Licurici de ianuarie-februarie 2009 (167)
Raspunsuri - Pagina 23
Porumbita spune:
bee patul lui R are 90 cu 170 parca;
dupa ce l-am mutat in el l am gasit de cateva ori pe covor; acum nu mai sunt proble
Selene_Bunny spune:
Multumesc pentru urari, fetelor.
bee, Daria are pat de copil cu pisicuta, cadru alb, imprimeu roz. 140 x 70. E jos, chiar si daca ar cadea, nu s-ar lovi. Doarme noaptea fara probleme in el.
anna-mama spune:
La multi ani, Selene! Sa fii sanatoasa si fericita mereu!
Criss, da, a fost totul bine, am si avut grija de ei sa nu se imbolnaveasca, poate prea grijulie comparativ cu alti parinti, dar prefer asa, copii sanatosi si fericiti :D Si drumul a fost f f ok, chiar daca a fost lung :) Sigur o sa aveti si voi un concediu super!
cami_antonia spune:
anna ce frumos ca v-ati simtit bineeeeee
da si eu sunt ca tine
prefer sa le pazesc decat sa ma frig cu ele
si sa se imbolnaveasca aiurea pt juma de ora de distractie mai nu stiu cum
zi-mi cum a fost drumul?
cum e mancarea la greci? scumpa?
ati facut vreo excursie cu vaporul? cum au stat copii la terase? ca mie nu-mi sta nic una locului
selene la multi ani!!!!sa fii sanatoasa si sa te bucuri de viata si de familia ta!
bee vreau sa imi trimiti si mie nr de tel al irineic
tre sa ii trimit un pacient
si tocmai mi-au stricat fetele tel si acum am un jaf
si fara agenda
naty voi cand veniti la mare???????????/
anna-mama spune:
Cami, drumul a fost ok, la dus am mers de la 12 noaptea pana la 12 ziua, noaptea Vladut a dormit fara probleme, Eva s-a trezit din ora in ora si a supt si s-a culcat la loc, insa pt noi, adultii, a fost f obositor. La intoarcere am mers ziua, de la 11 pana la 22, a fost mult mai bine. Vladut nu a creat probleme, iar Eva a plans doar cand i se facea somn caci ea nu adoarme oricum...dar a fost mult mai bine pt toti. Mancarea e f buna, am mancat si noi si Vladut o gramada de mancaruri apropiate de cele de acasa (supe, tocanite, ardei umpluti, musaca...) plus preparatele super din peste. Noi dadeam cam 30 de euro la o masa la care cumparam 3 portii de mancare (noi si Vladut), 2 salate, un suc, o bere si o apa. La restaurant era simplu, era o terasa cu gazon, Vladut se plimba cu moto pana venea mancarea, iar Eva state in carucior. Nu am avut probleme sa nu putem manca din cauza lor. Nu am fost cu vaporul de data asta, insa am inchiriat o barca cu motor cu care s-a plimbat sotul cu Vladut. Cu vaporul am mers in primul an si exista su locuri afara si la adapost, daca vrei sa te feresti de curent. Daca te mai intereseaza ceva, iti stau la dispozitie cu informatii. Pana la urma unde mergeti in concediu?
cami_antonia spune:
anna mercic mult de info
sincer nu stiu daca mai ajungem vara asta
cel mai bine la inceputul lui septembrie daca nu deloc
caci mie mi-a tot fost rau
si de aia am renuntat
nu stiu ce am dar credca sunt tare obosita
asparagus spune:
Buna fetele!
Revenim si noi la apel, de data asta din Romania. Am ajuns alaltaieri in Bucuresti dupa aventuri mari pe drum. Trebuia sa ajungem cu o yi mai devreme. Am plecat la aeroport, cu catel si purcel, ne-am suit in avion ...unde am stat 3 ore la sol asteptand, caci se defectase sistemul de radar al aeroportului din Muenchen. Dupa 3 ore ne-au dat jos si ne-au reprogramat la cursa de alaltaieri dimineata. Plecat acasa, dormit, revenit dimineata la aeroport...Of, ce greu e cu 2 copii la drum!
Oricum am ajuns cu bine, aviz amatorilor de intalneala si de atunci murim de cald. Bianca suge din ora in ora, adio program
Am facut si noi ieri 2 luni. Am luat de la 3300 cat a avut cel mai putin pana la 5100 ieri, deci 900g pe luna, super bine, zic eu!
Anna, sa va fie de bine concediul! Am si eu o intrebare: unde gasesc aparat de acela cu ultrasunete impotriva tantarilor? De cand am venit, ne cam ataca in gradina seara si trebuie sa stam afara cand se face intuneric ca de-abia atunci e mai suportabil.
roxanaz spune:
neata doamnelor
Ioana, bine ati revenit in Romania! aparate cu ultrasunete gasiti pe la magazinele de bricolaj - dedeman, obi, hornbach, etc. bine ca ati ajuns in regula dupa aventura plecarii! cum s-au comportat copiii in avion?
Anna, bine ati revenit! imi pare bine ca v-ati simtit ok si v-a priit concediul. poze??
Paula, ai plecat la Marius?
noi suntem ok... eu numar zilele pana la concediu ca sunt cu bateriile cam pe rosu
avem ceva poze noi daca va e dor de mare
asparagus spune:
merci mult Roxana!
Copiii au fost extrem de cuminti, numai ca mi s-a imbolnavit Lucas cred. Abia i-am luat tempi si are 38,0. E tare blegut, nu vrea decat sa se uite la desene. Plus caldura care ne-a doborat, mai ales fiindca nu suntem obisnuiti...Of, o sa treaca si asta!
Ai tai sunt superbi, al mare pare un barbatel in toata regula, Eva e din ce in ce mai sugubeata din cate vad in poze