Licurici de ianuarie-februarie 2009 (167)
Raspunsuri - Pagina 19
Porumbita spune:
raspund aici la subiectul deschis de tine lisa;
noi ne am intors dupa 2 ani de germania (unde ne mergea bine) si nu am regretat niciodata;
eram oricum dispusi sa plecam din nou dc lucrurile nu ne-ar fi iesit aici;
dupa 10 ani insa s ar putea ca acomodarea sa va fie mai grea in Ro;
ideal ar fi sa vii intai tu cu cei mici si sa stai cateva luni (nu saptamani cand abia apuci sa respiri de nspe vizite si oameni pe care nu i ai vazut de mult) si sa iei ca lumea pulsul...
depinde si ce vreti sa faceti in RO
cami_antonia spune:
bebelusi te rog daca citesti sa-mi spui daca cei cu cazul umanitar nu au cont paypal
sa doneze cineva de la londra
o fata de la odiseea lui petra
andre_ea spune:
Roxana, n-am indraznit sa dau buzna dincolo. Felicitari surorii! Tinem pumnii 9 zile .
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
bebelusi spune:
fetelor, pot sa ii dau varza, mancare, irinei daca are 1 an si 6 luni, ca ma vede pe mine si pe vlad ca mancam si e calare pe noi. Sa nu dati cu pietre daca nu e voie sa ii dau:)
Porumbita spune:
stiam ca dupa 1 an ii dai de toate (ma rog, ce e sanatos, stii tu, fasra grasimi si prajeli iin exces fast food etc)
de ca sa nu fie ok varza?
am fost si eu azi la control + eco
bb are 2900 si dimensiuni de 36s si o zi (eu avand azi 35s si 3 zile); totul arata ok, inclusiv bataile inimii
placenta are insa gradul 2 spre 3;
eu vreau sa nasc dupa ce fac 39 de s asa ca sper ca placenta sa isi faca treaba pana atunci si sa fie totul ok;
roxanaz sau care va pricepeti la asta e ok 2 spre 3?
in rest dureri crunte de oase, azi noapte o ora am dormit, nici cum nu mi-am gasit starea... insa bb misca iar bine
doc pleaca in concediu asa ca pana pe 6 cand vine inapoi tr sa fie f cuminte!!
crisspy spune:
Patri poti sa incerci, poate nici nu o sa-i placa . Dar sa fie mai dietetica asa.
Andra mea era aseara cu amandoua mainile bagate in farfuria mea cu cartofi prajiti si plescaia de zor...bineinteles ca nici macar buzele nu le-a pus pe ei, asa face cu orice ii dau in manuta (fructe, legume, paine) numai sa le tina in mana. Dar plescaie langa noi cand mancam de zici ca ar manca o farfurie plina