Licurici de ianuarie-februarie 2009 (167)
Raspunsuri - Pagina 20
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita am fost si eu azi la control + eco bb are 2900 si dimensiuni de 36s si o zi (eu avand azi 35s si 3 zile); totul arata ok, inclusiv bataile inimii placenta are insa gradul 2 spre 3; eu vreau sa nasc dupa ce fac 39 de s asa ca sper ca placenta sa isi faca treaba pana atunci si sa fie totul ok; roxanaz sau care va pricepeti la asta e ok 2 spre 3? in rest dureri crunte de oase, azi noapte o ora am dormit, nici cum nu mi-am gasit starea... insa bb misca iar bine doc pleaca in concediu asa ca pana pe 6 cand vine inapoi tr sa fie f cuminte!! |
Porumbita ma bucur ca e Ok bebe si miscacios - stiu ca iti tot faceai probleme.
Cu placenta, treaba e discutabila, am inteles ca unii dr considera grad maxim 3, atii 4.
La cate saptamani ai tu cred ca e OK 2 spre 3. Asa am avut si eu. Acum ramane sa vezi cum mai evolueaza la urmatoarele ecografii. Acum te duci 1 data pe sapt la eco?
roxanaz spune:
esti in ultimul trimestru, nu prea ai cum sa ai placenta grad I. deci e ok , te mai tine 4 saptamani. oricum faci ecografii de monitorizare, da?
bebelusi spune:
Irina mananca si cu stanga si cu dreapta de toate. I-am dat si varza, era facuta de post, asa ca era dietetica
miereamara spune:
La multi ani Paula!!!
Crisspy asa face si Nadia, plescaie in gol pe langa noi. eu i-am dat ieri in manuta o fasie de friptura de vita facuta la gratar, nu va pot descrie cat de repede a mancat-o. Singura. si are 7 luni jumate si doi muguri de dinti:)) se bateau turcii la gura ei, ii place carnea ceva de speriat. In rest molfaie o pastaie,un biscuite, o bucatica de broccoli, conopida, morcov. Nu ii plac fructele deloc. Cam asta e diversificarea noastra:)). La inceput mi-=era ca se ineaca dar scoate singurica bucatile prea mari din gura. Gusta de toate dar nu prea inghite mult.
crisspy spune:
Patri bine ca a mancat si ca i-a placut!
Miere ti-am zis eu ca Nadia e cu autodiversificarea .
Eu n-am avut frate noroc nici cu Andra...nu baga nimic in gura decat jucarii. Si daca pune mana pe ceva umed, gen castravete, face o mutrita de parca ii pun rahat in mana...fix asa a fost si Razvi si inca mai este
roxanaz spune:
neata doamnelor
la multi ani sarbatoritilor de azi, sa fiti sanatosi, fericiti, plini de noroc!!
Miere tot e bine ca mananca carne! sa stii ca si Patrick a avut dinti dupa 1 an, dar pana atunci mesteca cu gingiile de numa'. deci.... se poate
Criss, uufff!!! poate or manca in concediu....(zic si io acum )
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Criss, uufff!!! poate or manca in concediu....(zic si io acum ) |
Poate nisip cu mana lor. Cu mancarea stam bine la amandoi dar sa fie musai data in gura de noi.
sarbatoritilor de azi
crisspy spune:
'Neata doamnelor,
Poftiti la o , va rog!
Porumbita cum mai esti?
Anna v-ati intors din concediu? Cum a fost cu 2 copii?
Restul fetelor? Toate in vacanta, numai eu sunt la birou?
Noi suntem bine, Andruska a facut 10 luni si e Duracell...nu sta o clipa, toata ziua e in picioare, merge de-al lungul mobilelor, impinge antemergatorul, e mare fan topogane si leagane. Dar e o ofticoasa, mama-mama, cand ii ia Razvi vreo jucarie se pune instant pe urlete.
Razvi e si el bine, asteapta vacanta sa mergem la topoganul cu apa
fetele, o zi usoara sa aveti!