Licurici de ianuarie-februarie 2009 (167)
Raspunsuri - Pagina 5
Porumbita spune:
a, si sa va zic...
sotul duminica participa la semi maraton; si imediat dupa l am inscris pe R la o competitie (cu bicicleta fara pedale ) aici http://www.scuterul.eu/stridercup
Carmen_Marieta spune:
Salutare fetele,
eu ieri am fost cu mandra la birou, a fost asa de cuminteeee.. Voiam sa va zic ca se pare ca nu e situatia nasoala, noua directoare economic vrea sa aiba personal calificat, iar tipa careia i-am predat eu atributiile mele acum este contabil sef, si a vorbit cu directoarea foarte "frumos despre mine", ideea e ca din sept-oct ma pot intoarce la birou.
Acum ramane sa ne hotaram ce facem cu Elena.. este foarte greu.. pe de-o parte as duce-o la mama( dar numai cand ma gandesc ca nu o vedem o saptamana ma apuca depresia), ma gandesc cum va reactiona si cum se va comporta Stefan fara ea.. pe de alta parte as duce-o la gradinita...
Stiti cat de greu imi e?? In septembrie va avea doar 1 an si 9 luni..
Porumbita bafta sotului!! Si lui Robert!
Crisspy am admirat si comentat pozele... oricum sunt niste scumpi!
Miere ma bucur ca Aidan merge la scoala la care doreati. Felicitari!
Naty spune:
Hello,
Multumesc de intrebare, Nadia e bine, inca mucioasa, dar si-a revenit.
Nu am mai fost ieri la contrl, oricum maine avem programare la dr. care o vede de obicei.
crisspy foarte frumoase poze.
patricia v-am vazut si pe voi, Vladut e tare, tare dragut, iar Irina deja domnisoara.
carmen nu se poate sa o duceti la mama dimineata si sa o luati seara?
miere felicitari pentru scoala lui Aidan!
Noi am hotarat sa nu o mai ducem la gradi, si asa e marcata rau de experienta spitalului. Oricum mai era o luna pana la vacanta. Incercam iar in toamna.
Carmen_Marieta spune:
Naty pana la mama facem cam 1h30 si ma gandesc ca ar fi cam greu pt ea sa o plimbam zilnic.
Porumbita spune:
carmen ma bucur mult dc se rezolva cu jobul; eu clar as opta la elena pt gradinita; pe robert l am dat la 1 an si 7 luni si a fost ok;
roxanaz spune:
Carmen, ce veste buna cu munca, bravo!
Porumbito succes sotului tau, si lui Robert!
https://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/MAI2012?authkey=Gv1sRgCImJk82M18W0-QE#5748593440447263634 ce seamana Andra cu Razvan aici
Raluca, sunt sigura ca va fi ok Nadia dupa vara
crisspy spune:
Porumbita bafta sotului la maraton si lui Robert la cursa.
Carmen ma bucur ca nu mai trebuie sa cauti job. Si eu tot pentru gradi sunt, mai ales ca ai zis ca ii place acolo si mai e si cu Stefan.
Of Patri, si Razvi in ultima perioada tot asa facea...sa vedem cum o sa fie de la toamna.
Naty poate Nadia o sa-si schimbe viziunea asupra gradinitei pana la toamna.
Rox au momente in care seamana tare rau.
Eu am zis ca la Andra o sa procedez altfel decat la Razvi, adica o sa o incurajez sa manance singurica de mica. Ei, ash, face si Andruska niste fete cand ii dau ceva in mana sa duca la gura de zici ca ii dau rahat...are asa o expresie de dezgust, valeu mama. Dar ar putea roade la rotile de la masinile lui frati'su toata ziua ar fi perfect.
Carmen_Marieta spune:
Crisspy eu sunt de parere ca surioarele licuricilor sunt mai "fitzoase" la capitolul alimentatie, dar ca-si revin.
Nu va ma scriu meniul Elenei dintr-o zi ca ma ia Roxana la bataie.
Sunt sigura ca Andruska isi va reveni, la fel si Nadia...
crisspy spune:
Mey, sa nu fiu nustiucum acum , a inceput sa manance mai bine (bat in lemn si sa nu-i spuneti ce am zis ca imi e ca se razgandeste ). Eu ziceam ca mi-ar placea sa manance cu manutza ei chestii: bucatele de fructe, legume.
Dar, nu...e la fel ca Razvi...daca-i dai ceva de mancare in mana - yuck...care nu cumva sa se murdareasca pe manutele delicate.