Licurici de ianuarie-februarie 2009 (167)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Eu sunt pe fuga caci plecam azi la munte.

Ioana, am luat aparatul de pe www.chicco.ro, cred ca asa e site-ul

Rox, uite poze aici https://picasaweb.google.com/103416078086658174782/Grecia2012?authkey=Gv1sRgCOWonsbKvcCFRw La pozele cu frumosii tai ma uit diseara in liniste

Cami, sa stii ca si eu sunt tot asa cu oboseala, iar drumul de dus m-a terminat, mi-a fost f rau apoi, dar mi-am revenit pe linia de plutire pana a doua zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Ioana bine ati venit in Romania si pentru Bianca. Sper sa fie OK Lucas , poate e de la caldura asta nasoala temperatura.

Rox ce va invidiez ca stati la mare , mimutzicile sunt mari nene de-acum, trai neneaca. Cand plecati in concediu?

Anna drum bun catre munte si relaxare placuta !

Eu sunt zombie, am fost sambata la o nunta si am ajuns acasa la 6:30 dimineata. Cum nu mai sunt obisnuita sa pierd nopti ma resimt si acum, asa as dormi cu capul pe tastatura ...

fetele, o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Offf Roxana ce imi faci tu mie!!!! Eu mai am o luna pana la concediu.

Ana, frumoase pozele. Ce ochi albastrii are Eva. Poate ii raman asa.

Edit: Roxana, au trecut cele 9 zile? Vesti bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aaaaah
deci imi e oficial super pofta de mythos iar mandruta mica e bestial imbracata!! ce sa mai zic de pozele cu excavatorul???
Criss, plecam cateva zile la munte de ziua lui Patrick. mai incolo nu stiu, eu am 2 saptamana concediu dar asta nu e egal cu vacanta la mine....
Andre_ea, peste 3-4 ore.... daca imi mai rod unghiile raman de tot fara ele merci de grija
Ioana oare e numai caldura de vina? incearca o doza de paracetamol acum la pranz. si ceva mai racoare daca se poate in casa. sper sa nu fie nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Rox pai si eu tot 2 sapt de concediu am...plus 2 saptamani la Craciun dar alea sunt obligatorii asa ca nu prea le consider concediu. Petrecere frumoasa la munte

Andreea am tras cu ochiul pe FB (ai fost tag-uita de sot) la pozele voastre, ce mare si frumoasa s-a facut Ilinca .

Mergi la inceput

Andre_ea, eee, vreau si eu poze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am fost la control; bb e ok, are 3200 g (marja de eroare +_ 400 g) dar doc crede ca are peste 3,2
in rest se prezinta bina placenta, lichidul, el; placenta incepe sa imbatraneasca dar e in limite

din pacate are o circulara de cordon, dar nu e periculos momentan, nu e stransa

dc ramane asa voi astepta sa fac 39 de sapt ca sa fac cezariana (azi am facut 37)
dc nu o sa facem vinerea viitoare sau mai devreme

duminica ma duc iar la control si vedem cum mai e si ce modificari apar

eu nu s prea ok, de vineri in pat, din cauza hemoroizilor
nu pot merge, sta, e fff naspa
am plans si sambata si duminica de dureri...

azi de la efortul facut pana la doctor cel extern a inceput si sa sangereze...
distractie maxima

si mananc fructe, beau lichide, constipata nu am fost...

am facut programare si la 14:00 ma duc la o clinica de proctologie sa vad ce le pot face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Rox, fa-ti cont pe facebook, ca io-s de o lene ingrozitoare. Bine ca pune sotul poze, ca din partea mea nici o sansa.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

Mergi la inceput

Porumbito, oh, la naiba cu hemoroizii aia. niste unguent local nu te ajuta... macar pe moment?
Andre_ea, da-mi un link pe ym, ca le pot vedea. cont nu-mi fac nici sa mor
si ma duc sa fac si capitol nou ca ete l-am depasit pe asta

Mergi la inceput

capitolul 168

Mergi la inceput