Licurici de ianuarie-februarie 2009 (167)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Buna!
CAm greu raspund, multumesc de urari si ganduri bune. A fost o saptamana cam incarcata, dupa zilele cu torturi si intalniri de ziua mea a urmat o nunta, un tort finalizat imediat dupa ce m-am intors de la nunta, un bebe mai marait ca ii ies dintii de sus. Abia astazi simt ca ma mai refac dar ma toropeste caldura. E groaznic la noi de cald, merge aerul condtionat de la 8, nici pe asta nu il mai suport.
Ca sa nu mai fiu tentata de cineva sa ii fac tort plec la ai mei miercuri, sper sa rezistam pe tren eu si bebe.

Marius e fericit la bunici si l-as mai lasa dar cum imi e tare dor de el plecam si noi. Il lasam pe sot singur acasa. Vreau in concediu, dar ma avem pana in august.

O zi minunata si cu ceva racoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

crisspy sunt 2 in 1 pe baricade la birou; sambata a fost groaznic, a doua parte a zilei, am zacut si luat no spa si gynipral;
dar de duminica sunt ok

sau ma rog am fost pana ieri cand am descoperit ca iar a aparut nemernicul ala de hemoroid

il urasc... mananc la fructe de nu va spun, lichide, merg zilnic cam 30 min, nu pot pricepe de ce papuci s a format....

chiar, dc aveti remedii pt hemoroizi ziceti

glicemiile mie imi par mai crescute...(alea de peste zi adica) nu imi dau seama dc le iau eu prost sau ar tr sa fiu si mai drastica cu alimentatia...
doc diabetolog zice ca e ok insa...

astept sa revina doc din concediu, lunea urmatoare am ecografie/control

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Paula cred ca meriti si tu o minivacanta la mami acasa dupa atatea torturi . Drum bun cu bebe si intalnire placuta cu Marius.

Porumbita din pacate nu stiu nimic despre hemoroizi, din fericire "m-au sarit" la ambele sarcini. Dar cat mai ai de gand sa mergi la birou? Robert cum mai e?

Mergi la inceput

pana in ultima zi o sa merg.

robert e ok, ms de intrebare; stie ca e iulie si ca o sa vina bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Salutare si de la noi.
Porumbita,pt hemoroizi iti recomand preparation H,insa nu se gaseste la noi in tara,dar e f buna.Ideal este sa pui si supozitor cand te dai cu crema asta.La mine nu a mers cu nimic si am luat si pastile si crema asta si toate cremele posibile..Dar stiu persoane care au scapat de hemoroizi cu crema asta.
Sanatate multa si toate cele bune.

Paula,vacanta placuta.

Mergi la inceput

1001 jucarii donate, 1001 zambete colorate

Acestea sunt link-urile unde sunt mai multe informatii despre campania 1001 jucarii donate, 1001 zambete colorate

- www.karuka.ro
- http://www.facebook.com/pages/Karuka-Studio-Studio-Foto-Copii-Familie/186838048035706

Daca parintii nu pot ajunge miercurea sau joia intre 11:00-18:30, o pot suna oricand pe Ileana sa stabilieasca o intalnire 0746 123 913 / str Silvestru 81, Bucuresti

daca aveti jucarii pe care piticii vostri nu le mai folosesc le puteti dona in cadrul acestei campanii si primit in schimb foto digitale cu piticii (calitatea e super, noi am fost foarte multumiti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Multumesc.

Porumbita eu in sarcina nu am avut, dar la vreo 2 luni dupa nastere mi-au aparut. Alaptam si doctorita mi-a dat Procto glyvenol. La mine si-a facut efectul in 2-3 zile si nu m-a mai durut si inca 2-3 si s-au retras. Acum nu stiu daca e permis in sarcina si nu am prospectul sa caut ce scrie pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita eu nu stiu ce sa iti zic de H, eu am incercat tot ce am gasit pe aici si nu a mers nimic, intentionez sa fac operatie dupa ce incetez cu alaptatul.

Dar...tu ai voie sa mananci asa de multe fructe? eu tin minte ca aveam restrictie mare la fructe;gen 10 boabe de strugure intr-o zi, o nectarina, etc.

In rest noi suntem bine, ocupati cu activitati, duminica am mers la plaja vreo doua ore, dar e bataie de cap, bagaje multe, cort, haine, gustari, umbrela, patura, rogojina, bauturi,jucarii...am uitat ceva?
Noi mergem in zone din astea pustii unde nu exista magazine sau terase sa poti cumpara ceva.

In alta ordine de idei am uitat sa-mi laud pruncul cel mare, nu il mai recunosc de cateva luni:)). e foarte politicos, de fiecare data cand vrea ceva incepe: Excuse me, mama...can you help me, can I have ....can you do that...Ne spune tot timpul cat de mult ne iubeste (inclusiv sora-sa pe care o adora efectiv). Thank you, please...
Sper sa=l tina

Si stie domle mai bine decat noi de ce plange Nadia. ghiceste imediat ca ii e foame, sete, somn, vrea o jucarie. Taica-su cand ramane cu amandoi si plange junioara il intreaba pe aidan ce vrea sora-sa:))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara
In alta ordine de idei am uitat sa-mi laud pruncul cel mare, nu il mai recunosc de cateva luni:)). e foarte politicos, de fiecare data cand vrea ceva incepe: Excuse me, mama...can you help me, can I have ....can you do that...Ne spune tot timpul cat de mult ne iubeste (inclusiv sora-sa pe care o adora efectiv). Thank you, please...
Sper sa=l tina

Si stie domle mai bine decat noi de ce plange Nadia. ghiceste imediat ca ii e foame, sete, somn, vrea o jucarie. Taica-su cand ramane cu amandoi si plange junioara il intreaba pe aidan ce vrea sora-sa:))

Bravo Aidan! Si Razvi e un politicos si jumatate, pana si noaptea cand imi cere apa ma roaga frumos si dupa ce ii zic "poftim apa" imi zice "mersi mami".

In schimb nu avem acelasi noroc la relatia frate-sora , toate jucariile sunt ale lui, nu o lasa se se joace cu nimic si Andruska se oftica rau de tot.

Mergi la inceput

'Neata,

IULIA

Mergi la inceput