Licurici de ianuarie-februarie 2009 (167)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita
am fost si eu azi la control + eco

bb are 2900 si dimensiuni de 36s si o zi (eu avand azi 35s si 3 zile); totul arata ok, inclusiv bataile inimii
placenta are insa gradul 2 spre 3;

eu vreau sa nasc dupa ce fac 39 de s asa ca sper ca placenta sa isi faca treaba pana atunci si sa fie totul ok;

roxanaz sau care va pricepeti la asta e ok 2 spre 3?

in rest dureri crunte de oase, azi noapte o ora am dormit, nici cum nu mi-am gasit starea... insa bb misca iar bine

doc pleaca in concediu asa ca pana pe 6 cand vine inapoi tr sa fie f cuminte!!

Porumbita ma bucur ca e Ok bebe si miscacios - stiu ca iti tot faceai probleme.

Cu placenta, treaba e discutabila, am inteles ca unii dr considera grad maxim 3, atii 4.

La cate saptamani ai tu cred ca e OK 2 spre 3. Asa am avut si eu. Acum ramane sa vezi cum mai evolueaza la urmatoarele ecografii. Acum te duci 1 data pe sapt la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

esti in ultimul trimestru, nu prea ai cum sa ai placenta grad I. deci e ok , te mai tine 4 saptamani. oricum faci ecografii de monitorizare, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ms frumos de raspunsuri

da, merg acum saptamanal pt monitorizare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irina mananca si cu stanga si cu dreapta de toate. I-am dat si varza, era facuta de post, asa ca era dietetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani Paula!!!

Crisspy asa face si Nadia, plescaie in gol pe langa noi. eu i-am dat ieri in manuta o fasie de friptura de vita facuta la gratar, nu va pot descrie cat de repede a mancat-o. Singura. si are 7 luni jumate si doi muguri de dinti:)) se bateau turcii la gura ei, ii place carnea ceva de speriat. In rest molfaie o pastaie,un biscuite, o bucatica de broccoli, conopida, morcov. Nu ii plac fructele deloc. Cam asta e diversificarea noastra:)). La inceput mi-=era ca se ineaca dar scoate singurica bucatile prea mari din gura. Gusta de toate dar nu prea inghite mult.

Mergi la inceput

Patri bine ca a mancat si ca i-a placut!

Miere ti-am zis eu ca Nadia e cu autodiversificarea .

Eu n-am avut frate noroc nici cu Andra...nu baga nimic in gura decat jucarii. Si daca pune mana pe ceva umed, gen castravete, face o mutrita de parca ii pun rahat in mana...fix asa a fost si Razvi si inca mai este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
la multi ani sarbatoritilor de azi, sa fiti sanatosi, fericiti, plini de noroc!!
Miere tot e bine ca mananca carne! sa stii ca si Patrick a avut dinti dupa 1 an, dar pana atunci mesteca cu gingiile de numa'. deci.... se poate
Criss, uufff!!! poate or manca in concediu....(zic si io acum )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
Criss, uufff!!! poate or manca in concediu....(zic si io acum )

Poate nisip cu mana lor. Cu mancarea stam bine la amandoi dar sa fie musai data in gura de noi.

sarbatoritilor de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!!!

Mergi la inceput

'Neata doamnelor,

Poftiti la o , va rog!

Porumbita cum mai esti?

Anna v-ati intors din concediu? Cum a fost cu 2 copii?

Restul fetelor? Toate in vacanta, numai eu sunt la birou?

Noi suntem bine, Andruska a facut 10 luni si e Duracell...nu sta o clipa, toata ziua e in picioare, merge de-al lungul mobilelor, impinge antemergatorul, e mare fan topogane si leagane. Dar e o ofticoasa, mama-mama, cand ii ia Razvi vreo jucarie se pune instant pe urlete.

Razvi e si el bine, asteapta vacanta sa mergem la topoganul cu apa

fetele, o zi usoara sa aveti!

Mergi la inceput