trecute aiurea pe langa urechea ei, mi s-a ridicat tensiunea, am explodat si ii spun :"daca nu te potolesti am sa iti dau una de nu o sa mai stii nici cum te cheama" ( suna cam urat dar eram turbata ) , la care raspunsul ei , simplu, tare si din tot sufletul : "ANA, ANA mami, ANAAA" .... pe cuvant ca mi-au trecut toti nervi si am izbucnit in ras. Imi spusese cu asa o seriozitate ca o cheama Ana ( asa isi spune ea cand vorbeste despre persoana ei, stie ca o cheama Ana Sofia, ca noi toti o strigam Sofia dar cand o intrebi cum o cheama ea isi spune Ana
).
Ar trebui sa scriu toate momentele astea undeva, ca sunt o multime si deja incep sa le uit !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si
36+
Maria Natalia ( AMR 20 de zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
NicoletaB spune:
Frumooooos ce povestesti tu acolo!
Rocsy- eu am fost la un hotel la care nici nu visam ca poate exista asa in Romania. Camera avea 25 mp o veselie pt fi-miu ca putea alerga in voie, iar eu nu-mi faceam griji ca se loveste in vreun colt de mobila.
Ce mi-a parut rau e ca in ultima zi la plaja, si-a invins teama de valuri. Mi-a parut rau ca nu am mai stat ca sa se poata bucura in voie de apa marii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
NeataaaaaaaaaaLa multi ani floricelelor
Luca
Damian
George
Mara
Maia
Marisa Alexandra
Sa va fie de bine concediul,Nico
Rocsy super tare Sofia...sau Ana,pardon
Alina ce mai faceti?
![](icon_smile_approve.gif)
![](sofer.gif)
NicoletaB spune:
Hello!
Cris- multumesc!
Urez si eu La multi ani pustilor care peste weekend si saptamana viitoare vor implini 2 anisori!
Eu o sa dispar din peisaj pana vinerea viitoare, asa ca va doresc weekend placut si aniversari frumoase!