Licurici de ianuarie-februarie 2009 (167)
Raspunsuri - Pagina 15
miereamara spune:
Poruymbita, referitor la nelamurirea ta, mi-am adus aminte: de ce nu faci test non stress? ala e singurul in masura sa redea corect o problema daca exista, eu la sarcina cu Nadia am facut unul pe saptamana in ultimile saptamani de sarcina si chiar am avut saptamani cand mergeam de doua ori pt ca aveam pitici pe creieri:)) (am avut parte si de un doctor super care m-a lasat sa fac asta pt ca in general astia sunt zgarziti cu testele aici).
se mai face si o ecografie in care se urmareste cum reactioneaza fatul la anumiti stimuli, imi scapa denumirea acum, tot in trim 3.
crisspy spune:
'Neata,
Oau Miere ce de activitati...bucatareala aia o sa-i placa sigur . Bafta si poate cand o sa accepte si mancarica o sa fie mai usor cu Nadia.
Porumbita imi pare rau de sperietura . Si eu faceam test non-stress in fiecare saptamana in ultimele saptamani de sarcina, mai mult la Andra decat la Razvi (la el eram voba Irinei mai "habarnista", la Andra am fost mai stresata - vezi si faptul ca am facut amniocenteza fara sa-mi fie recomandata ). Mai repeta o data echo de trim 3 si cere sa faci test non-stres. Bafta multa
Vineri am crezut ca mor...eram la un loc de joaca de la noi din cartier, loc care are numai o singura intrare/iesire (cel putin asa credeam noi ). Eram eu cu Andra, sotul, mami, o verisoara cu sotul si la un moment dat vine cineva si ne spune ca Razvi se plimba pe trotuar, pe langa statia de troleibuz care era la vreo 200m de locul de joaca . Mi-a stat inima in loc, a sarit sotul gardul de la locul de joaca si a fugit dupa el. Nu-mi pot da seama cum/pe unde a iesit ca noi stateam chiar la intrare si eram cu ochii pe el, 5 adulti. Am crezut ca s-a suit in trenulet si cand colo el a "evadat" . Nici nu vreau sa-mi imaginez ce se intampla daca nu ne spunea doamna aceea ca l-a vazut in afara locului de joaca.
Uite d'aia nu se incumeta mami sa iasa cu amandoi, Andra vrea si ea pe jos sau in brate, nu sta locului mai deloc, Razvi la fel, asa ca trebuie 2 adulti musai. Nu stiu ce s-a intamplat cu el vineri de a fugit asa...
O zi usoara tuturor si multi
anna-mama spune:
Criss, ce sperietura ati tras cu Razvi :( stiu cum trebuie sa va simtiti, l-am pierdut si eu pt 30 s in magazin o data, si mi s-a parut o vesnicie, se ascunsese dupa niste rafturi, dar am zis ca mor pana am dat de el.
Porumbita, eu zic ca e totul ok, sper sa reusesti sa te linistesti sa nu-i faca mai rau lui bebe
Miere, si Eva e o fitoasa la suptul in deplasare, cu toate astea noi in wkd suntem plecat toata ziua de acasa, mananca mai prost, dar pana la urma de foame suge si in alte conditii..
cami_antonia spune:
anna voi mergeti la greci? sau bpaula? ca nu mai stiu cine zicea si vroiam sa intreb unde mergeti
miere cate activitatiiiiiiiiiii
ce bine e ca le aveti prin apropiere
noi de aia suferim aici in eforie
ca nu prea am mare lucru de facut cu antonia
acu ca e vara au venit balciul pe faleza
si mergem acolo
da atat
si e aiurea sa ne plictisim in curte toata ziuaaaaaaa
ma scoate din minti
offffffffffff
cami_antonia spune:
si mie mi se pare f greu sa ies cu amandoua in afara curtii mele
mai merg
la plaja sau prin vecini
da nu ma incumet sa ma duc la un loc de joaca cu ambele odata singura
ca imi fac parul cret sigur
plus ca si antonia pleaca cu oricine
cat era mica nu se ducea la nimeni
si acu e ocpusul
offffffffffff
cami_antonia spune:
tot de frica pierdutului am invatat-o pe antonia unde sta
cum o cheama
si pe ea si pe noi
sa stie ce zice
si acu o invat strada si nr
crisspy spune:
Mda, si acum ma trec fiori...daca nu ne atentiona nimeni, se ducea fix in strada...el se asezase pe un gardulet de pe trotuar, l-a urmarit sotul sa vada ce face. Dar sigur intra in panica si cine stie pe unde ajungea.
Cami e bine de voi ca macar stati la curte...noi stam la bloc . Ieri am fost la fratele meu la curte, a fost super: au mancat amandoi bine, Andruska a dormit la aer, Razvi s-a balacit in piscina...vreau si eu casa .
Voi ce folositi pt copii impotriva tantarilor? Mai ales pt cei mici, ca Andra? Ca lui Razvi i-am luat Autan, insa la Andra nu merge pt ca nu se recomanda sub 2 ani.
Porumbita cum esti azi?
Porumbita spune:
ok, optimista...
am decis, eu inainte de 28 de sapt nu nasc (mai ales acum ca unu din colegi e in spital si cealalta colega a plecat la tulcea ca ii maputeaza un picior bunicului ei nu il pot lasa pe barbatemiu singur si cu copilul si cu biroul si cu mine sa nasc )
si bb sigur o sa fie ff sanatos