Licurici de ianuarie-februarie 2009 (167)
Raspunsuri - Pagina 22
Porumbita spune:
miere mananc in genere fructe care au indicele glicemic mic
insa mie imi pare ca mamanc f multe fata de cate mancam inainte,de aia zic o tona...
Porumbita spune:
robert cred ca s a pricopsit cu un virus la stomac..
a vomat de dimineata in somn cumva (eu am avut curs si am plecat devreme de acasa); sotul zice ca dupa ce i atrecut sperietura a fost ok, vesel etc
apoi a vomat la gradinita la 9
s-a dus sotul si l-a luat si mi l a adus la birou
am venit cu el acasa dar abia la 2 am programare la pediatra lui...
el e vesel si in forma, mai zice ca ii vine sa vomite dar nu vomita efectiv....
febra nu are; diaree nu are...
m au sunat cele de la gradintia ca mai sunt 2 -3 copii acasa care la fel au vomat de dimineata sau azi noapte dar in rest nimic...
nu stiu ce sa ii adu sa manance de pranz.... idei??
anna-mama spune:
Buna dimineata,
Va las si va urez o zi racoroasa si cat se poate de buna!
Ne-am intors si noi din Grecia marti seara. A fost bine si drumul si sejurul, copiii sanatosi si voiosi, Vladut innebunit s-ar fi jucat non-stop...
Porumbita, ai grija de tine si incearca sa nu mai muncesti chiar asa mult. Cum mai e Robert?
Criss, v-ati facut pasapoartele? Ai cumparat scaun de masina pt Razvi?
Pupici
crisspy spune:
'Neata,
Selene multa sanatate si bucurii. Ce mai faceti, Daria e bine?
Anna multumim de cafeluta. Ma bucur ca a fost Ok concediul, imi dai sperante ca nu o sa avem probleme nici noi . Am vazut pozele pe FB se vede ca v-ati simtit tare bine.
Am facut pasapoartele, trebuie sa mergem luni sa le luam. Scaun nu i-am mai luat lui Razvi, asteptam sa schimbam masina si dupa aceea.
fetele, o zi frumoasa!
flowerbee spune:
Crisspy, cat a durat eliberarea pasaportului pentru copii? Trebuie sa ii facem si noi Alexiei pentru plecarea in Turcia si apoi, sper, in Belgia. Trebuie sa merg cu copilul la pasapoarte pentru ca sa ii faca poza? Dureaza mult acolo? Exista vrei prioritate pentru copii?
Merci mult.
Porumbita, sanatate lui Robert! Sa se faca repede bine!
Eu nu am mai scris pt ca nu am mai avut noutati sau chestii interesante de spus.
Ale merge la piscina cu gradinita (unul dintre noi este prezent, insa stam ascunsi ca sa nu ne vada), ii place, deja nu mai tine vestuta de salvare pe ea, ci se mentine pe un sul de pluta. Sa vedem cand va invata sa inoate, ca e abia la inceput.
Azi e cercetas, fac excursie in padurea Baneasa (probabil prin parc) pentru ca sa gaseasca urme de animale. A trebuit sa o imbrac ca pe un cercetas si sa o dotez cu binoclu si lupa. Sa vedem daca ii va placea.
Programa nu permite gradinitelor cu program pe perioada vacantei sa faca prea multe activitati educative, ci doar recreative.
Asteptam vacanta!!!!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Crisspy, cat a durat eliberarea pasaportului pentru copii? Trebuie sa ii facem si noi Alexiei pentru plecarea in Turcia si apoi, sper, in Belgia. Trebuie sa merg cu copilul la pasapoarte pentru ca sa ii faca poza? Dureaza mult acolo? Exista vrei prioritate pentru copii? Merci mult. |
depinde cand te duci (dim de ex e aglomerat)
acum trei ani se facea intr o camera separata pt copii
insa cand i am sch pasaportul anul asta nu a mai fost asa
insa in totalnu cred ca am stat o ora (la centrul ala ceva mai sus de pta romana, imi scapa acum numele)
robert e ok, se pare ca a fost doar un episod...
bine ati revenit anna mama
a, si in noaptea asta revine doctorul din concediu macar psihic stau linistita ca dc e ceva e el prin zona si nu altul (desi ma incapatanez sa cred ca nu voi naste inainte de 38-39 cu toata programarea la cezariana... );
sotul e mai speriat ca mine, mai ales ca azi noapte a coborat iar burta (asa ca azi am mers de la masina la birou ca un ratoi cracanat, ca atinge ceva pe acolo, col,vechea cezariana, el stie) si ma tot bombane sa se nasca pitic la 38 s (el vroia 37 da l a "linistit" doc data trecuta cand i a spus ca ideal e 39+ si dc nu se poate (bb mare, placenta imbatranita - din cauza de diabet macar 38+)
36+
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Crisspy, cat a durat eliberarea pasaportului pentru copii? Trebuie sa ii facem si noi Alexiei pentru plecarea in Turcia si apoi, sper, in Belgia. Trebuie sa merg cu copilul la pasapoarte pentru ca sa ii faca poza? Dureaza mult acolo? Exista vrei prioritate pentru copii? Merci mult. |
Bee eliberarea pasaportului se face in 10 zile lucratoare de la depunerea cererii. Trebuie sa mergeti cu Ale acolo pt poza si trebuie sa fiti amandoi. Va trebuie actele voastre de identitate, certificatul ei de nastere si certificatul de casatorie. Cererea o completeaza un functionar de la ghiseu, nu va trebuie copii. Insa trebuie sa platiti dinainte taxele la CEC (32 RON - taxa consulara;, care se achita la unitatile C.E.C. Bank sau la trezorerie + 244 RON - costul pasaportului, se achita la unitatile C.E.C. Bank in contul RO96CECEB30033RON2152957).
Noi am fost in Pipera, dimineata pe la 9:30. Am stat cam o jumatate de ora la coada, nu exista prioritate pt copii.
Ma bucur ca sunteti bine si ca lui Ale ii place la bazin.
Porumbita ma bucur ca Robert e mai bine.
flowerbee spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri. O sa ma duc si eu maine sau luni dimineata ca sa fie timp de eliberare.
In alta ordine de idei, as vrea sa ii schimb camera Alexiei si pe cea veche sa o duc la tara. Am vazut ceva frumos la kika, insa nu stiu daca Ale se va obisnui sa doarma intr-un pat ingust, cum sunt majoritatea patuturilor pentru copii. Ea acum doarme pe o canapea extensibila de la ikea (de 1,60x1,80) si uneori o gasesc si de-a curmezisul patului sau chiar invers de cum s-a culcat. Oare o sa se obisnuiasca intr-un pat de 90 cm x 2 m (in poza nu se vede ca ar avea aparatori).
Ai vostri cum dorm?
Cam asa arata mobila, insa eu nu vreau decat patul, noptiera sifonierul mic si comoda fara oglinda.
http://www.kika.com/ro/catalog/m/bebelusi-copii/camere-copii-si-tineret-1440/I14993804/programul-pentru-tineret-secret-garden/
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!