Licurici de ianuarie-februarie 2009 (167)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am incercat fetelor si autodiversificare, i-am dat bucati de fructe/legume aburite, nu o intereseaza, nu baga decat jucarii in gura:))) singura chestie pe care a mestecat-o cu entuziasm a fost o bucata de pizza furata dintr-o farfurie intr-un moment de neatentie:)))

Acum ii fac si piure si ii pun si bucatele de mancare pe masuta si nimic.

Crisspy ti-am admirat copiii pe FB, nu am apucat sa scriu nimic pt ca mi-e greu de pe telefon sa comentez dar Andra e atat de scumpa...tot timpul zambeste, imi vine sa o mananc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita, bafta sotului!

Carmen, eu as duce-o la gradinita. Daca nu ii place poti sa reconsideri optiunile.

Nati, multa sanatate fetei, cum mai este acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miere eu cu antonia sunt campioana la nemancat dintre licurici
dupa cum stiti ea si acum mananca pisat
singurele chestii pe care nu le refuza si le manaca singura si cu placere sunt pizza si sandvisul cu cascaval cald
si asta pentru ca miros frumos
si am incercat toate variantele
toate mancarurile care miros frumos
si nimic
si am avut rabdare si m-am si enervat
si i-am dat si cu forta
si nu ia nimic in mana
si nu deschidea gura
abia de vreo saptamana a mancat si ea galbenus de ou cu branzica sarata
si a incercat ciocolata
deci pana la 3 ani si 3 luni laptele praf a fost de baza
ca sa nu va zic ca m-am chinuit cu ea 3 luni sa ii dau lapte praf cu siringa
ca nu a acceptat nici un biberon
si pana am gasit ceva din care sa bea
offffffffffffff
da e mare
e in grafic
arata bine
si asta e
sunt convinsa ca usor usor va manca din toate
da e f frustrant
eu cand va auzeam cat mancau si ce mancau pruncii vostrii ma urcam pe pereti
da asta e
a trecut

pai petra nici ea nu baga in gura decat anumite chestii
da macar si acum
deschide gura mare
si bine
fata de antonia pe care o patez la orice masa cu mancare
cu sau fara babetica

Mergi la inceput

porumbita nu cred ca a ajuns nici un apel la mine
ca nu mi-a aparut apel in asteptare
si asa ar fi trebuit
cred ca a fost eroare de retea sau cam asa ceva
hai daca mai ai chef
suna-ma oricand
eu sunt mai mereu acasa cu fetele
si mi-e usor sa vb
te pup si ai grija de tine

Mergi la inceput

cristina ai niste copii frumosi foc
cel putin andra e criminala
imi place de nu mai pot de ea
sa fie sanatosi amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

LA MULTI ANI LICURICILOR si TUTUROR COPIILOR DIN LUMEA INTREAGA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

miere e bine Nadia, doar mucioasa. Merci de intrebare.

cami cate kg are Antonia?
Nadia avea tot 12 cand ne-am internat, acum mi-e si frica sa o cantaresc, a slabit in spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, copilasii nostri minunati!

Azi am fost de le-am facut pasapoartele, f liber, nu am stat deloc la coada, am fost in Pipera. Taxa de aprox 270 lei am platit-o la CEC cu copiile de pe certif de nastere. Pasapoartele sunt gata in 2 saptamani. Nu trebuie schimbat pasaportul cu n luni inainte de expirare pt tarile din UE, cica regula cu 6 luni ar fi in Turcia valabila. oricum, eu le-am schimbat la amandoi ca sa nu mai stau in fiecare an cu grija asta. Daca mai vreti vreo informatie sa-mi ziceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cami am incercat si miercuri da nu ai raspuns

am fost azi la institutul Pavelescu la dna doctor Andrada Mihai; nu a mai fost nevoie de nici o analiza fata de ceea ce aveam deja + testul de toleranta la glucoza;

Mi-a spus asa:
- conf cu noile protocoale dc glicemia de dimineata este 93 sau mai mult se vb de diabet de sarcina (zicea ca probabil in curand va intra testul de toleranta la glucoza in bateria de analize obligatorii care se vor face in sapt 28-32); pt ca insa hemoglobina glicata e 4.9 inseamana ca diabetul este foarte recent instalat

- cum eu deja imi luasem un glucometru si m-am dus cu glicemiile pe ultimele 3 zile concluzia (dupa ele si dupa analize) e ca cel mai probabil nu ajung la insulina si se regleaza cu regim si miscare moderata;

-i am spus si concluzile de la ecografia de sapt trecuta si ca totul era ok; din experienta dnei nu crede ca la aceste valori se pot produce malformatii la bb sau nastere cu mult inainte de termen, dar cand se mai face ecografie sa fie urmarit gradul de imbatranire al placentei, cantitatea de lichid si greutatea copilului

- am facut impreuna tipul de regim care tr sa il tin, sa ajung la 210 HC pe zi (pot creste pana la 250 dar nu mai mult); oricum e mult mai rezonabil decat ma asteptam chiar dc trebuie sa incep sa fac multe calcule pt HC ul asta

- glicemia mi o voi lua zinic pe stomacul gol si la 2 ore dupa pranz sau cina; mi-a recomandat ca dc 2-3 zile la rand dim e peste 110 sau la 2 ore dupa pranz/cina e 140 sa o sun si sa vin la dnei inainte de orice alta programare (momentan valorilea mele sunt dim intre 93 si 98 si dupa masa intre 103 si 111)

- saptamanal trebuie sa ii trimit pe email valorile glicemiei + greutatea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

La multi ani, copilasii nostri minunati!

Azi am fost de le-am facut pasapoartele, f liber, nu am stat deloc la coada, am fost in Pipera. Taxa de aprox 270 lei am platit-o la CEC cu copiile de pe certif de nastere. Pasapoartele sunt gata in 2 saptamani. Nu trebuie schimbat pasaportul cu n luni inainte de expirare pt tarile din UE, cica regula cu 6 luni ar fi in Turcia valabila. oricum, eu le-am schimbat la amandoi ca sa nu mai stau in fiecare an cu grija asta. Daca mai vreti vreo informatie sa-mi ziceti.

de steluta norocoasa Luca-Vlad si de minune roz Eva Maria

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Anna mi-ai luat o piatra de pe inima ...ma bucur ca nu e coada . Saptamana viitoare mergem si noi. Taxa la CEC pot sa o platesc cu cateva zile inainte?

Porumbita ma bucur ca se poate controla diabetul prin dieta si miscare. Tinem pumnii sa fie bine

copilasilor

Mergi la inceput