Licurici de ianuarie-februarie 2009 (167)
Raspunsuri - Pagina 16
anna-mama spune:
Criss, eu la Eva folosesc aparatul cu ultrasunete de la chicco, i-l agat la carucior si cand o iau in brate mi-l agat de bluza, nu are nicio ciupitura pana acum. lui Vlad i-am dat cu roll-on de la chicco, dar pe el si asa l-au ciupit tantarii :(
anna-mama spune:
Cami, eu merg in Grecia in Vourvourou. Ce detalii vrei sa-ti dau? Si eu te invidiez pt curtea ta. Sper ca sa ne facem si noi casuta pe care ne-o dorim, cu pasi f mici am inceput demersurile
roxanaz spune:
Porumbito, atitudinea pozitiva este perfecta. fa ecografiile de monitorizare cum spun medicii si banui ca veti face si un test de non stress. succes!
v-am mai zis ca abia astept vacanta, da?
andre_ea spune:
Porumbita, felicitari pentru atitudinea pozitiva. Sunt convinsa ca va fi bine.
Roxana, si eu! Doar ca vacanta mea vine abia in August. A, si mai vreau si vara. Dar pana in august n-o sa vad .
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
miereamara spune:
Crisspy, ce sperietura!!! Bine ca l-ati gasit repede.
Asta e spaima vietii mele pt ca sotul il lasa pe Aidan extrem de liber in magazine, cica sa se obisnuiasca independent.
cami_antonia spune:
porumbita
anna vroiam sa stiu cum mergeti voi noapte sau zi
ii lasi sa doarma in scaune mai multe ore legate?
unde te cazezi ?
vroiam si noi sa dam o fuga
si cam cati money crezi ca mi-ar trebui pt 7-9 zile?
asta orientatiiv
cum e acolo : sunt tantari? se manaca bine sau va gatiti voi?
am inteles ca zoona e mai salbatica
faceti tot drumul intr-o singura zi?
pt copii cum procedezi cu hainele? iei toata casa cu tine?
sau mai clatesti acolo cate ceva?
cami_antonia spune:
fetele cat despre casa mea nu e a mea
din pacate e casa parohiala
ma bucur ca stau in ea
dar e veche
are mucegai de care ma tot chinui sa scap
ca e zona cu umiditate mare trau
si casa e f veche
asa ca nu ma invidiati prea tare da
e bine insa ca am o bucatica de teren in fata
si am pus mereu
rosii
castraveti
pastai
ardei
capsuni
etc
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia porumbita anna vroiam sa stiu cum mergeti voi noapte sau zi ii lasi sa doarma in scaune mai multe ore legate? unde te cazezi ? vroiam si noi sa dam o fuga si cam cati money crezi ca mi-ar trebui pt 7-9 zile? asta orientatiiv cum e acolo : sunt tantari? se manaca bine sau va gatiti voi? am inteles ca zoona e mai salbatica faceti tot drumul intr-o singura zi? pt copii cum procedezi cu hainele? iei toata casa cu tine? sau mai clatesti acolo cate ceva? de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
Cami, acum stam 10 zile. Noi mergem in acelasi loc mereu, asta e al 4-lea an. Cu Vladut prima oara am fost cand avea 6 luni, cum e Eva acum. De fiecare data am plecat noaptea din Bucuresti si am mers tot drumul odata, facem cam 10 ore pe drum cu tot cu opririle de rigoare. Vladut mi-a dormit in scaun tot drumul. Si acum o sa facem la fel, o sa plecam noaptea si sa ajungem acolo pana in pranz. Doar pt Vladut o sa fie mai greu ca l-am trecut la scaun de baietei mari, se lasa pe spate un pic, dar nu ca cel de bebe. Sa speram ca o sa fie bine.
Bani, noi o sa platim pana cam 500 euro cazarea. intre 300-400 euro transportul (adica motorina), depinde cate plimbari faceti pe acolo. Si inca 500 euro mancarea. Noi anul trecut am avut 1000 euro cazare si mancare si ne-am intors cu vreo 200 euro acasa, asta si pt ca am mancat micul dejun de acasa si bauturi pe plaja tot de acasa. Insa anul asta nu o sa mai avem spatiu sa ne luam mancare si bautura din tara. Pt Vladut am gatit in camera pt ca aveam chicineta. Mancarea este f buna, mie imi place tare mancarea greceasca, dar mi-a fost mai simplu sa stiu ca Vladut manca mancarea cu care e obisnuit. Acum nu o sa-i mai gatesc asa mult. Tantari sunt, dar dati cu creme de protectie a fost ok. Noi o sa stam aici http://www.visitsithonia.gr/psarogiannis-vourvourou/
Uite si pozele noastre de anul trecut https://picasaweb.google.com/103416078086658174782/Grecia?authkey=Gv1sRgCIbi4traicHI9AE#5623236075759947554
Sa-mi spui ce vrei sa mai stii?
cami_antonia spune:
anna mercic mult de info de pana acum
ce spray de tantari folosesti?
la haine te mai intrebam cum te-ai descurcat
ca eu am o mareeeeeeeeee problema cu antonia
daca se uda putin
indiferent din ce motiv vrea neaparat sa o schimb in secunda doi
si ma termina
iti dai seama
eu acasa spal de rup
da acolo ce sa fac?
si anul trecut ati stat doar acolo sau ati mai vizitat si alte zone?
si mie mi se pare ok sa le dam cam aceeasi mancare ci care snt obisnuiti doar ca nu stiu ce sa fac
tu cari carne din tara sau cumperi de acolo deja preparata?
iaurturile iei de acolo sau ai lasa frigorifica?
mi se pare ca e de luat toata casa cu doi copii atat de mici
bpaula spune:
Vorbeati de somnul de la pranz. Nici cu MArius nu ma pot intelege cand il sare. Ei au orare diferite de somn, Bogdan inainte de 12, Marius dupa1.30-2. Uneori e un chin sa il adorm dar insist. Acum e la bunici, ca am zis sa scape de pastile dar iar e bolnav. Am zis ca o sa ii fac un set mai complet de analize desi la 3 ani iesisera ok.
In vacanta o sa mergem si noi cu amandoi, probabil Croatia sau Italia la mare. Marius strange de anul trecut euro la pusculita sa mearga la "apa mare" asa ca nu il putem dezamagi.
Afara ies si eu cu amandoi, acum e mai simplu ca sta bebe in carucior dar mai apoi o sa vad cum e. Si eu l-am invatat pe MArius adresa, mie mi-o zice dar nu stiu daca ar zice la un om strain mai ales daca ar fi speriat. Am gasit si noi intr-o zi in PArcul copiilor un copil ce plangea dupa mama lui si era mai mare cu vreo 2 ani cred. Si ne-a zis cam pe dos cum era imbracata mama lui, zicea ca stie unde sta dar cam atat. Pana la urma s-a terminat cu bine.
Porumbita o sa fie bebe sanatos, al doilea e mai linistit si atunci si inimioara o fi mai linistita.
Miere o multime de activitati aveti planificate.
Crisspy ec sperietura! Bine ca l-ati gasit ok.
Ana concediu placut!
Mi-a intrat si mie indemnizatia si ne apucam sa cautam ceva pentru vacanta in august, la final cred. Sotul este sunat in continuare din Germania, e greu de gasit insa ceva pe placul lui deoarece nu stie limba decat putin. Eu nu stiu deloc si pentru jobul ce il am eu trebuie obligatoriu. Deci daca plecam prevad ca o sa mai stau acasa cu copii in anul urmator pana o sa invat.