Bravo Rocsy! Flori de liliac mai-iun-2010 ( 13 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

La multi ani floricelelor

Luca
Damian
George
Mara
Maia
Marisa Alexandra

LA MULTI ANI si din partea noastra!
Citat:

Alina ce mai faceti?

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bine! Multumesc de intrebare!
Sunt ca un robotel' mereu obosita.
Ma culc obosita, ma trezesc obosita.
Cand vin de la servici, ma asteapta alte treburi:gatit, spalat..etc.
Ne este un pic greu ca suntem numai noi doi (eu si sotul), fara alt ajutor.
Mergem inainte. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom face fata.
Fetele sunt bine.
Justina vorbste din ce in ce mai bine. O aude pe Ioana si a invatat sa numere pana la 10.Pana la 3 spune singura, apoi repeta dupa noi.
Uneori ramane la patu' , si il tot repeta chiar ii zic in continuare: cinci, sase...

Va doresc o seara placuta!
Merg sa vad daca s-a facut dulceata de visine.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

Si a venit caldura ... ce bine !
Am terminat si eu in sfarsit cu sortatul hainelor de bebelus, reimprospatarea lor ( in sfarsit ultimele 2 masini de haine stau la soare la uscat ), mai trebuie doar sa reorganizez dulapul fetelor si sa aranjez hainitele. Momentan in casa e racoare, deci astazi si maine pot sa am spor la ele.

Ioana : faceti si voi ce puteti ... nu te mai stresa. Eu am renuntat de mult sa ma mai stresz pentru toate, fac cat pot, sotul la fel si cu asta basta !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 36+ Maria Natalia ( AMR 18 de zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Salut !

Si a venit caldura ... ce bine !
Am terminat si eu in sfarsit cu sortatul hainelor de bebelus, reimprospatarea lor ( in sfarsit ultimele 2 masini de haine stau la soare la uscat ), mai trebuie doar sa reorganizez dulapul fetelor si sa aranjez hainitele. Momentan in casa e racoare, deci astazi si maine pot sa am spor la ele.

Ioana : faceti si voi ce puteti ... nu te mai stresa. Eu am renuntat de mult sa ma mai stresz pentru toate, fac cat pot, sotul la fel si cu asta basta !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 36+ Maria Natalia ( AMR 18 de zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Buna!
Spor la sortat , la ce-a m ramas!
Si eu am m sortat din hainutele Justinei. I-am lasat numai cele de vara si cāteva bluzite/ pantaloni m subtiri..
In legatura cu celalalt subiect: fac numai ceea ce e necesar. Si as;a am m redus din ele: dau cu aspiratorul, spalat baia o data/ saptamāna.
De gatit tb sa gatesc, plus activitatile de la servici, de ajung sa stau peste program.
Ajung acasa la 17:40.
Avem si gradina, Iar in perioada asta tb udat , smulsa buruiana ( apropo, m dvm am venit gradina ). Am profitat ca fetele dorm si ca e weekeeendd!

Weekend placut va doresc!
Am editat. Am scris de pe iPad si am scos diacriticele.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, Marisa Alexandra!
LA MULTI ANI, Stelios!
LA MULTI ANI, Patricia Andreea!
LA MULTI ANI, Bianca Maria!
LA MULTI ANI, Eliza Alexia!
LA MULTI ANI, Raluca!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Sofia este la circ cu Florin ... mi-ar fi placut sa ii vad reactia, dar mai bine ma relaxez si profit de linistea din casa. Sunt curioasa cu ce impresii si povesti se intorc de acolo >

Apropo : ieri, o ridicam de pe olita si pana ii aranjez eu chilotei si pantalonii, ea se juca cu o suvita din parul meu si se tot chinuia sa o aranjeze , intr-un final e multumita de rezultat , se uite la mine si spune "mami umoasa" ( frumoasa in traducere ) si mi-a dat un pusi. A fost asa de dulce ca mi-a venit sa o mananc toata.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 36+ Maria Natalia ( AMR 17 de zile )

Mergi la inceput

Neata !

Unde sunteti ? Nico stiu ca si-a anuntat disparitia, Cris ???

La Sofia i-a placut enorm la circ, a stat cumintica cu exceptia momentului in care si-au facut aparitia pe scene cativa ponei ... a vrut sa fuga la ei, s-a lasat cu plans pana si-au terminat numarul. S-a speriat de aparitia primului clown, care a coincis si cu muzica data foarte tare si s-a refugiat in bratele lui tati, ulterior a inceput sa ii placa. Fascinata de-a dreptul a fost de o "tanti" care era sus si nu am inteles exact ce facea ... si de baietelul din fata ei care era neastamparat si a luat o cazatura destul de urata ce a impresionat-o pe d-ra .
Deci ... a fost o experienta placuta la "cic"

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 36+ Maria Natalia ( AMR 16 de zile )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Salutare!!

N-am timp de nimic, pur si simplu, sau nu stiu eu sa ma organizez
Matei e complet diferit de cum a fost Luca, e la extrema cealalta..are colici, suge la greu, sunt mai mult pe post de suzeta, in special noaptea, e mai mult in brate, de multe ori il las sa planga sa pot sa ma ocup de Luca, schimbat, mancare si ce mai are nevoie, pt ca pur si simplu nu am cum sa fac.

Luca e la fel, gelos, frustrat, il loveste de cate ori poate si pe noi si pe cei din jur nu stiu cum sa mai procedez cu el.

Ioana iti multumesc ca mi-ai impartasit experienta ta cu fetele

Sa va fie de bine concediile, noi spunem pas anul asta..

Rocsy nu pot sa cred ca asa putin mai ai si tu..ce bine ca ati scapat de pampers, noi inca nu..
Apropo Luca are zile cand are si 5 scaune pe zi care sunt normale, dar lucrul asta se intampla de cand am venit cu Matei acasa.

Am fugit..pupici

Mergi la inceput

Offf ... tigruta ! Imi pare tare rau ca inca nu ati gasit echilibrul de care aveti nevoie . Mai rezista putin, pana la urma tot veti ajunge la un numitor comun.

Sofia se plimba cu hainele de bebelus prin casa, reorganizeaza dulapul si vorbeste intr-una : "aine bebe mic Atalia" ... cred ca i-a scos sosetele ne "n" ori din dulap pana acum !!! Inca nu a descoperit restul hainelor ca nu m-a vazut asezandu-le in dulap, nu era acsa si a ratat momentul .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 36+ Maria Natalia ( AMR 16 de zile )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Am facut www.dan-marius.ro/poze/20120224121346cafea-cu-dragoste.jpg1.jpg" target="_blank">cafeaua
Rocsy sunt aici,multumesc de intrebare
Intai sa ma laud:de 2 saptamani am scapat de "dhadhanaaaa"(suzeta),
iar acum sa ma plang:suntem intr-o perioada de "nimic nu-mi convine".Ne zapaceste cu plansul..se smiorcaie din orice,nu-i place nimic,vrea decat in bratele persoanei care are treaba,etc

In rest...munca,acasa...munca,acasa..
Va pupam

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Neata !

Multumesc Cris de cafea, am un somn in mine, as dormi non-stop !
Bravo Sebi, ati scapat de suzeta , esti baiat mare acum !!!
Din cate stiu eu fazele astea dureaza o perioada si apoi dispar de la sine ...

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 37+ Maria Natalia ( AMR 15 de zile )

Mergi la inceput